Arkadaşlar geçen hafta Seasonic X-850 denen aletten aldım fakat kullanmak bugüne nasip oldu ancak kafama bir şey takıldı. Ekran kartı üzerinde iki tane 8 pin güç girişim var ve bunları daha önceki güç kaynağımda ayrı ayrı iki kablo ile besliyordum yani güç kaynağına da iki tane 8 pin kablo giriyordu. Şimdiyse bu güç kaynağında tek bir 8 pinlik kablo ile ekan kartına çift giriş şeklinde yapmışlar bu kafama takıldı acaba ikinci bir kabloyla beslemem daha mı doğru olur yoksa güç kaynağının bir özelliği olarak mı bu şekilde tek kanal üzerinden yapmış adamlar? Kullanan arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Bu arada Coil Whine denen şeyden yok sanırım fanı bile dönmüyor meretin bayağı hoşuma gitti.
ophion84
kullanıcısına yanıt
Ürünü nereden ne şekilde aldınız merak ettiğim için soruyorum ? Ürünü kapalı kutu açılmamış kullanılmamış olarak mı geldi ? Bu arada tam olarak anlamadım ama sanırım bahsettiğiniz şu eski psu'da 2 kablo ile bağlıyorken şimdi bunu tek kablo ile yapabildiğinizi söylüyorsunuz Eğer öyleyse ben herhangi bir sorun teşkil edeceğiniz sanmıyorum Mantıken de etmemesi lazım zaten.
Ürünü tabi ki kapalı ve sıfır aldım eksen bilgisayardan :) bence de sorun yok gibi ama dediğim gibi kabloyu o şekilde yapmışlar sonuçta 2 tane 8 pin den güç çeken bir kartı besleyebiliyorsa sorun yok. Oyunda denedim az önce bir sıkıntı yok gibi.
Gayet normal, herhangi bir anormallik yok :)
Güle güle sorunsuz kullanın, güzel bir PSU almışsınız.
ophion84
kullanıcısına yanıt
Tek kabloyla tak kullan sorun yok hocam bak keyfine :)
Tek kablo üzerinden 2 bağlantı verildiyse, bunu karşılayacağı içindir.
Karşılayamasaydı, zaten tek kablo üstünden 2 bağlantı vermezdi.
Yani demem o ki, tereddüt etmenizi gerektirecek durum yok.
Yani mantık olarak sorulmaması gereken bir soru aslında :)
"Uçak tek kanat ile gidemez mi" e gidebilseydi tek kanat yaparlardı zaten :)
Ya orası öyle de ne bileyim bir an şüphe ettim işte cidden de sorun yok gibi oynuyorum yani böylece kablo kalabalığından da kurtulmuş oldum epeycene.
aynı güç kaynagından dün aldım ve taktım ben ayrı ayrı 2 kablo cıkarttım amper düşüşü felan olmasın diye aldıgım yerde cıft kablo cıkartmakta fayda var dedi fakat memnunum power güzel
X750 olsun X850 olsun, KM3 diye yeni serisi çıktı bunların.
Acaba sizinkiler KM3 yeni seriden mi ?
SS-850KM3 diye geçiyor.
_Dominic_Toretto_
kullanıcısına yanıt
Seasonic X-850 80plus Gold 850W (SS-850KM3 Kod bu
secardS
kullanıcısına yanıt
Güncellenmiş seriden iyi.
quote:
X750 olsun X850 olsun, KM3 diye yeni serisi çıktı bunların.
Acaba sizinkiler KM3 yeni seriden mi ?
SS-850KM3 diye geçiyor.
Valla hocam bilmiyorum ki hiç dikkat etmedim takarken koduna falan ama maşallah çok sessiz ve süper çalışıyor şimdilik. Önceki güç kaynağım da çok iyiydi ama değiştirmek istedim kabloları biraz daha iyi gibi hem ince hyem de amperi falan daha yüksek.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme