Şimdi Ara

Analiz : Tablet sevkiyatları yılın 4. çeyreğinde yüzde 20 artacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Analiz : Tablet sevkiyatları yılın 4. çeyreğinde yüzde 20 artacak





    2010 yılında iPad'in lanse edilmesi ile mobil cihaz pazarında resmen yerini alan modern tablet segmenti, o günden bu yana büyümesini hiç durmadan sürdürüyor.




    Bazı uzmanlar tarafından PC pazarının sonunu getirecek cihaz olarak görülen tablet modellerinin 2015 yılında satış açısından PC'leri geride bırakması bekleniyor. 




    Yapılan son analizlere göre ise tablet modelleri yılın son çeyreğinde 60 milyon satış rakamına ulaşacak. Rakama en büyük katkıyı ise Nokia, LG, Samsung, Toshiba ve Google gibi devlerin ürünleri yapıyor.




    Bilindiği gibi Nokia'nın Lumia 2520 modeli, Toshiba'nın Dynabook modelleri, LG'nin G Tab modeli, Apple'ın yeni iPad modelleri ve Google'ın yeni Nexus tabletleri yıl sonuna kadar önemli satış rakamlarına ulaşmayı hedefliyor.




    Toplam rakamın yaklaşık yüzde 35'i iPad modellerine ait olacak. Apple'ın toplamda 20 milyon iPad satışı yapması bekleniyor. Yaklaşık yüzde 15'lik bir pay ise 10 milyon tablet satışı hedefleyen Samsung'un olacak. Böylece ikili toplam sevkiyatın yüzde 50'sine hakim olacak.  

     

     



    Kaynak:http://www.digitimes.com/news/a20131122PD205.html







  • Galaxy Note 10.1 2014 araştırırken ASUS Transformers 701T Tegra4 2560x1600 gördüm.Fiyatı Note dan 200-300 TL aşağıda Klavyeli TamSD ve USB3.0 Dock uda var.

    ASUS Samsung gibi markalar Windows 8 lerdeki gibi 11.6 FuLl HD li Android tabletleri çıkarsalar artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elefue -- 24 Kasım 2013; 23:47:17 >
  • Ben tabletlerin pc yi bitirebileceğine inanmıyorum ilk başta kendileri pc ye ihtiyaçduyuyor. Android tabletler şuan için tam isteneni veremesede ileride çok daha verimli olacağına inanıyorum. Bence en mantıklı tablet seçimi windows tabletler olacaktır (vaio tap 11 gibi) hem dizüstü hemde tablet olarak kullanılabilir olması ipad vey android tabletlerden daha çok işlevsel olabileceğine inanıyorum. Bunu ipad air almaktan son anda vazgeçen birisi olarak söylüyorum.
  • Tabletlerin en iyi yönlerinden biri gir mağazaya uygulamayı indir kendi kursun Sen direk çalıştır.Windows da nasıl yok Google den ara kurmaya uğraş çalıştır.Olmadı bir daha yap. Yada yapamadın birini çağır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elefue -- 25 Kasım 2013; 0:31:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elefue

    Tabletlerin en iyi yönlerinden biri gir mağazaya uygulamayı indir kendi kursun Sen direk çalıştır.Windows da nasıl yok Google den ara kurmaya uğraş çalıştır.Olmadı bir daha yap. Yada yapamadın birini çağır.


    Evet haklısın dediğin olayda fakat pc de artık bu düzene giriyor(windows market) şuan başlangıç aşamasında ama burda esas üstüne durmamız gereken seninde söylediğin gibi "Yada yapamadın birini çağır." bu olay pc de olduğu gibi mobil cihazlarda da geçerli birçok insan tabletine program yüklemekten tut yazılım güncellemelerine kadar ve daha birçok konuda bilgisiz sadece açıp kullanıyorlar çalışmadığında yada birşey yapamadığında bir çözüm üretemiyorlar bunun birçok örneğini gördüm. Ben 2 türlü kullanıcı görüyorum bir almak için yani bak benimde var demek için (hava atmaktan öte değil) birde aldığı ürünle iş yapan geliştiren vede bu cihazı kendisine kolaylık sağladığı için kullananlar var. Tabletler telefon gibi yanımızda taşıdığımız multimedya cihazlar olarak kalacak ve asla bilgisayarların yerini alamayacak.




  • Durmadan aynı muhabbet yok dizüstü masaüstünü bitirecek yok tablet bitirecek olmadı bunlar ittifak kurup bitirecek baktı bitmiyor akıllı telefonlarıda yanlarına alcaklar yine bitmedi 2 atom bombası salarlar ama sonra anlarlar ters etki yapar pc şaha kalkar.
    Pc biter mi la mantıklı olun daha yeni başlıyoruz 1 liralık kasanın verdiği performansı veremiyorsa 2 bin liralık leptop ya da mobil daha çok bekler.

  • bu gün gittim baktım 7" ile 8" é
    7" küçük 8" ise büyük geldi !
    7,5" i varmı dedim
    MS kendi çıkartacak yıl başına doğru dediler ! :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.