Şimdi Ara

w8.1 demo keyler (30gunluk)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
2.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu demo keyler ne ise yarayacak derseniz, formattan w8.1 kurmaya ve 30 gun boyunca kullanmaya yarıyor, sonrasında w8 orjinal keyi olanlar aktivasyon sayfasında, keyi degistir kısmında, orjinal w8 keylerini girerek, w8.1 aktivasyonunu sorunsuz yapabiliyorlar....

not:ben w7 ve w8 kullanıyorum, w8.1 onermiyorum....

not2:sürümler Professional ve ProfessionalWMC olup (32bit ve 64bit desteklidir)

Professional=XHQ8N-C3MCJ-RQXB6-WCHYG-C9WKB

ProfessionalWMC=GBFNG-2X3TC-8R27F-RMKYB-JK7QT

not3:mc'keyle kurup w8 keyle aktivasyon gerceklestiremeyebilirsiniz, w8 keyiniz mc ozellikli ise uygun olan w8.1mc'keyi kullanın....

not4:bunlar demo key olup sadece formattan kurmaya yarar , aktivasyon isleminde kullanılamaz...

calıstıklarına dair resim yukluyorum (sahsen kendim test ettim)

w8.1 demo keyler (30gunluk) Professional

w8.1 demo keyler (30gunluk) ProfessionalWMC (w8.1mc)

not5:yazarken sorun yasarsanız, kopyala yapıstır yapın....

WINDOWS 8.1 pro XHQ8N-C3MCJ-RQXB6-WCHYG-C9WKB
    Windows 8 Pro 9GTPW-BX362-MXNBG-2QHX8-YPWXV

kolay gelsin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 25 Şubat 2014; 19:54:39 >

• bende retail sürüm var bu keylerle kurulum yaparmı diyorsun aktivasyon yapmaz onu biliyorum ama format sırasında key kısmını geçermi

burdan indirmiştim

http://forum.shiftdelete.net/windows-8/343557-windows-8-1-pro-turkce-ekim-17-orjinal-iso.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aglarm -- 16 Aralık 2013; 18:20:00 >
  • aglarm kullanıcısına yanıt
    gecer
  • quote:

Orijinalden alıntı: NONAM2

gecer

sagol geçti
  • neden windows 8.1 'i önermiyorsun yada şimdi fikrin değiştimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylodmr

neden windows 8.1 'i önermiyorsun yada şimdi fikrin değiştimi

hayır değişmedi,

benim sistemim w8.1 ile uyuşmadı, bazı hataları sürekli almaya başladım, (her formattan sonra aynı hatalar tekrarlandı, özellikle sınırlı bağlantı ve aktivasyon uyarısı) şu an w8.1 deniyorum , mc eklentisini kurmadım, en iyi işletim sistemi stabil çalışan, kullanabildiğin işletim sistemidir....
  • eğer sistem win8.1 ile uyuşur ve aktivasyon derdi olmazsa win7'den daha iyi diyosun, öylemi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 11 cd key hatası
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ylodmr kullanıcısına yanıt
    olabilir
  • Benden size farklı bie tavsiye ;

Formattan sonra Acronis True Home ile C'nin ve boot bölümünün yedeğini alın. Lisans günü bitince Recovery yapın ve 30 gün kullanmaya devam edin.
  • demo key isteyenler, kontrol ettim çalışıyor....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.