TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI VERSION 1. (SONUNDA TAMAMLANDI :D ) (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Overclock >> Test Sonuçları Sıralamalar

hey -> TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI VERSION 1. (SONUNDA TAMAMLANDI :D ) (31 Temmuz 2006; 22:01:12)

Arkadaşlar selamlar, bi süredir sağlam bi overclock denemesi yapamıyoduk bari Türkiye Overclockçularına hayırlı bişeyler yapalım
dedik ve bi beta version u oluşturduk sonunda,,görsellik ve design i için üzgünüm onu henüz güzel bi şekle sokamadık ama database
kısmının şuan güzel bi şekilde çalışıyor,,küçük bug ları da en kısa zamanda halletmeye çalışacağız,,Tüm Türk overclockçulara hayırlı
olur inşallah..buyrun skorlarınızı girin ve tr sıralamasındaki yerinizi öğrenin[:'(]

TIKLA => TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI VERSION 1.

artık bu şekilde..[8D]

[image]http://img373.imageshack.us/img373/972/yenidesfi5.jpg[/image]

emir_ -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (31 Temmuz 2006; 22:18:10)

skorların düzenli olarak bulunması çok güzel, eline sağlık emek vermişsin siteye [:'(]

ilhuns -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (31 Temmuz 2006; 22:22:12)

Bence Cok guzel bi calisma olmus bide benim nick duzgun olsa daha guzel bi calisma olmus derdim[;)] Elinize Saglik Emege Saygi[:'(]

psy_dreams -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (31 Temmuz 2006; 22:29:44)

Böyle bir sıralamaya ihtiyaç vardı gerçekten skorlar düzenli ve kolay ulaşılan bir yerde toplamak çok akıllıca elinize sağlık arkadaşlar [:)]

fx57 -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (31 Temmuz 2006; 22:31:59)

Hataların düzeltilmesi ve tasarımın iyileştirilmesi ile daha da güzel olacakdır. Güzel çalışma tebrikler.

tosunermc -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (31 Temmuz 2006; 22:35:29)

bir suredir hey ve small_ticket uğrasıyordu guzel olmus arkadaşlar,
yavas yavas daha da duzene girecektir. Haydi beyler yeni oyuncakları eski oyuncakları cıkartalım biraz voltaj verelim su remlere , işlemcilere, kuzey koprulerine. Uyuttuk tüm elemanları çalıssınlar biraz
yakana kadar son gaz devam

hey -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (31 Temmuz 2006; 22:35:34)

saolun arkadaşlar,,şuan var olan skorların hepsini girecek vakit bulamadık ondan eger skoru olmayanlar giriş yaparsa sevinirim validation link i olarak şuanki üst konudaki sıralamayı gösterebilirsiniz,,onun dışındaki yeni skorlarınız için elbette ss,valitadion vs..link i vermeniz gerekiyor..[:'(]

AppleWolf -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (31 Temmuz 2006; 22:37:42)

ben verdim[sm=s16.gif]

hey -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (31 Temmuz 2006; 22:37:44)

quote:

Orjinalden alıntı: tosunermc

yavas yavas daha da duzene girecektir. Haydi beyler yeni oyuncakları eski oyuncakları cıkartalım biraz voltaj verelim su remlere , işlemcilere, kuzey koprulerine. Uyuttuk tüm elemanları çalıssınlar biraz

amman abi sen baya dolmuşun uzundur o.c yapamıyoz diye verdin gazı millete..[;)]

AppleWolf -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (31 Temmuz 2006; 22:39:50)

quote:

Orjinalden alıntı: tosunermc

ahhh ahhh....

biraz daha zaman[sm=s20.gif]

tosunermc -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (31 Temmuz 2006; 22:58:51)

ahh ahh recebim her yerim kaşınıyo vapo wb her bir şey yatıyor surduk macunu dothana da taktık laptopa hanımın bilgisayarında takılıyoz işte ne yaparsın
gelecektir yeni işlemciler kartlar en olmadı gelsin su anakart da bağlıyak suna bir kuru buz artık

F@ruk -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (31 Temmuz 2006; 23:05:06)

Güzel olmuş elinize sağlık kolay gelsin[:'(]

yellowbulls -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (31 Temmuz 2006; 23:07:08)

[:'(]tebrik ederim

gayet güzel........[:'(]

S@N@Ne!!! -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (31 Temmuz 2006; 23:11:26)

Güzel çalışma olmuş tebrkler. Ama 2 sorum var. Birincisi buy veritabanı sadeve Türk overclockçular için mi? İkincisi "TeamEurasia" Türk mü?

Brandybuck -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (31 Temmuz 2006; 23:13:37)

quote:

Orjinalden alıntı: S@N@Ne!!!

Güzel çalışma olmuş tebrkler. Ama 2 sorum var. Birincisi buy veritabanı sadeve Türk overclockçular için mi? İkincisi "TeamEurasia" Türk mü?

Teameurasia ben ve Meke 'den kuruluydu zamanında , şimdi Teamşantiye olduk...[8D]

S@N@Ne!!! -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (31 Temmuz 2006; 23:15:55)

quote:

Orjinalden alıntı: Brandybuck

quote:

Orjinalden alıntı: S@N@Ne!!!

Teameurasia ben ve Meke 'den kuruluydu zamanında , şimdi Teamşantiye olduk...[8D]

Öyle Teameurasia diye görünce birden tanıyamadım. Yeni ismi daha güzel olmuş [:)]

TRQX -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (31 Temmuz 2006; 23:28:03)

kolay gele [:)]

Resrous -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (31 Temmuz 2006; 23:39:49)

güzel çalışma tebrikler [:'(]

hey -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (1 Ağustos 2006; 0:04:39)

ARKADAŞLAR KÜÇÜK Bİ SORUN OLUŞTU ÜZERİNDE ÇALIŞIYORUZ HALLEDENE KADAR SKOR YOLLAMAZSANAIZ SEVİNİRİZ..GÖRŞMEK ÜZRE..

S@N@Ne!!! -> Cevap: T�RKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (1 Ağustos 2006; 0:13:35)

quote:

Orjinalden al�nt�: hey

ARKADA�LAR K���K B� SORUN OLU�TU �ZER�NDE �ALI�IYORUZ HALLEDENE KADAR SKOR YOLLAMAZSANAIZ SEV�N�R�Z..G�R�MEK �ZRE..

skorumuz yokki ah bir 7800gtx im olsa biraz 3d mark yapsam hem aylardir adam akilli oynayamiyorum. Ben taktim 7800gtx e yahu [X(]

Solitude -> Cevap: T�RKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (1 Ağustos 2006; 0:31:29)

tebrik ederim gerçekten güzel iş uzun zamandır kendi kendime diyordum keşke türkiye çapında bir liste olsa gerçek anlamda yerimizi bilsek diye tekrar teşekkürler

mtksnz -> Cevap: T�RKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (1 Ağustos 2006; 0:46:08)

güzel site olmuş tebrikler kolay gelsin[:'(]

SELBAL -> Cevap: T�RKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (1 Ağustos 2006; 0:56:38)

az önce çalışıyordu şimdi bağlantı yok[X(]

AppleWolf -> Cevap: T�RKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (1 Ağustos 2006; 0:59:43)

ewet arkadaşlar databaseyi ben bozdum

bi skor gönderdim kaldıramadı database[8D]

ne cenabet adamım ben yaa[8D]

hey -> Cevap: T�RKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (1 Ağustos 2006; 1:36:18)

BİZE HOST SAĞLAYAN FİRMANIN SERVER SORUNUNDAN ÖTÜRÜ Bİ SORUN OLUŞTU ARKADAŞLAR,,ŞİMDİLİK SİTEYİ YENİ Bİ HOST A TAŞIDIK ŞUAN ÇALIŞIR VE KULLANIMINIZA AÇIK DURUMDA SERVER DAKİ SORUN AŞILDIĞINDA YENİ SİTEYE KONACAKTIR..BUYRUN TEKRAR KULLANIMINIZA AÇIKTIR..[:'(]

EstrEmO -> Cevap: T�RKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (1 Ağustos 2006; 1:41:48)

teşekkürler düşünceli fikirler bunlar[:'(]

small_ticket -> Cevap: T�RKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (1 Ağustos 2006; 3:16:53)

Arkadaşlar gördüğünüz eksikleri ve/veya hataları bizim ile paylaşırsanız siteyi çok daha güzelleştirmek ve çok daha kullanışlı ha getirmek isteriz ... Malum daha beta versiyonu (biraz da hey in aceleciliğinden) çok eksiği var sitenin. Bugünkü server problemi de bizim elimizde olmayan bir sorundu. İnşallah yakın zamanda tümden o sorunu da aşmış olacağız. (şimdilik lycos idare etsin bizi :) ) Tekrar belirteyim, eğer eleştrilerinizi söylerseniz daha faydalı ve güzel bi site olması arzusundayız...

AppleWolf -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (1 Ağustos 2006; 10:12:40)

sorun benden kaynaklanmıyomuş yani[8D]

ohh rahatladım bi nebze[:)]

hey -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (1 Ağustos 2006; 11:38:25)

arkadaşlar girişlerinizi kontrol edip kabul ettik,,kontrol etmeden yayınlamıyoruz ama arada sistemi denemek isteyen arkadaşlarda olmuş hani..[;)]

o2lisu -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (1 Ağustos 2006; 14:39:15)

işlemci testlerini karşılastırarak yeni bir sistem kuracaklar icin güzel bir kaynak...[sm=s16.gif]

sierra -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (1 Ağustos 2006; 14:49:46)

harbi güzel olmuş...benim 38.5 sn de gözüküyor [8D][sm=s18.gif]

DiabloXT -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (1 Ağustos 2006; 14:52:54)

Çok güzel bir site olmuş abi emekleriniz için çok teşekkürler.İnş hayırlısıyla güzel şeyler olur...

Kolay gelsin.

vekilori -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (1 Ağustos 2006; 15:06:37)

Bravo valla. Ben şu an stabilitemi tam sağlayamadığımdan ve havalarda sıcak olduğundan kesin sonuçlarımı yazamıyom ama en kısa sürede gircem. Çünkü bu halimle bile bir kişiyi geçebilmişim[8D]

DiabloXT -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (1 Ağustos 2006; 15:11:22)

Denedim çok güzel çalışıyor.Teşekkürler tekrardan.[:'(]

AnacoN -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (1 Ağustos 2006; 15:33:10)

Güzel bir şeye benziyor.Ellerinize sağlık umarım çok daha iyi hale getireceksinizdir[:'(]

meke -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (1 Ağustos 2006; 22:52:47)

Bu tip bir veritabanının tasarımını geçen sene moderatör iken yapmış ve DH yönetimiyle paylaşmıştım.

Developer eksikliğinden başlanamamıştı ama şu anda bir çalışma yapılıyor.

Benim yaptığım tasarımın üzerine bir geliştirme yapılıyor ve yakında kullanıma açılacak diye biliyorum.

Belkide Beyazbüyü detaylı bilgi verebilir.

BeyazBüyü -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (2 Ağustos 2006; 0:13:49)

mete bey halen manuel sistem devrede konu hakkında detaylı açıklamayı size yapacağım teşekkürler [:)]

hey -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (3 Ağustos 2006; 16:02:16)

VERİTABANIMIZIN HOST VE DOMAIN SORUNLARINI ÇÖZDÜK,,(psy_dreams e TEŞEKKÜRLER[:'(])..HERGÜN DÜZENLİ OLARAK YENİ GİRİŞLERİNİZ KONTROL EDİYOR VE SIRALAMALARA EKLENİYOR..EN KISA ZAMANDA DİZAYN OLAYINI HALLEDİCEZ VE FULL VERSİYONU OLUŞTURCAZ,,SAKIN BU BETADIR DİYE SKOR YOLLAMAMZLIK YAPMAYIN [>:][;)] ..BOLCA SKORLAR,İYİ OVERCLOCK LAAAR..[sm=s17.gif]

TIKLA => TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON)

StrangerXT -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (3 Ağustos 2006; 17:12:59)

celeron ve sempronları ayrı bi kategoriye koymayı düşünüyor musunuz?[sm=flag.gif]

psy_dreams -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (3 Ağustos 2006; 17:44:28)

quote:

Orjinalden alıntı: hey

VERİTABANIMIZIN HOST VE DOMAIN SORUNLARINI ÇÖZDÜK,,(pc_dreams e TEŞEKKÜRLER[:'(])..HERGÜN DÜZENLİ OLARAK YENİ GİRİŞLERİNİZ KONTROL EDİYOR VE SIRALAMALARA EKLENİYOR..EN KISA ZAMANDA DİZAYN OLAYINI HALLEDİCEZ VE FULL VERSİYONU OLUŞTURCAZ,,SAKIN BU BETADIR DİYE SKOR YOLLAMAMZLIK YAPMAYIN [>:][;)] ..BOLCA SKORLAR,İYİ OVERCLOCK LAAAR..[sm=s17.gif]

Hehe dostum Psy_Dreams olcaktı ama sağolasın [;)] => TüRKiYE OVERCLOK VERİ TABANIMIZ tekrar hayırlı olsun [:)]

hey -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (7 Ağustos 2006; 21:17:53)

@psy_dreams .. tamam yaw düzelttim,,kusra bakma..[;)]

@StrangerXT.. şuan için bu kategoriler yok ileri doğru düşünülebilir şuan için design ı adam gibi bi hale getirmeye çalışıyoruz..

özellikle şimdiye kadarki verilerin girilmesi için ve daha sonrasında skor kontrol ü için yardım tekliflerine açığız..[&:]

bu arada conroe ler de gelmiş,,bakam yeni yeni skorları bekliyoruz..[8D],,hergün düzenli olarak güncellenmektedir,,hatta bazen bikaç saatte bir eğer nette olursam..[:'(]

wwwengin -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (7 Ağustos 2006; 21:22:12)

çok gzüel olmuş ancak üye olupta senin onayın oladan yayınlanacak bir php sitesi olsa daha güzel olur...

yani biz skorumuzu girecez belegeleri vericez sende onaylarsan online gözükecek...

daha iyi olmazlarmıydı?

hey -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (7 Ağustos 2006; 21:25:16)

quote:

Orjinalden alıntı: wwwengin

çok gzüel olmuş ancak üye olupta senin onayın oladan yayınlanacak bir php sitesi olsa daha güzel olur...

yani biz skorumuzu girecez belegeleri vericez sende onaylarsan online gözükecek...

daha iyi olmazlarmıydı?

bi göz atarsan bu veritabanının tam da senin bahsettiğin şey olduğunu anlarsın..[;)] tek farkı senin üye olmana gerek yok burda..[:'(]

dikmenibo -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (7 Ağustos 2006; 21:40:42)

way beee süper olmuş eline sağlık[:'(]ekledim bende

Digiali -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (7 Ağustos 2006; 21:47:21)

tebrikler evet beklediğimiz buydu ,,iyi başlangıç ,,gelişmeleri merakla bekliyoruz[sm=s18.gif]

hey -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (7 Ağustos 2006; 21:48:55)

quote:

Orjinalden alıntı: dikmenibo

way beee süper olmuş eline sağlık[:'(]ekledim bende

eywallah ibocan..sana bi kıyak kontrol edip onayladım hemen..[:'(]

@Digiali..eywallah,,yaptık bişiler işte..[:'(]

dikmenibo -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (7 Ağustos 2006; 22:07:02)

eyvallah hey[;)]
bu arada laptop sevdan bitti mi yoksa devam ediyomu??yeni testler bekleriz de bekleriz[8D]

kocaman86 -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (8 Ağustos 2006; 0:25:53)

bence çok iyi bir iş yapmıssınız( herzamanki gibi )
böyle bir veri tabanın olması çok iyi

hey -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (8 Ağustos 2006; 12:23:31)

quote:

Orjinalden alıntı: dikmenibo

eyvallah hey[;)]
bu arada laptop sevdan bitti mi yoksa devam ediyomu??yeni testler bekleriz de bekleriz[8D]

yok yaw habire notebook o.c si araştırdım bisüredir,,forumda da paylaştım ama notebook ta overclock pek yemiyor kimseye..[;)]

dikmenibo -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (8 Ağustos 2006; 12:31:20)

sen gene iyi bi parça bulur kurcalarsın sende o kadar araştırmacılık var, athlonxp lerde dudağım uçukladı[;)]unutamadım hala o hızı[8D]

AbsoluteZero -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (8 Ağustos 2006; 19:44:55)

Böyle bir konu üst konu yapılmazda ne yapılır ??? [sm=locked.gif]

psy_dreams -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (8 Ağustos 2006; 19:51:57)

quote:

Orjinalden alıntı: AbsoluteZero

Böyle bir konu üst konu yapılmazda ne yapılır ??? [sm=locked.gif]

+1 [:o]

java -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (9 Ağustos 2006; 2:47:39)

Konu çok güzel... İnşallah en yakın zamanda full sürümü oluşacak gayretlerimizle...

Üstkonu yapılmıştır hayırlı uğurlu olsun...[8D]

hey -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (9 Ağustos 2006; 2:51:18)

sticky için teşekkürler..[:'(] ,, beta sürümü dendiğine bakmayın full sürüm halinden tek eksiği görselliği,üzerinde çalışıyoruz..[:)]

AppleWolf -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (9 Ağustos 2006; 9:40:51)

sanırım ben güncellemelere yada kontrollere yardımcı olabilirim[&:]

EMRES754 -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (9 Ağustos 2006; 11:23:28)

çok güzel bir çalışma kutluyorum

hey -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (9 Ağustos 2006; 11:58:21)

@bkalaz .. msn den bi görşelim bu konuda..[:'(]

@EMRES754 .. eywallah..[:'(]

psy_dreams -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (15 Ağustos 2006; 13:22:57)

"Hey" dostum veri tabanında amd spi1m birincisi "s1Lv3r" nickli arkadas core 2 duo 6300 ile aldığı skoru amd spi1m'e yazdırmıs haliyle 1. olmuş amd listesinde intelli var [:D] bir zahmet ilgileniver skorla [8D]

hey -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (15 Ağustos 2006; 13:59:13)

quote:

Orjinalden alıntı: psy_dreams

"Hey" dostum veri tabanında amd spi1m birincisi "s1Lv3r" nickli arkadas core 2 duo 6300 ile aldığı skoru amd spi1m'e yazdırmıs haliyle 1. olmuş amd listesinde intelli var [:D] bir zahmet ilgileniver skorla [8D]

yaw s1Lv3r yanlış girmiş işlemcisini bende gözümden kaçmış yanlışlıkla onaylamışım..[&:] düzelltim, eywallah..[:'(]

tansel -> Cevap: TüRKiYE OVERCLOCK VERiTABANI (BETA VERSiON) (20 Ağustos 2006; 0:04:24)

çok başarılı bır calısma olmus emegınıze saglık[:'(]

Sayfa: [1] 2 3   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.140625