ARKADAŞLAR SKOR TAKİBİNE GEREK YOKTUR,,HEMEN HERGÜN DATABASE GÜNCELLENMEKTEDİR,,Bİ SORUN OLMASI HALİNDE İSE GİRİŞLERİNİZLE ALAKALI BEN BURAYA AKTARIYORUM,,GİRDİKTEN EN FAZLA 2GÜN SONRA SKORUNUZU GÖREMİYORSANIZ BİSORUN VARDIR DEMEK,,VE BU TOPİĞE BAKIN BEN YAZMIŞIMDIR SORUNUNUZU.. ,,HERKESE İYİ BENCH LEEER..
@serhatiskodra belirttiğin hızlar için cpuz validation ı almam gerek,,53c de bu hızlar zor elindeki 6800es bile olsa..
quote:
Orjinalden alıntı: serhatiskodra
Bunuda ben veriyim. Buzlu sıvı sogutma(işlemci +53 derece) Eski resimde işelmci voltajı ve başlat cubugunda abuk sabuk şeyler vardı bende tekrarlamak zorunda kaldım ama listenin güncellenmesin istiyorum.
ii olmus fakat düşük model işlemciler koyulmamıs işlemci seçim sırasına ben yaptığım overclock gircektim işlemcimi bulamadım 800 mhz lik işlemciyi 1.2 ye cıkardım fakat düşük bilgisayarları düşünen yokkkk tarih te kaldık ne yapalım
ii olmus fakat düşük model işlemciler koyulmamıs işlemci seçim sırasına ben yaptığım overclock gircektim işlemcimi bulamadım 800 mhz lik işlemciyi 1.2 ye cıkardım fakat düşük bilgisayarları düşünen yokkkk tarih te kaldık ne yapalım
mümkün olduğunca düşük modelleri giriş olarak sunmaya çalışmıştım ama herzaman eksik vardır elbette işlemcinin model vs.. ayrıntılı bi şekilde belirtirsen buraya seçeneklere eklerim onu da..
@alus max mhz girişini 3.6 şeklinde yapmışsın,,3600şeklinde tekrardan yapman gerekiyor..