Şimdi Ara

(S4) Solo Top Lee Sin Rehberi, First Blood garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
10.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lee Sin Rehberi

Artıları

-Manası yok, solo için lanede kalma süresi için avantajlı
    -Earlyde yeteneklerinin hasarı yüksek
    -Mobilitysi çok yüksek.
    -Başarılı gank atabilme şansı çok yüksek.
    -Pasifi sayesinde hız kazanabilmesi ve enerji kazanması ile fightlarda şansı yüksek.
    Eksileri
    -Oyunun başlarında iyi kasamazsanız dönüşü yok latede içi can dolu çuvaldan başka bir şey değilsiniz.
    -Skill shot olayınız yoksa küçük canla kaçan adamları yakalamanız biraz zor
    Kaabiliyetler (S4)

Rünler

Başlangıç için :

Başlangıçta Dayanıklılık karışımı ve 3 pot ile başlıyorum Q yeteneğimi açıyorum. Dayanıklılık karışımı almamın sebebi hem 15 ad gibi yüksek bir rakamda saldırı gücü vermesi hemde 125 gibi bi can miktarı vermesi. Yalnız bu karışım 3 dakika olduğu için bu 3 dakika da bu karışımın hakkını vermem gerekiyor bu yüzden agresif başlıyorum ve farm kaçırmamaya dikkat ediyorum. Böylelikle karşınızdakini hem kolayca base e döndürmüş ya da öldürmüş oluyorsunuz. 3 potla başladığım içinde ilk fighttan çıktıktan sonra 2 potumu kullanıp base e dönmeme gerek kalmaması.
    Not : Eğer Mor ( Üst ) takıma denk geldiysem ve karşı jungle maviden başlamışsa karşı solo top da maviye yardım edeceği için nehirle top un birleştiği yerdeki çalıda rakibimi bekliyorum. çalıya girmeden Q +aa + Q + ignite. first blood alabiliyorum. Bu yöntem Low elo için garantili bir yöntem. Çünkü low eloda maviye yardımcı olan solo top oynayanları kısa yol olcağı için daha çok o yolu tercih ediyor.

Yeteneklerin Puanlanması

Yukarıda da belirttiğim gibi oyuna Q yeteneğini açarak başlıyoruz. 2. olarak e açıyoruz ve sonra w . Yetenekleri tamamlama sıramızda aynısı olacak. Q E W.

İleri Aşama ve Teamfightlar

Kolayca koridorumuzu kazandıktan sonra orta koridora gank çok önemli. Eğer koridorun durumu iyiyse karşı jungle ı rahatsız da edebiliriz. Teamfightlarda ise biraz sonra vereceğim buildde biraz tanky kasacağımızdan tf leri bizim başlatmamız önemli. Adc ye q ile focuslanıp onu teamfighttan atabilmemiz önemli. Bunu yapamayacağımızı düşünüyorsak ya da o kadar kasamadıysak takım arkadaşlarımızı beklememiz daha iyi olur.

Build

İlk çıkacağımız item Vahşi Hydra. E skillimizle beraber farm yapmak için muhteşem bir kombosu var. Çok rahat farm yapmamızı sağlayacak bu item ilk çıkmamız gereken item.

Üçlü Kuvvet. Her yeteneği iki kez kullanabileceğimizi düşünürsek 6 yetenek için ve sonrasında yapacağımız düz vuruşlar için harika bir item olacak.

Warmogun zırhı : Bu item biraz daha kendimize güvenmemizi sağlayacak. Yeteri kadar ad kastık birazda can kasmamız gerek oyun sonu teamfightları için.

Arkadaşlar aslında build kısmına pek girmek istemedim çünkü karşıdaki takıma ve kasılan kişilere göre yapılması gerekir bir buildin. Fakat bu 3 item işimize her zaman yarayacak itemler olduğu için değinmek istedim. Diğer kasılacak itemleri de karşıdaki oyunculara göre kasmakta fayda var. Ad odaklı bir takım varsa karşıda warmog dan sonra günateşi de çıkılabilir. Söyleyeceklerim bu kadar umarım faydalı bir rehber olur. Teşekkürler

• Last Whisper olmadan nasıl damage çıkartıcaksın merak ediyorum?
  • 0 Armor Penetration OP. Boşver qnq zaten AD kısmında bile gözükmüyor..
  • Karşıdaki oyunculara göre build düzenleme demek istediğim buydu işte. Çok tank bir karakter yoksa last whisper a da gerek olmaz diye düşünüyorum.
  • Helal kardeşim çok güzel bir rehber olmuş build hoşuma gitti ve bilmediğim şeyleri öğrendim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kör oldum... neyse eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sins Of Life

Karşıdaki oyunculara göre build düzenleme demek istediğim buydu işte. Çok tank bir karakter yoksa last whisper a da gerek olmaz diye düşünüyorum.

lw kesinlikle çıkmalısın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İbretlik build
  • no lw :((( no black cleaver

de sorması ayıp sen warmog alınca tank oldugunu falanmı sanıyon
  • No lw no damage

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hll bir rehber tebrikler
  • Q+AA+Q+Ignite nasıl bir damage atıyormuş yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyrazoglu844

No lw no damage

Warmog alın tank olun 5 kişi arasına tek başınıza girin gibisine bir şey mi söylemişim? sorması ayıp
  • Adam emek vermiş. Eleştirin ama insan gibi. Yıkıcı değil yapıcı olun azıcık ya. Eline,emeğine sağlık.
  • Viktor Reznow kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler, senin gibiler çoğalmalı forumda.
  • Jpg'm yok ama
    Sübhannalah kardeş

İbretlik paylaşım
  • yararli konu ama lw olmadan olmaaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sins Of Life kullanıcısına yanıt
    Buildi falan geçtim hadi de Blue'ya yardım edip nehire inip ordan giden var mı Solo'ya aramızda? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: AizenQ.Q

no lw :((( no black cleaver

Meta tanklar için hp metası biliyorsun değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris7777

quote:

Orijinalden alıntı: AizenQ.Q

no lw :((( no black cleaver

Meta tanklar için hp metası biliyorsun değil mi?

Öyle olsaydı her oyun Mundo görürdük. O kadar hp üzerinden vuran skill, item varken hp metası demek yanlış bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.