Şimdi Ara

Büyük Ekran, Büyük Eğlence

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Büyük Ekran, Büyük Eğlence






     

    Triluminos görüntü teknolojisine sahip 6.4 inç Full HD X-Reality ekrana sahip Sony’nin yeni akıllı telefonu Xperia Z Ultra, en geniş ekrana sahip olma özelliğiyle nefes kesici eğlenceye eşlik etmek ve iş ortağınız olmak için tasarlandı.

    En geniş Full HD akıllı telefon ekranına sahip Yalnızca toza değil, suya da dayanıklı olan Xperia Z Ultra (IP55 ve IP58), 8 megapiksel kamerasıyla size suyun altında bile Full HD video deneyimini sunar.


    En hızlı akıllı telefon işlemcisine sahip Xperia Z Ultra, el yazınızı tanır ve metin haline dönüştürür, kağıt üzerine yazılan notun kopyasını akıllı telefonunuza alabilme özellğine sahiptir ve kalem ya da sivri herhangi bir araçla kullanım olanağı sunar.




    Detaylar için tıklayın







  • bu telefonu incelediğimde büyüklüğünü okadar garipsemiştim ki, insanların bunu telefon diye alıp ceplerine sokmaya çalışmalarına okadar şaşırmıştım ki, telefon o gün rüyama girdi. rüyamda telefonun ekranı adeta tv büyüklüğünde idi, telefonu gazete tutar gibi kollarımı sağa sola açarak tutmuştum ve ekrandaki yazıları soldan sağa kadar okuyabilmek için başımı printer kartuşu gibi ekrana yaklaştırıp ekran üzerinde soldan sağa götürüyodum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.