Şimdi Ara

lg BH9530TW incelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 1 hafta önce bu sistemi aldım önce teorik bilgileri verip ardından kendi düşüncelerimi yazmayı düşünüyorum daha sonra da birkaç foto eklerim belki bir iki ses kaydı veya videoda koyarım : )

    Ürünün özellikleri

    Hoparlör Tipi9.1
    Toplam Ses Çıkış Gücü1460 W
    RadyoHayır/Yok
    Desteklediği Formatlar3D Bluray Disc, Divx, Dvd, Jpeg, MKV, Mpeg4
    Yavaş OynatmaEvet/Var
    ZoomEvet/Var
    Divx Altyazı DesteğiEvet/Var
    Ses TeknolojisiDolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS
    5.1 DesteğiEvet/Var
    RenkSiyah
    3DEvet/Var
    BağlantılarHDMI, USB
    Diğer ÖzelliklerIPOD, IPHONE VE IPAD DESTEĞI Son nesil ve önceki nesil Apple cihazları destekleyen LG ev sineması sistemleri ile iPod, iPhone ya da iPad cihazlarınızın tüm fonksiyonelliğini kullanın. LG UZAKTAN KUMANDA Akıllı telefonunuz çok yönlü bir akıllı kumandaya dönüşürken, siz sadece içerik üzerinde kolayca dolaşabilir ve bilgi araması yapabilirsiniz. Sadece LG Uzaktan Kumanda uygulamasını indirip yükleyerek, mevcut iPhone/iPod/iPad veya bir Android telefon kullanarak oynatıcınızı kontrol edebilirsiniz. HARICI HDD OYNATMA Harici disk sürücünüzdeki resim, video ve müziklere en kolay şekilde, en kısa sürede erişin. BLUETOOTH Kablosuz müziğn keyfini yaşayın! Bluetooth destekli akıllı telefon, dizüstü bilgisayar gibi cihazlarınızdan MP3 dinleyin.

    Sıkıcı teknik detayların ardından ürünle ilgili şahsi düşüncelerimi anlatmak istiyorum.

    Ürünü yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum madde madde deneyimlerimi yazmadan önce bu ürünün aldığım ilk ses sistemi olduğunu ve bu konuda tecrübesiz sayılacağımı söylemek isterim. Ev sinema sistemi hakkındaki düşüncelerim.

    -Sistemde şimdiye kadar 1 adet orjinal blu-ray film (Casino royale) çalıştırdım. Kayıpsız pcm formatında ses gayet güzel görüntüde keza öyle ama bu tarz sistemleri kullanmak için bir apartman salonunun kısıtlayıcı etkisini yoğun biçimde yaşadım.

    -Ürünün harici disk/usb performansı beni oldukça tatmin etti. Taktığım bütün flash bellekleri ve 2 terabaytlık harici diskimin içindeki verileri sorunsuz bir şekilde gösterdi ve oynattı. Altyazı büyüklüğünü ayarlama ve daha önce tv'nin oynatmadığı mkv filmleri açması beni memnun etti diyebilrim.

    -Bu özelliklerin dışında internete bağlanma olayı oldukça yavaş bunun eksi olarak verebilirim. Birde ürünün wooferı bana yetersiz gibi geldi daha doğrusu pek varlığını hissedemedim diyebilirim.

    Şimdilik anlatacaklarım bu kadar eğer merak ettiğiniz birşeyler olursa bu başlık altında sorularınızı yanıtlayabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 21 Kasım 2013; 19:50:45 >







  • Woofer çok önemli bir etken benim için bende ses sistemi arıyorum ama karar veremiyorum. O tizleri kulak zarımı yırtacak netlikte Subwoofer'ı ciğerlermi oynatacak derinlikte olmasını istiyorum ama bir türlü öyle bir model bulamadım. Nasıl bir tecrübe idi biraz anlatabilirmisin acaba önerirmisin?
  • Samsung HT-E6750W modeli aklımı çok kurcalıyor ben aldığım zaman bunu 10 sene falan kullanmak istiyorum bir türlü karar veremedim ne yapsam diye.
  • Bu tip sistemlerde kullanılan wooferlar pasif olduğu için mlsf pek fazla birşey beklememelisin daha önce yazdığım gibi mlsf wooferdan pek memnun değilim.

    İkinci sistem samsung'un geçen yılki en iyi ev sinema sistemiydi ama o sistemin wooferıda aynı şekilde pasif bunun dışında benim aldığım lg sistem 1580 liraya bulunabildiği için tercihim Lg'den yana oldu. Samsung en ucuz 1850 lira seviyesinde geziniyor. Son olarak iki ürünüde yerinde dinleyip o şekilde almanı tavsiye ederim.
  • Merhaba,
    Ürünü bende 29 kasımda aldım. kendim kurulumunu yaptım. ürünü alırken diğer incelediğim cihaz samsung HT-F6550W idi. ikisini de balçova vatan da dinledim ve lg de karar kıldım. digiturk iq cihazındaki karaoke uygulamasıyla da uyumlu çalışması 1460w ses gücü ve 400 w subwoofer ı da tercihimde etkili oldu. İnternet performansı berbat. bu konuda yarın lg servisiyle görüşeceğim.

    size sormak istediğim birşey var. öndeki usb girişi 2tb lık diskimi görüyor ama arkadaki usb görmüyor.
    internet bağlantısı iyi olmasına ragmen youtube, tarayıcı performansları çok kötü. youtube uygulamasının açılmasını bile dakikalarca bekliyorum.
    lg smart world den yeni uygulama yükleyemiyorum. örneğin digiturk play uygulamasını yükle diyorum. 5 dakika öyle donup kalıyor sonra ağ bağlantısı hatası vs gibi birşey yazıyor uygulamayı yüklemiyor.

    diğer özelliklerinden şimdilik memnunum. ama yukarıda yazdığım olumsuzluklar sizde de var mı merak ettim.




  • Cihazın arkasındaki usb konusunda pek yardımcı olamayacağım,çünkü denemedim bakmadım daha önce. İnternet bağlantısına gelince, benim duyduğuma göre bu tip ürünlerde iste televizyon ses sistemi vs. smart ev cihazlarında kullanılan veya entegre edilen wi-fi'ler çok yavaş veya düşük hızdalarmış. Tarayıcı performansları evet çok kötü ben de memnun değilim çok yavaş bu işletim sistemlerinden kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Youtube konusuna da gelince benim hem ses sistemimde hem de smart tvimde aynı youtube programı yüklü ve her ikisinde de sizin gibi aynı sorunu yaşıyorum. Youtube'un uygulamasından kaynaklı olduğunu öğrenmiştim, yavaş açılması beklemesi kitlenmesi filan uygulamayla alakalıymış. Bunlar kesin bilgilerdir demiyorum sadece duyduğum söylentileri ve kendi fikirlerimi iletmek istedim size.
  • hero1905 H kullanıcısına yanıt
    Cihazın arkasındaki usb girişi kablosuz klavye bağlamak için.harddisci görmez.
  • Bimeksten geçen hafta sonu 1.799 a aldım.Bence ses sistemi mükkemmel 9.1 ses çıkışına sahip tepedeki kolonları çok iyi akıl etmişler 3d ses olayında güzel sonuç veriyor. Ses sisteminden internete girmek ne kadar gerekli ki performansını tartışalım. Sesi kalitesi güzel tavsiye ederim.
  • cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. bende önceki haftasonu vatandan 1680 tl ye almıştım. birde optik kablo hediye ettirdim:) Bu haftasonu da gittim paraya kıydım samsung 46 f7000 tv aldım. salonun havası değişti. artık ses sisteminin smart özelliklerindeki problemeleri takmıyorum kafaya.:) tv ses ayarlarından harici hoparlör seçip ek ayarlardan dts yi aktif edince sesi 10 dan yukarı açamıyorum arkadaşlar deneyin bence. camlar duvarları woofer kıracak diye korkuyorum. maçlarda da çok keyif aldım. böyle bir özellik olduğunu da bilmiyordum. ama tv yi veya ses sistemini kapatıp açınca hoparlör ayarları alıcı ve pcm olarak değişiyor otomatik tanıyor. tekrar ses ayarlarına girip harici hoparlör seçmem gerekiyor.daha da kurcalayalım bakalım.
    .
  • Merhaba,
    Ben de bir haftadır araştırıyorum tam da 700 TL ye BH6730T almak üzereyken sağolsun Arkadaş iyi bir indirim yapınca 1300 TL ye BH9530TW modelini aldım. Cihazı yarın kullanınca izlenimlerimi paylaşırım ben de. Iyi geceler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaklaşık 3 ay kadar önce media marktan 9530u 1550 tl ye satınaldım. genel olarak idare eder seviyelerde genel kalitesi ama bana göre 1500ün 1 kuruş üzerinde etmez. Sabırsızlığıma yenilmeseydim bu paralara çok iyi avr alınabilirdi... cihaz hakkında merak ettiğiniz konular varsa yardımcı olmaya çalışırım.
  • Mrb bende bh9530tw aldım sonra bluray bir filmle denedim ama audio menüsünde 7.1 ve 5.1 sesler çıkmıyor filmin kutusunda yazan dillerin sadece 2.1 yazıyor. Örneğin film kutusunda Russian 5.1 diyor menüde Russian 2.1 . acaba cihaz arızalı mı yardım lütfen
  • Yaklaşık 1 ay önce bu ev sinema sistemini aldım. Merkez hoparlor den cizirti duyuyorum. Bu cizirti filmlerdeki konuşmaların yükseldiği daha ön plana çıkıyor, özellikle maç izlerken spikerin sesi kulak tirmalayici olabiliyor. Bunun nedenini bilen var ise ve paylaşırsa sevinirim. Ses sistemi ile ilgili soruları cevaplamaktan memnuniyet duyarim
  • Ses sisteminin merkezi hoparlöründe arıza olabilir servisi çağırıp baktırmanızda fayda var.. benim ses sistemimde rahatsız edici bir şekilde parazitler vardı servisi çağırdım yenisini yolladılar şu an çok memnunum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kututay -- 22 Mart 2014; 11:58:43 >
  • Herkese selam arkadaslar yaklasik 1 aydir kullaniyorum cihazi
    Bir konuda cok sıkıntı yasamaktayim
    Torentten indirdigimiz filmlerde alt yazi ekleyip PLEX media player ile agdan paylasim yapiyorum fakat alt yazilari kesinlikle gormuyor
    Ayni olayi lg 42LA660S sorunsuz izlemekteyim bu konuda yardimci olacak ark simdiden tesekkur ederim
  • Merhaba,

    Benim Tv'im plex media servera girebiliyor fakat 9530tw kesinlikle girmiyor. 1 haftadır çözmekle uğraşıyorum.

    Altyazı problemin için çözüm bu olabilir:

    https://support.plex.tv/hc/en-us/articles/200471133-Adding-Local-Subtitles-to-Your-Media
  • experado E kullanıcısına yanıt
    S.a Tesekkurler uyarinizi dikkate alicam
    Benim cihaz wifi degil de eternet ile bagli direk gordu plex mediayi fakat alt yazida sorun yasiyordum.
    LG 42LA660S tv mde hic bir sorun yasamadim alt yazi goruntu ama 9530da alt yazi bildiginiz sorundu
    Simdi onerinizi deneyecefim ayrica tesekkurler.
    Birde eternet ile deneyin
    İyi aksamlar
  • merhaba arkadaşlar daha önceden tecrübe sahibi olan sizlerden bi fikir almak istiyorum elimde 3 TB WD marka hdd var yalnız içindeki dosyaları ve filmleri görmüyor acaba hdd kaynaklı yoksa bilmediğim bi format çevirme ekstra dosya açma gibi bi işlem mi söz konusu.. yardımcı olursanız sevinirim
  • Ben ses ile ilgili bir problemim var. Belki siz yardim edebilirsiniz bana, simdi baglanti sekli, wd playerdan tv ye hdmi ile goruntu aktariyorum. Wd playerdaki optic cikis i da lg blueray player daki optic cikisa bagladim. Zaten ses geliyor fakat problemim dolby veya diger ses turlerini duzgun cozmuyor. Dts veya dolby kodlu bir film actigimda tum hoparlorlerden ayni ses geliyor. Sanki kablolari paralel baglamisim gibi. Tum hoparlorlerden ayni ses geliyor. Efectleri denedim bir fark olmadi. Zaten efect ile ilgisi oldugunu sanmiyorum ayarlati defalarca kontrol ettim ama sanirim atladigim bir nokta var. Please help me :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sky.Walker kullanıcısına yanıt
    selam belki problemin sebebini bulmuşşunuzdur ama yinede bilgi amaçlı söylemek istiyorum. aynı ses sistemi ve hdd ben de de var maalesef ses sistemi 2 tb hdd nin üstünü tanımıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.