Şimdi Ara

Cod Ghost Fps Değerleriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar akşam Cod Ghost yükledim ve oynamaya başladım fakat 80-90 FPS alırken bile oyunda çok bariz takılmalar var ve bu rahatsız edici seviyede !

• ayarları kökledim.bendede takılmalar mevcut.yalnız bir önceki driver ile takılma olmuyordu.

i7 3770k-gtx 7702gb

Cod Ghost Fps Değerleriniz ?  Cod Ghost Fps Değerleriniz ?  Cod Ghost Fps Değerleriniz ?

• Yeni performans arttırıcı yama çıkmış 400mb

Nvidia SLI performans artışı
    AMD performans artışı ve oyunun 1GB RAM'dan az ekran kartlarında takılmasının düzeltilmesi
    İşlemci performansının 4 çekirdekten az PC'lere optimize edilmesi
    6GB'lık RAM zorunluluğunun kalkması ve onun yerine uyarı ekranının getirilmesi
    4K ekran seçeneği eklenmesi
    Multiplayer üzerindeki belli başlı hataların giderilmesi ve stabilitenin düzeltilmesi
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Hocam sistem bileşenlerim gayet iyi seviyede !
    i5-3570K 4.2 Ghz 8 Gb 1600 Mhz Ram
    HD7850 2 Gb Crossfire ve son diriver 13.11 beta 9.2 yüklü
    120 Gb Ocz Vertex 3 SSd
    850 W Seasonic 80+

Zaten FPS düşüşü yok, ortalama 80-90 civarı görünüyor ama sanki 15-20 FPS ile oynar gibi takılmalar oluyor oyunda, buna anlam veremedim !?
    Gerçi oyun orijinal değil, o da soru işareti kafamda ? Bu durumda güncelleme yapma şansımda yok sanırım ? Zaten böyle olacaksa orijinalini de almam!!
  • bende de vsync açık full ayarlarda 60 fps nin altına düşmüyor fakat ekran kartı belleği kullanımı 2 gb sınırını geçtiği için oyun ve seste takılmalar oluyor. mecbur ayar kısıyorum. bilerek yapmışlar sanki oyunun grafikleri o kadar iyi değil sadece ekran kartı belleği harcıyor.
  • yasin.25 kullanıcısına yanıt
    Öyleyse 2 Gb kartları gömme vakti geldi desene ! Bundan sonra 4 ve ya 6 Gb kart almak şart oldu yani !!
  • kurunc kullanıcısına yanıt
    oyun grafikleri o kadar iyi değil sanki bilerek yapılmış. donanım sattırmak için ekran kartı üreticileri ile mi anlaşmışlar anlamış değilim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BF5 fps drop problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin.25

bende de vsync açık full ayarlarda 60 fps nin altına düşmüyor fakat ekran kartı belleği kullanımı 2 gb sınırını geçtiği için oyun ve seste takılmalar oluyor. mecbur ayar kısıyorum. bilerek yapmışlar sanki oyunun grafikleri o kadar iyi değil sadece ekran kartı belleği harcıyor.

bf4'e karşı yapılmış bir hamle olabilir.ama ortada değecek ne bir grafik ne de bir oyun var

• bende onu diyorum. grafikler 2 gb sınırına yaklaşan diğer oyunlara göre çok kötü fakat bizim oyunumuz da 2 gb ekran kartı belleği harcıyor demek için yapılmış gibi... belki de ekran kartı üreticileri ile anlaşma yapılmış... herşey beklerim ben bunlardansanki bizi düşündüklerinden mi 2 gb harcıyor.
  • Aynen öyle, oyun sürükleyici fena değil fakat grafikler vasat ! Biraz ayarları kısayım bari dedim, sanki atari oynuyormuş gibi hissettim kendimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurunc

Öyleyse 2 Gb kartları gömme vakti geldi desene ! Bundan sonra 4 ve ya 6 Gb kart almak şart oldu yani !!

1080p'de oynuyorsaniz, ultrada 1700-1900mb arasi harciyor. Msaa kapali olursa 1500 civari. Oyunda minimum fps problemi var, optimizasyonu ozurlu, yani sorun sizde degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam sistem bileşenlerim gayet iyi seviyede !
    i5-3570K 4.2 Ghz 8 Gb 1600 Mhz Ram
    HD7850 2 Gb Crossfire ve son diriver 13.11 beta 9.2 yüklü
    120 Gb Ocz Vertex 3 SSd
    850 W Seasonic 80+

Zaten FPS düşüşü yok, ortalama 80-90 civarı görünüyor ama sanki 15-20 FPS ile oynar gibi takılmalar oluyor oyunda, buna anlam veremedim !?
    Gerçi oyun orijinal değil, o da soru işareti kafamda ? Bu durumda güncelleme yapma şansımda yok sanırım ? Zaten böyle olacaksa orijinalini de almam!!

Ben bir kere bile aldığım orjinal oyunun sürekli böyle kaldığını ne gördüm ne duydum ,

Hiçbir orjinal oyun öyle kalmaz arkadaşım heralde uzun süre korsana takılmaktan orjinal ne unuttunuz ?

Orjinal oyunlar o da bazıları hata ve optimizasyon sorunlarıyla çıkabilirler ama geliştiriciler en geç 3-4 güne bir yama yayınlar ,

Ben fifa 14'ü çıktığı ilk gün aldığımda hemen bi yama geldi ve yama alamayan kopyalarda sorunlar çığ gibi oldu pes 14 kopyası çıktı fifa 14 kopyası 3 ay düşmedi internete ,

Demek istediğim korsan ameleliktir , bir kere bir frimanın aldığım oyuna hizmet vermediğini görmedim , bizi memnun etmek için çabalıyorlar buda müşteri olarak beni memnun ediyor ,

Korsan tekrardan söylüyorum , ameleliktir , çalışan bir bireyseniz , hem daha iyi hizmet ve oyun keyfi için çalmayın !

• quote:

Kardeşim kusura bakmasın kimse de, optimizasyon özürlü saçma sapan bir yapım için (6GB ram kotası bunu kanıtlamaya yetiyor) 1000 liralık kartı gömecek değil kimse. Kaldı grafiklerde de öyle çağ atlatacak bir gelişme söz konusu değil, hatta bir gelişme bile söz konusu değil. O grafikleri bana 2 GB V-ram 4GB ram ile sorunsuz oynatamıcaksa firma kendini gömsün. Almam, oynamam olur biter, kaybeden kendileri olur. Ki satış rakamlarına bakarsan ne tür bi sıçış içinde olduklarını, o yüzden harıl harıl patch ve ayarlama çıkardıklarını görürsün... Biraz akıllı olsunlar bu konularda onlar da, multiplayer pazarı en güçlü oyunlardan birisini yapacaksın; 2GB V-ram ile sıkıntı yaşatacaksın. Adamın bi tarafından kan alırlar böyle...

• Crysis 2 - Crysis 3 - BF3 - BF4 - Metro 2033 - COD Black Ops2 vb gibi oyunları oynuyorum ve hepside orijinal alıp oynadığım oyunlardır !

Böyle "uzun süre korsana takılmaktan orijinal ne unuttunuz" tarzında bir cümle kurman pek şık olmadı !!
    Bu oyunu da alacaktım fakat birkaç olumsuz yorum gördüğüm için önce bir indirip deneyeyim dedim ve iyide etmişim !!
    Yüz küsür lira para verip oyunu oynayamayacaksam ne anlamı kaldı ?
    Optimizasyon sorununu çözsünler adam gibi ben gider yine alırım orijinalini sen hiç kafanı yorma böyle şeylere !
  • quote:

Crysis 2 - Crysis 3 - BF3 - BF4 - Metro 2033 - COD Black Ops2 vb gibi oyunları oynuyorum ve hepside orijinal alıp oynadığım oyunlardır !

Böyle "uzun süre korsana takılmaktan orijinal ne unuttunuz" tarzında bir cümle kurman pek şık olmadı !!
    Bu oyunu da alacaktım fakat birkaç olumsuz yorum gördüğüm için önce bir indirip deneyeyim dedim ve iyide etmişim !!
    Optimizasyon sorununu çözsünler adam gibi ben gider yine alırım orijinalini sen hiç kafanı yorma böyle şeylere !

öyle düşünelim olayı firmanın gözünden bakalım. korsan almış başını gidiyor satışlardan çok korsanlar indiriliyor. Buda firmayı ha oyunu biz ilk başta kötü yapalım her sistemde kassın sonra yama çıkartıp düzeltelim olay tamamen bundan ibaret.. Bazı firmalar beceremiyor ama bunu birçok firma iyi yapıyor çünkü herkes korsan indiriyor oynuyor onlarda korsanı önlemek için bu tip şeylere başvuruyorlar.. Firmalarda haklı bazen sonuçda onlarda para kazanacak bu işden.. bizde olsak bizde aynısını yaparız. Ayrıca gidipde orjinal cd almanıza gerek yok. humble gibi siteler çok ucuza güzel oyunlar satıyorlar zaman zaman birçok oyun satıldı 1 dolar ile 5 dolar arasında değişiyor , steam üzerindende alabiliyorsunuz. ben çok uyguna gift ler aldım. şuda var daha uygun olsa fiyatlar daha iyi olur.. tabiki almamız daha kolay olur. korsan indirildikçe artık oyunlar böyle çıkacak çok zengin değilsek tabiki her çıkan oyunu direk alamayız. ama bu firmalarda fiyatları düşürmeleri şart.. bir ghost steam da 70 dolar.. yani az para değil şöyle insanlarda var.. 10 tl lik oyunu bile korsan oynuyup sisteme 10 bin tl harcıyanlarda var... tabiki sözüm meclisten dışarı

şayet hepimiz istiyoruzki ucuz olsun bizim olsun sen gidip bir oyunu 70 dolar yaparsan kimse o oyunu almaz adam gibi fiyattan yapsalar.. herkes alsa.. Şuda var Steam indirimlerini takip edin çok iyi şeyler çıkıyor. Origin kullanmıyorum

• zaten multi oynamak istiyenler mecburi orjinal oyuna yöneliyor, ayrıca oyun firmaların artık çok baştan savma işler çıkardıkları ortada son çıkan oyunların hepsinde bir hata sorun var. Zamanlada düzelmiyor bir kısmı, mesela rome 2 çıkalı 3ay oldu patch7 geldi yapay zeka hala daha 6sene önceki medieval2den bile kötü, optimizasyon zaten yok ama şatış rakamı 800.000i geçti, ac black flag deseniz 2000tllik kartla bile ortalama 50fps veriyor, bf4 desem stealt-jetler arasındaki su-50nin ötekilere göre çok saçma dönmesimi desem 30mm silah taksanız bile piyadeyeyi kesememinizmi desem oyun çıkmadan herkesin su50-f22-j32 görmek istediklerini dice'a iletmiş olmasına rağmen j20-f35 saçmalıklarının gelmesimi desem, oyun firmaları işini doğru düzgün yapmıyor artık, sadece tüketiciyi suçlamamak lazım

EDİT:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend3017 -- 21 Kasım 2013; 18:16:20 >
  • Cod Ghost oynuyorum. Çözünürlük 1280x1024 (Monitörüm okadar destekliyor) Ayarlar en yüksekte ve AA en yüksek düzeyde. Oyun içi performans çok nadirde olsa 50Fps altına indiği oluyor. Ama genel olarak 49-55 Fps arası çok akıcı şekilde oynuyorum.

Ekran kartım XFX HD6960@6970 modlu 2 Gb.
    Phenom 2 X4 965 B.E 4.0Ghz
    2x2 4Gb DDR3 1600 ram
    1Tb Harddisk.

Dediğiniz gibi kasma, donma veya ani fps düşüşleri yaşamıyorum. Aksine bukadar yüksek sistem gereksinimi istemişler, oyun bana çok basit geldi. Dediğiniz gibi aşırı bir grafik yok.
  • Oyun zaten ilk hafta bir milyar dolar hasılat yapmış! COD serisi artık efsane olmuş büyük bir portföye sahipler, ticari kaygıları olduğunu sanmıyorum!
    Black Ops2 çıktığı gibi aldım oynadım, oyun çok hafifti, su gibi akıyordu, şimdi millet böyle şeyler söyleyince haliyle bir tereddüt yaşıyorsunuz ve parayıda kusura bakmasınlar sokaktan toplamıyoruz! Çıtayı yükseltmiyorlarsa bir öncekinden daha iyisini yapmıyorlarsa bu onların tüketiciye verdiği değeri gösterir! Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır mantığıyla insanların gözünü boyayıp ne versem yerler diye iteklemelerini ben doğru bulmuyorum!
    2 bölüm geçtim ama zaten oyunu bu haliyle oynamam, SSD'de yer kaplamasın onun yerine Crysis3 yükler M.P.takılırım daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtx295

quote:

Crysis 2 - Crysis 3 - BF3 - BF4 - Metro 2033 - COD Black Ops2 vb gibi oyunları oynuyorum ve hepside orijinal alıp oynadığım oyunlardır !

öyle düşünelim olayı firmanın gözünden bakalım. korsan almış başını gidiyor satışlardan çok korsanlar indiriliyor. Buda firmayı ha oyunu biz ilk başta kötü yapalım her sistemde kassın sonra yama çıkartıp düzeltelim olay tamamen bundan ibaret.. Bazı firmalar beceremiyor ama bunu birçok firma iyi yapıyor çünkü herkes korsan indiriyor oynuyor onlarda korsanı önlemek için bu tip şeylere başvuruyorlar.. Firmalarda haklı bazen sonuçda onlarda para kazanacak bu işden.. bizde olsak bizde aynısını yaparız. Ayrıca gidipde orjinal cd almanıza gerek yok. humble gibi siteler çok ucuza güzel oyunlar satıyorlar zaman zaman birçok oyun satıldı 1 dolar ile 5 dolar arasında değişiyor , steam üzerindende alabiliyorsunuz. ben çok uyguna gift ler aldım. şuda var daha uygun olsa fiyatlar daha iyi olur.. tabiki almamız daha kolay olur. korsan indirildikçe artık oyunlar böyle çıkacak çok zengin değilsek tabiki her çıkan oyunu direk alamayız. ama bu firmalarda fiyatları düşürmeleri şart.. bir ghost steam da 70 dolar.. yani az para değil şöyle insanlarda var.. 10 tl lik oyunu bile korsan oynuyup sisteme 10 bin tl harcıyanlarda var... tabiki sözüm meclisten dışarı

şayet hepimiz istiyoruzki ucuz olsun bizim olsun sen gidip bir oyunu 70 dolar yaparsan kimse o oyunu almaz adam gibi fiyattan yapsalar.. herkes alsa.. Şuda var Steam indirimlerini takip edin çok iyi şeyler çıkıyor. Origin kullanmıyorum

Katılıyorum tamamen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend3017

zaten multi oynamak istiyenler mecburi orjinal oyuna yöneliyor, ayrıca oyun firmaların artık çok baştan savma işler çıkardıkları ortada son çıkan oyunların hepsinde bir hata sorun zamanlada düzelmiyor bir kısmı mesela rome 2 bilirmisiniz bilmem çıkalı 3ay oldu patch7 geldi yapay zeka hala daha 6sene önceki medieval2den bile kötü optimizasyon zaten yok ama şatış rakamı 800.000i geçti, ac black flag deseniz 2000tllik kartla bile ortalama 50fps veriyor, bf4 desem stealtjetler arasındaki su-50nin ötekilere göre çok saçma dönmesimi desem 30mm silah taksanız bile piyadeyeyi kesememinizmi desem oyun çıkmadan herkesin su50-f22-j32 görmek istediklerini dice'a iletmiş olmasına rağmen j20-f35 saçmalıklarının gelmesimi desem, oyun firmaları işiniz doğru düzgün yapmıyor artık sadece tüketici suçlamamak lazım

Bu firmalara gaz veren biziz zaten hocam adam diyorki ben sorunlu oyunda yapsam adamlar alıyormu alıyor. bu kadar basit diyor.. Para kazanıyoruz diyor. Adamların satmak .. para kazanmak birşeyi bilinçli tüketmek lazım. para yatırırken biliçli olmak lazım. Yani bir oyun çıkıyor hemen onu alalım değilde kullanıcı yorumları nedir. Yada oyundaki kronik problemler nedir güncelleme ile ne oldu bakmak lazım. Şunuda diyim eğer aylar geçmişse ve hala doğru düzgün optimasyonu düzeltmemişlerse.. o oyunu gidip krosan oynayın arkadaş o tür firmalara yakışıyor. Ama hakkını veren firmalarıda es geçmemek lazım. Ama şuda var Son zamanlarda ben hatırlıyamıyorum hakkını verebilen kart.. işde bi bf4 var oda kullanıcıya tam olarak istediği şeyleri vermiyor.. Grafik olarak güzel optimasyon olarak gene düzeliyor şayet düzelmezse Dice nin sonu olur.. bilirsiiz bf oynayan adam multicidir genelde. Şayet sözüm bilinçsiz kullanıcıya ve her oyunu korsan oynuyana.. Bazı arkadaşlarımızda var gerçekten ögrenci olup oyuna para yatıramayan korsan oynuyanlar ama bazılarımızda varki parası olupda bir oyuna para yatırmayan.. aynı şeyleri söylüyüp duruyoruz zaten. biliçli tükettiğimiz sürece firmalara para kaptırmadıgımız sürece gerisini boşveri gari

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.