Bildirim
307HDI mu?? Golf1.6FSI mı??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: farukx
Arkadaşlar çok kararsız kaldım. 307HDI mı yoksa GOLF 1.6 FSIComfortline mı?
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
İkisi de 50000 km civarında. İkisi de 2004 model
Ama Golf 5 Milyar daha pahalı.
Ne önerirsiniz????
valla ekonomi diyosan dizel tercih et. ama ekonomik sıtıntın yoksa 307 golf le kıyaslanmaz bence. -
dizel almak istiosan 307 i al ama golf neree 307 neree -
bence 307 motor bakımında güzel -
Golfun gorunumu de cok guzel ama icerisi baya dar.. ben olsam 307 derdim... hdi, -
Bana sorarsanız "Golf mü 307 mi" diye sormak ayıp, buna cevap vermek de aslında ayıp, ama kalkıp da 307 diye cevap vermek... -
golfü mercedes gibi yapmayın ikiside aynı sınıf araçlar beyler benzinli alıcaksan golf dizel ise pegout -
Rahatlık istiyorsan Golf , Performans istiyorsan Peugeot ama Peugot için servisten hiç çıkmıyor diyorlar bilmem ne kadar doğrudur. -
4. ayımı 307 HDI ile doldurmama az kaldı aracım 4000 km ye yaklaştı , hala yolları yardırmaya devam ediyorum. Kesinlikle 307 derim. -
Golf güncel,307 makyaj gördü.Bunu da dikkate al -
Golf al . Daha geç yaşlanır.
Sürüş zevki de 307den daha iyi, 307 nin yol tutuşu biraz sorunlu. O araçta muhakkak ESPnin olması lazım ki 2004 model HDIlerde opsiyonda bile yoktu. -
yol tutuşta sorunum yok allaha şükür yakıt ta iyi. 1,6HDI 0,14YTL yakıyor. Golf ne kadar yakacak acaba :) -
307 o kadar iyi değil bence golf ama eğer çok fazla yol yapıyorsan 307yi alabilirsin ama araba olarak kalite olarak golf üstün
-
quote:
Orjinalden alıntı: KKTC_EVREN
Golfun gorunumu de cok guzel ama icerisi baya dar.. ben olsam 307 derdim... hdi,
Golfun ici dar mi?
Serinin en genis arabasi Golf diye biliyordum ve oyle satiyorduk galeride ama neyse sen daha iyi bilirsin -
birisi dizel diğeri benzinli!
ben en kötü dizeli benzinliye tercih ederim!
konfor filan bahane !
olay ekonomi! -
307 mOtoru pek cazip değil 1.4 zor çeker ,eğer performansa çok önem vermiyorum dersen alabilirsin ,wv ye o kdar para bağlanmaz bence -
bence de bu devirde dizel en iyi seçim. -
HDI araç 1,4 mü golf 2004de FSI varmıydı? -
quote:
Orjinalden alıntı: Shorin
HDI araç 1,4 mü golf 2004de FSI varmıydı?
hacı soru mükemmel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathayus -- 1 Eylül 2006; 1:50:42 > -
-307'nin ön tarafı felaket geniş
-arka koltukları biraz dar
-307 yakında kasa değiştirir. çok eskidi
-307 eğer 1.4 dizelse yokuşta zorlanıyor
bu milletteki alman saplantısını anlayamıyorum. gördüğünüz her almanı mercedes sanmayın. araba işte alt tarafı.
Benzer içerikler
- mini cooper kronik sorunları
- genç arabaları
- opel astra j kasa
- seat ibiza 1.4
- ilk araba ne olmalı
- renault arkana
- en az yakan arabalar
- uçan araba fiyatları
- mercedes elektrikli suv
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X