Şimdi Ara

Ubuntu, masaüstü ve mobil ikonları tek bir tasarıma kavuşuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Ubuntu, masaüstü ve mobil ikonları tek bir tasarıma kavuşuyor





    Yıllardır tüm platformlar için evrensel bir Ubuntu sürümü üzerinde çalışan Canonical Vakfı, nihayet Ubuntu Phone ile ilk adımı atmıştı. Vakıf şimdi de arayüz konusuna el attı.




    Ubuntu'nun hali hazırdaki masaüstü ve mobil sürümleri farklı bir arayüz tasarımına sahipti. Ancak Ubuntu 14.04 Thrusty Thar sürümünün yayınlanması ile birlikte daha düz ve göze hoş görünen bir ikon tasarımı hem mobil hem de masaüstü sürümlerinde kullanıcıyı bekliyor olacak. 




    Bu tasarımda ayrıca sistem döşemeleri daha az renkli olacak ve uygulama ve klasörler ise daha öne çıkacak. 14.04 sürümünün ise Nisan 2014 tarihinde yayınlanması planlanıyor.




     



    Kaynak:http://www.omgubuntu.co.uk/2013/11/new-ubuntu-icon-theme-14-04-lts







  • Tatlı ve sade bir arayuzu var ayrıca linuxtan biseyler çıkarsa ubuntudan çıkar bana göre. Umarım UbuntuOS olayı tutar androide rakip görmek istiyoruz "özgürlük" konusunda..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel olmuş
  • ubuntu'yla 2003-2005'te çok uğraştım ama o dönedeki işletim sistemi standartlarına göre bile beklentilerimin çok altındaydı.o zamandan beri de piyasada bir varlık gösteremedi.bunca zamandır geliştiriliyor ve hala yaygınlaşmadıysa bu saatten sonra daha zor.çeşitliliği sevsem de güvenmiyorum.
  • ben böyle demode şeyleri hiç sevmiyorum !
    ben firefox OS kullanacağım :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.