Şimdi Ara

PS4'ün Eğlence Uygulamaları Türkiye'de Yok

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •       Artık konsollar sadece bir oyun cihaz olmanın ötesinde eğlence cihazlarına dönüştüler. Artık Xbox Live ve Playstation Network üzerinden çok sayıda program izlenebiliyor. Tabi ülkemizde bu tür uygulamalar malesef çalışmıyor.
     
        Sony Avrupa tarafından yapılan açıklamada Playstation 4'ün çıkışında hazır olacak eğlence uygulamaları ve bunların hangi ülkelerde çalışacağı duyuruldu. Malesef bu ülkeler arasında Türkiye bulunmuyor.
     
    29 KASIM
    Music Unlimited (İngiltere, İrlanda, Fransa, İspanya, İtalya, Almanya, Belçika, Hollanda, Norveç, Finlandiya, İsveç, Danimarka, Avustralya ve Yeni Zelanda)
    Video Unlimited (Avustralya, Fransa, Almanya, İtalya, İspanya, İngiltere)
    IGN (Avustralya, Avusturya, Belçika, Danimarka, Almanya, Hindistan, İrlanda, İtalya, Kuveyt, Lüksemburg, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Katar, Güney Afrika, Suudi Arabistan, İspanya, İsveç, İsviçre, Birleşik Arap Emirlikleri, İngiltere)
    BBC iPlayer (İngiltere)
    VidZone (Avustralya, Avusturya, BelÇika, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, İrlanda, İtalya, Lüksemburg, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Portekiz, İspanya, İsveç, İsviçre, İngiltere)
    Amazon/LOVEFiLM (Almanya, İngiltere)
    Netflix (Danimarka, Finlandiya, İrlanda, Hollanda, Norveç, İsveç, İngiltere)
    BBC Sports (İngiltere)
    BBC News (İngiltere)
    Wuaki.tv (İspanya)
    Total Channel (İspanya)
    Demand5 (İngiltere)
    Maxdome (Almanya, Avusturya)
    RTBF (Belçika)
    NOS Sports (Hollanda)
    Ximon (Belçika, Hollanda)
    Watchever (Almanya)
    Viaplay (Danimarka, Finlandiya, Norveç, İsveç)









  • Şu an Sony Türkiye çalışanları komple istifa etse hiçbir şey değişmez. Zaten bir halt yaptıkları yok. *slow clap*

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • katar kuveyt suudi arabistan adam ps4le yada konsolla uğraşırmı adamlar son model araba yarışları sonra o arabaları birbirine çarpıştırma hatta tek teker üstünde gitme hobileri var,pastanın üzerine altın tozu döküp yiyorlar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sony türkiye bu işe bi el atmalı. Türkçe oyunları görüyoruz bir kaç servisi Türkiye'ye getirmek çok da zor olmasa gerek.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • sony türkiyeden ben bir süpriz bekliyorum aslında tr oyunlardan sonra bu tür eğlence sistemlerininde alt yapısını oluşturabilir

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dIsAstEr

    Şu an Sony Türkiye çalışanları komple istifa etse hiçbir şey değişmez. Zaten bir halt yaptıkları yok. *slow clap*

    o zaman turkce oyunlara elveda de. cikista gelmemesi ileride gelmeyecegi anlamina gelmez hemen olumsuz dusunmeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Digitürk veya D-smart veya Trtler anlaşma yaparsa sony Türkiyelen ozaman izleye bilirsiniz BBC Zaten ingiliz kanali
  • Sony türkiyeye laf atan olmuş çok güldüm
    belki iyi değildir doğru ama yine kötünün en iyisidir sony
    tabi 5-10 yaş arası yeni nesil oyunculukla ilk defa ps3 döneminde tanıştığı için büyük olasılıkla oyunların on yıllardır türkçe dublajlı çıktığını zannettiler..
    ha ben tercihi olarak orjinal dilinde oynarım o ayrı mesele ama bu forumda dünya kadar oyunların türkçe çıkmamasından yakınan arkadaşta var. adamlar sony türkiyeden oyuncuların türkçe dil desteği talebilne dair feedback alıyor ve oyunları türkçeye çeviriyor böylelikle türk oyuncuya değer verdiğini gösteriyor daha ne yapsın.
    o dediklerini MS türkiye için söylesen anlarım
  • Sanırım dışardan çok mutlu bir millet gözüküyoruz.
    "Bunların ihtiyacı yok, nasılsa oyunlara 2 kat fazla para veriyorlar, mutlu lan bunlar"

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkayde

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: dIsAstEr<br><br>Şu an Sony Türkiye çalışanları komple istifa etse hiçbir şey değişmez. Zaten bir halt yaptıkları yok. *slow clap*<br></blockquote><br> o zaman turkce oyunlara elveda de. cikista gelmemesi ileride gelmeyecegi anlamina gelmez hemen olumsuz dusunmeyin


    Türkçe oyunlar zaten umrumda değil ki. Başarıymış gibi burada gelip gaz vermeyin birbirinize.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • kimisi Sony Türkiye´ye laf sokuyo lakin sorarim size nerde büyük bir dijital servis var Türkiye´de söylerimisiniz adamlar psn icine bu servisi entegre etsin ??
    dijitürk-smart tv ,tivi bu, kendi kurumsali olan tv sirketleri , ya dijital servis sunan soruyorum ?? evimde otutup da satin alabilecegim bir türkce dijital servis söyleyin :)

    kolayi acin ingiltere amerika ,almanya hesabi kullanin hic olmadi VPN ile baglanin.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İyi de..29 Kasım için diyor bunları..belki resmi çıkış tarihi olan 13 Aralık'tan sonra peyderper ekleyeceklerdir..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xbox One

    Sony TR çalışanları yata yata obez olmuş 2-3 tane çöp oyunu TR ye çevirmekle olmuyor bu işler sorsanız birde sağlam destek veriyoruz derler PS4 TR Store da oyunların fiyatları 185 TL bu Sony den adam olmaz.


    Canım 3. Parti oyunların fiyatını sony belirlemiyor sen birde özel oyunların fiyatına bak istersen 160 TL
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xbox One

    Sony TR çalışanları yata yata obez olmuş 2-3 tane çöp oyunu TR ye çevirmekle olmuyor bu işler sorsanız birde sağlam destek veriyoruz derler PS4 TR Store da oyunların fiyatları 185 TL bu Sony den adam olmaz.


    Microsoftun Trnin Sony türkiyeden yaptığı iyi bişey varsa söylede öğrenelim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xbox One

    Sony TR çalışanları yata yata obez olmuş 2-3 tane çöp oyunu TR ye çevirmekle olmuyor bu işler sorsanız birde sağlam destek veriyoruz derler PS4 TR Store da oyunların fiyatları 185 TL bu Sony den adam olmaz.

    Bu haber sayesinde, oyundan çok konsol içerisindeki uygulamaları önemseyen adamların da nefes aldığını görüyoruz.

    20 cm ötedeki PC'de şu uygulamaların tüm işlevi var. Adam gelmiş "Türkçe oyun umursamıyorum" diyor. Yazık lan. Ben de dublajla oynamıyorum ama altyazı 10 numara oluyor.

    Ayrıca Xbox One'da Türkiye için (konsol yok burda daha) uygulama desteği varmış gibi yazan aklı evvellere de selam olsun.

    2-3 "çöp" oyunu merak edenler için:

    http://www.metacritic.com/game/playstation-3/killzone-3

    http://www.metacritic.com/game/playstation-vita/killzone-mercenary

    http://www.metacritic.com/game/playstation-3/god-of-war-iii

    http://www.metacritic.com/game/playstation-3/gran-turismo-5 (6'da aynı)

    http://www.metacritic.com/game/playstation-3/puppeteer

    http://www.metacritic.com/game/playstation-3/the-last-of-us

    http://www.metacritic.com/game/playstation-3/sly-cooper-thieves-in-time

    En düşük not 75. Ayrıca PS4 oyunları da Türkçe geliyor.

    75 puan ve yukarısına çöp diyebilen Xboylar var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wayward Son -- 27 Kasım 2013; 13:49:27 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wayward Son

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Xbox One<br> <br> Sony TR çalışanları yata yata obez olmuş 2-3 tane çöp oyunu TR ye çevirmekle olmuyor bu işler sorsanız birde sağlam destek veriyoruz derler PS4 TR Store da oyunların fiyatları 185 TL bu Sony den adam olmaz.<br> </blockquote><br> Bu haber sayesinde, oyundan çok konsol içerisindeki uygulamaları önemseyen adamların da nefes aldığını görüyoruz.<br> <br> 20 cm ötedeki PC'de şu uygulamaların tüm işlevi var. Adam gelmiş "Türkçe oyun umursamıyorum" diyor. Yazık lan. Ben de dublajla oynamıyorum ama altyazı 10 numara oluyor.<br> <br> Ayrıca Xbox One'da uygulama desteği varmış gibi yazan aklı evvellere de selam olsun. <img src="https://forum.donanimhaber.com/images/image/s8.gif" alt="" align="middle" border="0"><br> <br> 2-3 "çöp" oyunu merak edenler için:<br> <br> <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=84459927&url=http://www.metacritic.com/game/playstation-3/killzone-3" data-href="http://www.metacritic.com/game/playstation-3/killzone-3">http://www.metacritic.com/game/playstation-3/killzone-3</a><br> <br> <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=84459927&url=http://www.metacritic.com/game/playstation-vita/killzone-mercenary" data-href="http://www.metacritic.com/game/playstation-vita/killzone-mercenary">http://www.metacritic.com/game/playstation-vita/killzone-mercenary</a><br> <br> <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=84459927&url=http://www.metacritic.com/game/playstation-3/god-of-war-iii" data-href="http://www.metacritic.com/game/playstation-3/god-of-war-iii">http://www.metacritic.com/game/playstation-3/god-of-war-iii</a><br> <br> <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=84459927&url=http://www.metacritic.com/game/playstation-3/gran-turismo-5" data-href="http://www.metacritic.com/game/playstation-3/gran-turismo-5">http://www.metacritic.com/game/playstation-3/gran-turismo-5</a> (6'da aynı)<br> <br> <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=84459927&url=http://www.metacritic.com/game/playstation-3/puppeteer" data-href="http://www.metacritic.com/game/playstation-3/puppeteer">http://www.metacritic.com/game/playstation-3/puppeteer</a><br> <br> <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=84459927&url=http://www.metacritic.com/game/playstation-3/the-last-of-us" data-href="http://www.metacritic.com/game/playstation-3/the-last-of-us">http://www.metacritic.com/game/playstation-3/the-last-of-us</a><br> <br> <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=84459927&url=http://www.metacritic.com/game/playstation-3/sly-cooper-thieves-in-time" data-href="http://www.metacritic.com/game/playstation-3/sly-cooper-thieves-in-time">http://www.metacritic.com/game/playstation-3/sly-cooper-thieves-in-time</a> <br> <br> En düşük not 75. Ayrıca PS4 oyunları da Türkçe geliyor.<br> <br> 75 puan ve yukarısına çöp diyebilen Xboylar var. <img src="https://forum.donanimhaber.com/images/image/s3.gif" alt="" align="middle" border="0">


    sen niye bu trolün mesajını ciddiye aldın ki? bilmiyomusun bu herif PS4 xbox'ı ezdikçe kıskançlıktan kuduran boş birisi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dIsAstEr

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: berkayde<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: dIsAstEr<br><br>Şu an Sony Türkiye çalışanları komple istifa etse hiçbir şey değişmez. Zaten bir halt yaptıkları yok. *slow clap*<br></blockquote><br> o zaman turkce oyunlara elveda de. cikista gelmemesi ileride gelmeyecegi anlamina gelmez hemen olumsuz dusunmeyin</blockquote><br><br>Türkçe oyunlar zaten umrumda değil ki. Başarıymış gibi burada gelip gaz vermeyin birbirinize.


    git xbox al umrunda değilse. çalışan bir uygulama bulursun belki Türkiye de.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bir gerçek var ki, büyük firmalar ülkemizi iplemiyor. Ve devletin bu duruma kayıtsız kalmasının yanında hala vatandaşını düdüklemeye çalışması da ayrı bir konu. Yazık gerçekten.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Onu bunu bırakın da Didem Hanımla daha önce görüştüğümde 2014 olarak açıkladı, bence böyle yazılmasından öte buranın yapması gereken yetkililerle bunları konuşmak, konuşup haberi boş bırakmadan, eklemelerle yapmak. Yurt dışından zaten bu bilgiyi alırız istersek.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yol yakınken Sony nin Tr den çekilmesi en doğru karar olur daha fazla çuvalalamadan bıraksınlar bu işleri yoksa zarar üstüne zarar nereye kadar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.