Şimdi Ara

2013 Yeni Auris İç Aydınlatma (Beyazlaştırma)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Biliyorsunuz Yeni Aurisi ufaktan çözmeye çalışıyorum. Şimdilik ufak dokunuşlar yapıyorum.

    Aracım beyaz renk olduğu için iç aydınlatmaları da beyaz yapayım diye yola koyuldum. Tavanın ön kısmındaki aydınlatma ve makyaj lambalarını beyazlaştırdım. Fena da olmadı.

    Kullandığım aydınlatma ampül yerine led tabaka. Bu tabaka gündüz çirkin durduğu için direk panel lede dönüştüreceğim.Ledlerin parlaklığı 1ila 3 w arasında olacak. Kİ bunlar çok yüksek değerler. Ledler belli olmayacak. Bu sefer maaliyet artıyor.

    Gerekli ampülleri Auris 2013 başlığında paylaştım. Ürünleri almak üzreyim ama fiyat baya şişkin oluyor tekli alımda. Aliexpress kullanacağım. Çoklu alımda fiyat baya düşüyor.

    Bu sebepten isteyen arakdaş varsa alım sayısını artırıp fiyatı minimalize etmeye çalışacağım. Ürün yaklaşık 1ay da geliyor. Bütün iç aksam ve plaka (tavan ön ve arka, makyaj, bagaj) alacağım. Montaj konusunda da detaylı anlatım yapacağım herhangi bir sıkıntı çekmeyeceksiniz . ortalama 50tl diyorum ama bu artı eksi 10tl olabilir sayıya göre.

    Kalite konusunda seçici davranıyorum. Her çin kötü değildir çok uzunz amandır alışveriş yapıyorum kendi aracıma aldığım ürünleri size göndereceğim şüpheniz olmasın.

    Bilmiyorum sizin fikriniz nedir ? Benim amacım fiyatı minimalize edip kaliteli bir görünüm sağlamak.

    Bu başlığa cevap yazarsanız sevinirim. Kesinliği konusunda ciddi olursak beni de üzmemiş olrsunuz.
    Talebi topladıktan sonra alışverişi yapacağım her aşamasını açık bir şekilde burdan paylaşacağım. Herhangi bir kar amacım yok!

    Ürünler bana gelecek. Ben bana belirteceğiniz adrese ödeme yaptıktan sonra göndereceğim. KArgoyu en uygun olması açısından yurtiçi düşünüyorum ama istenilen firmaya verebilirim. n11-sanalpazar-sahibinden gibi sitelerde komisyonla beraber satış açabilirm.



  • Bu iç aydınlatmada bu bahsettiğiniz ledlerin montajı nasıl kendimiz yapabilirmiyiz?
  • mrkapo kullanıcısına yanıt
    Çok kolay olacak hocam. Ben yardımcı olacağım.
  • Üstat durum nedir, sipariş verdinizmi merak ettim.

    Ben araç içi aydınlatmaları değiştirmeyi düşünmüyorum, araç içinin dışarıdan daha rahat görünebilir olması istediğim birşey değil.

    Ama torpido gözü, bagaj ve plaka aydınlatmalarını beyaz ve daha güçlü olanlarla değiştirmek isterim. Sadece bu 3 kalemi değiştirebilir miyim ki, sipariş vermediyseniz haberim olsun.
  • Be-Mine kullanıcısına yanıt
    Araca pek dokunamadım bu aralar maddi sıkıntı yaşıyorum.
  • Alicilik kullanıcısına yanıt
    Aynı problem bende de var aslında. Hatta "Kış Lastiği hususi araçlara da zorunlu" haberleri çıkınca cinnet getiriyordum neredeyse.

    Şimdilik erteleyelim o zaman extra masrafları, bir değişiklik olursa haberleşiriz zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.