baya güzel seyler var hakkaten photoshop varken gerek yok böle işlere saolasın yinede
herkes photoshop bilmez.
sağol @ekaraot
Tutucu değilim ama piyasada değilim, prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnediğim görülmemiştir, içe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, kinci değilim ama unutmam, şefkat gösteririm ama şımartmam, şüpheciyim ama kuruntu yapmam, kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, dalga geçerim ama kırmam, ciddiye alırım ama kapılmam, huzur veririm ama söz vermem, sahip olurum ama ait olmam...
maaesef bu site almanca ya özemedim ücretsiz de değil herhalde naoıcaz yapanlar bi adım adım anaştrsa çok sevinirimTeşekkkürler... malum kasım da askerim :(
Asus P5LD2 - Asus N 6600 LE 256MB - Seagate 200GB ST3200827AS SATA II 7200RPM+Samsung HD501LJ SATAII 16MB 7200RPM 500GB+SEAGATE ST31000528AS SATAII 1TB 7200.12RPM 32MB BARRACUDA - OCZ Platinum Ed. 1gb800mhz x2 - Asus 1608P-2 DVD-WR - LG 52x CD-ROM - FeeL Hurricane II 460W - MS Black klavye - A4Tech x750F Laser - Lifeview PrimeTV 32FM - Airties RT-101 - Skystar2 PCI - Windows XP Pro SP3...
Bu arada yazı tipi değiştiricileri kullanabilmek için Plus! falan yüklü olması şart değildir inşallah? Ben 8.1 (beta) kullanıyorum da malum Plus! desteği henüz yok
EDIT: Plus! gibi özel birşey istemiyormuş tamam 8.1'de de rahat kullanılıyor... Zaten hepsi avatar bunların galiba. Nick yazı tipi değiştirici falan yokmuş...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi in_metal -- 9 Eylül 2006; 11:06:10 >
HARİKA Bİ SİTE DAHA BAYANIN ÜSTÜNE DÖVME ŞEKLİNDE İSİM YAZIYOSUNUZ
Dostum buraya giriyorum karşıma siyah bir arkaplan üstünde Crusty Demons, Deep Silver, Redmile ve Play Station 2 logoları çıkıyor sadece (tıklanmıyorlar)
kardeş valla bende oluyor biraz bekle bi kadın geliyor sonra soldan dövme yapacağın kısmı seç sağda isim yazılan yer var apply dedikten sonra oluyor hemde süper valla müthiş yapmışlar ben opera kullanıyorum explorer yada firefoxta denemedim...