Şimdi Ara

XBOX ONE DAY ONE EDITION İSTEYEN BAKSIN - AMAZON (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
4.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almış ve alacak olan arkadaşlar güle güle kullansınlar.
    Arkadaş ben bi türlü ısınamadım cihaza ya.
    İki cihazın daha özelikleri bile açıklanmamışken gönlümün %52 si yeni nesil xbox dan yanaydı. Oda Live ve joypad den dolayı. Şimdi ise hiç tarafına bakasım gelmiyor videolarını falan izledim hala izliyorum hiç sıcak gelmiyor konsol ya.
    All in one özellikleri beni nehirin karşı sularına iten en büyük özelliği olacak:(
    Biraz daha zaman geçsin bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle.
  • Exc. oyunları için konsolları alıyoruz mecburi. İlerde alırsın Xbox One veya PS4, bakarsın keyfine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAD MAX

Almış ve alacak olan arkadaşlar güle güle kullansınlar.
    Arkadaş ben bi türlü ısınamadım cihaza ya.
    İki cihazın daha özelikleri bile açıklanmamışken gönlümün %52 si yeni nesil xbox dan yanaydı. Oda Live ve joypad den dolayı. Şimdi ise hiç tarafına bakasım gelmiyor videolarını falan izledim hala izliyorum hiç sıcak gelmiyor konsol ya.
    All in one özellikleri beni nehirin karşı sularına iten en büyük özelliği olacak:(
    Biraz daha zaman geçsin bakalım.

Nehirin karş..........

• hayırlı olsun hepinize. ama hepsi gümrüğe takılacak ve problem çıkaracaklar diye düşünüyorum. bizim gümrüğümüzden öyle kolay çıkmaz elektronikler. benim 100 dolarlık güneş gözlüğümü gümrüğe taktılar fedex denen ş....ler.
    özel kargolarla gönderilen herşey takılıyor bildiğim kadarıyla. devlet postasından şaşmayın. takılsa bile vergisini verip alabiliyorsunuz. ama bu özeller anasının nikahını istiyorlar bilginize. benim gözlüğe 300 küsür lira vergi istediler birtakım masraflarla birlikte. ve ben gözlüğü alamadım malesef. kimbilir hangi görevlinin gözünde şuan...
  • PyramidCardShop P kullanıcısına yanıt
    hocam amazon da gümrük işlemlerini halledecekleri bir seçenek var ve sen bu masrafları ürünü alacağın zaman görüp, ödemeni baştan yapıyorsun. buradaki arkadaşların hepsi o yöntem ile aldı. yarın akşam hepimizin ürünü, inşallah bir aksilik çıkmazsa, günrükten çıkıyor amazon gümrük masraflarını ödediği için. aksi olsaydı tabi ki almak akıl işi değil 200 euroluk foto makinesi lensine 400 euro ordino bedeli+vergi çıkardıklarını biliyorum
  • Arkadaşlar,

benim şu anda 2 siparişim var. amazon.de'den bundle 29 Kasım çıkacak diyor ama delivery 9-20 Aralık arası diyor.
    Diğer siparişim de amazon.it 4 aralık çıkacak 6-11 aralık teslimat diyor. Bunlardan birini iptal etmek istiyorum ama hangisini karar veremedim.

Tecrübenize göre özellikle Amazon.de taşıma için hangi kargo firmasını kullanıyor ve hızları nasıl?

@m3l1h üstad, siz galiba gecikme yaşamıştınız amazon.de teslimatta... sebebi neydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadZon -- 27 Kasım 2013; 11:10:13 >
  • Amazon.de ve Amazon.it Global Express seçeneği ile UPS üzerinden gönderim yapıyor, amazon.de ürünü 1 gün daha erken göndermesine rağmen araya haftasonu girdiği için ve cuma günü de gümrük başlatmadıkları için teslimatlar bugüne kaldı.

Şu an amazon.de ve amazon.it üzerinden gelen kargolar UPS ile teslim için dağıtıma çıkmış durumda.

Ben de bekliyorum bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 27 Kasım 2013; 11:16:22 >
  • 22sinde amazon.de'den verdigim sipariş bugun elime ulaştı sonunda. Ama en erken yarin oynayabileceğim. Yerimde duramıyorum gercekten :))

• bynedim kullanıcısına yanıt
    üstad siz ne zaman vermiştiniz siparişi ve tahmini teslimat ne zaman diyordu sitede?

Ben biraz geç kaldım,

23'ünde amazon.it'den verdim siparişi...
    amazon.de'den de 24'ünde verdim.
  • 22'si öncesi sipariş verenlerin kargosu 22'sinde yola çıktı. Ben de birkaç gün önce vermiştim, 1 gün daha önce verseydiniz bugün elinizde olurmuş.

Tahmini teslim bende26-29 Kasım arası diyordu ki doğru tespit olmuş, gümrük işlemleri olmasa almanyadan İstanbula gelişi 4 saat sürüyor, fakat ne yazıkki Türkiye içerisinde bu süre 4 günü bulabiliyor.

Size belirtilen tahmini geliş süresi içerisinde elinizde olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 27 Kasım 2013; 11:35:27 >
  • DeadZon D kullanıcısına yanıt
    Hocam aynen arkadaşımın dediği gibi oldu. Kargo olarak standarttan daha iyi diğer seçenekler bence. İki seçenek var almanya'da. İtalya'da ise 3. Ben 3-6 gün seçeneğini verdim. 22 si çıktı yarın elime geçecek inşallah. Tam 6 günde gelmiş oldu.

• Bu arada 17 Ağustosta amazon.it üzerinden verdiğim sipariş 22'si sonu yola çıktı, 23 sabah gümrüğe giriş yaptı ve bugün 27'si saat 12 itibariyle UPS ile elime ulaştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: bynedim

Amazon.de ve Amazon.it Global Express seçeneği ile UPS üzerinden gönderim yapıyor, amazon.de ürünü 1 gün daha erken göndermesine rağmen araya haftasonu girdiği için ve cuma günü de gümrük başlatmadıkları için teslimatlar bugüne kaldı.

Şu an amazon.de ve amazon.it üzerinden gelen kargolar UPS ile teslim için dağıtıma çıkmış durumda.

Hadi gözün aydın, ambarlardan dün gidip alabilirdin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

quote:

Orijinalden alıntı: bynedim

Amazon.de ve Amazon.it Global Express seçeneği ile UPS üzerinden gönderim yapıyor, amazon.de ürünü 1 gün daha erken göndermesine rağmen araya haftasonu girdiği için ve cuma günü de gümrük başlatmadıkları için teslimatlar bugüne kaldı.

Hadi gözün aydın, ambarlardan dün gidip alabilirdin.

izmirde olduğum için gümrükten dün akşam karayoluyla saat 6da yola çıktı gece izmire varmıştır. Elimize ulaştı ya problem olmadan, yeterli

• xbox one için 200 euro gümrük masrafı alıyor. daha sonradan fazla çektiği parayı iade ediyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: french press

xbox one için 200 euro gümrük masrafı alıyor. daha sonradan fazla çektiği parayı iade ediyor mu ?

Başka derdi yok ups,dhl in para iadesi edicek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • phantom_coal kullanıcısına yanıt
    french press kullanıcısına yanıt
    derdi var iade ediyor merak etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuwanda87 -- 27 Kasım 2013; 17:36:31 >
  • Amazon en son görüştüğümde gümrük iadesini 60 gün içerisinde iade ederiz demişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

derdi var iade ediyor merak etme.

Biz mi kovalıyoruz?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.