Şimdi Ara

Middle-earth: Shadow of Mordor'dan İlk Görseller

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•       Lord of the Rings ve The Hobbit'in senaryosundan beslenen Middle-earth: Shadow of Mordor'un ilk ekran görüntüleri yayınlandı. İlk görsellerin etkileyici olduğunu söyleyebiliriz. Buna karşın ekran görüntülerinin yeterince net olmadığını da vurgulayalım. 

Monolith Productions tarafındna geliştirilen oyunda Talion adındaki yalnız bir muhafızı kontrol edeceğiz. Aşağıda ilk görselleri bulabilirsiniz.

• Daha net görseller lazım, birde bu oyun f2p değil demi? yada devamlı division gibi online altyapılı değil?
  • Tailon mu, ben Dwarves olacaktım ya la! Neyse Tailonda oluruz :)

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Karanlık atmosferi olan, yeni neslin gücünü sonuna kadar kullanan bir oyun bekliyordum.
    Büyük hayal kırıklığı oldu.

• War in the North gibi aynı. Hayallerim suya düştü. Kesin War in The North tarzında bir oyun olacağa benziyor. Görsellerinden bile anlaşılıyor. İnşallah yanılırım.
  • Ekran görüntülerine bakarak oyunun iyi olup olamayacağını söylemek bu sitenin sakinlerine yakışmıyor. Oynanış videosu gelince herşey anlaşılır. Oyunun çıkmasına daha çok var. Grafikler ve mekanlar güzel gözüküyor ancak hepimizin istediği o karanlık hava çok yok. Ayrıca renk paleti pastelimsi olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan__Drake

Karanlık atmosferi olan, yeni neslin gücünü sonuna kadar kullanan bir oyun bekliyordum. <br>Büyük hayal kırıklığı oldu.

Abi hayırdır gameplay ini flanmı izledin hemen son noktayı koymuşsun hey yarabbim...Oyun çıkıncada direk saldırırsınız.

• gameplay görmeden yorum yapmak doğru değil bekleyelim bakalım..
  • 5. resimdeki clash of titansdaki kraken değil mi ya ne işi var lort of the rings de
  • bfme 3 çıkartıp parayı kırmak varken... anlamakta zorlanıyorum bu oyun firmalarını :S

• Koskoca nesilde adam gibi bir LotR oyunu yapilamadi diyecek birsey yok.

Bu oyundanda pek umidim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oynanış ve hikaye iyi olsun gerisi allah vergisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.