Şimdi Ara

EA'den BF4 Oyuncularına Özür: Double XP Etkinliği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Battlefield 4'ün çıkışı Electronic Arts ve DICE için pek de planlandığı gibi gitmedi. Sadece PC'de değil, yeni nesil konsollarda da teknik problemler yaşayan DICE ekibi, problemleri en aza indirmek için uğraşıyor. Bunu yaparken EA de boş durmuyor. 

Bugün gelen açıklamalarla birlikte Battlefield 4 oyuncularına özür niteliğinde bir Double XP etkinliği duyuruldu. Bu etkinlik 28 Kasım tarihinde başlayıp, 5 Aralık'a kadar sürecek. Ayrıca 5 Aralık'ta Battlefield 4'ü oynayan oyunculara, eşsiz bir ödül daha verilecek. Şimdilik sadece DICE'ın geliştirici ekibinde bulunan M1911 3x dürbünü, 5 Aralık'ta oyunu oynayan kişilere hediye edilecek.

• ea sen istersinde biz oynamazmıyız şimdi affettik seni :)
  • double xp vermek yerine çıkış döneminde oyunu alanlara piremium üyelik indirimi yapsalar ne güzel olurdu :D

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ya arkadaş daha biz oynıcaz ps4 te yaa adamlar kolayca rank atlıyo böylece:(

• Fifadan sonra sürekli onlinesinden zevk aldığım tek oyun

• Oyunu ilk indirdiğimde sanki slow motion modda oynuyor gibiydim...şimdi baya düzelttiler oyunu...

• Firma bütün sorunların farkında .. Ve şu one-shot-kill olayınada bir çözüm getireceklermiş. Double xp de server crash olayına teselli 1 haftada kayıp ettiğimiz oyundan düştüğümüz xpleri geri alabiliriz rahatça ..

• yazıklar olsun be. bi Battlefield zevkim vardı 4. oyun ile onunda içine ettin EA. hayır anlamadığım şey o kadar beta süreci oldu hiç mi farketmediler bu kadar hatayı? resmen yarım oyun sattı adamlar. yazıklar olsun!
  • Hataları düzeltmiş gibi xp etkinliği düzenliyormuşlar,muhtemelen o zamanda millet xp kazanacağım diye beklerken oyundan atılacak,server göçecek,bir ton tutarsız hareketlerle boğuşacak,neyseki bf ile tanışmam bu oyunla olmamış yoksa bf serisi benim için başlamadan bitebilir di.
  • bf4 yılbaşı indiriminde alacaktım bu etkinlikten sonra herkesin level ları çok yükselecek ve yeni alacaklar zor zamanlar geçirmesine sebep olur.
  • nedense bu haber beni hiç heycanlandırmadı..............bu arada rank 95 :D

• oyunda bir çok hata olduğu doğrudur fakat yapımcılar bunun farkında. boş boş her şeyi eleştirmeye gerek yok

• En büyük belki de tek rakibi olan Ghosts'u gördükten sonra BF4 sorunları göze batmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

En büyük belki de tek rakibi olan Ghosts'u gördükten sonra BF4 sorunları göze batmıyor.

böyle saçma bir mantık yok. en büyük rakibi kötü diye sevdiğimiz serinin para verip aldığımız oyunları kötünün iyisi mi olmalı yani?
  • Çevir kazı yanmasın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: HASAN_CRAZY_TURK

nedense bu haber beni hiç heycanlandırmadı..............bu arada rank 95 :D

benimde 85 elimde full sniper + full armor var
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

quote:

Orijinalden alıntı: 2K

En büyük belki de tek rakibi olan Ghosts'u gördükten sonra BF4 sorunları göze batmıyor.

böyle saçma bir mantık yok. en büyük rakibi kötü diye sevdiğimiz serinin para verip aldığımız oyunları kötünün iyisi mi olmalı yani?

Mantık o değil Ghosts da bir sürü sorun varken adamlar hala ufak sorunları çözüyor hala oyuncuların dert yandıkları sorunlar hakkında bir gelişme değil açıklama bile yok.BF4'ün sorunlu çıkması bir hata ama adamlar ilk çıktığı zamandan beri update ile uğraştırmadan ufak ufak çözmeye çalışıyorlar.

• Milletin o kadar para verip aldığı oyunda hata çıkınca dilenciye para verir gibi Double xp nedir lan? İnsan dlc, indirim falan verir. Hiç vermeseler daha iyiymiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: HASAN_CRAZY_TURK<br><br>nedense bu haber beni hiç heycanlandırmadı..............bu arada rank 95 :D</blockquote><br><br>benimde 85 elimde full sniper + full armor var

ondan sonra niye türkiyede işsizler fazla, yada niye ergenler 100 kilo. al işte oyun çıkalı 1 ay olmadı

• Şimdilik sadece DICE'ın geliştirici ekibinde bulunan M1911 3x dürbünü ..

Benim bi arkadaşımda o dürbün zaten açık !

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.