< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIZILKURT -- 6 Ağustos 2006; 13:49:51 >
Fenerbahçe Kulübünün her tarafa mazhar-ı takdir olmuş bulunan asari mesaisini işitmiş ve bu Kulübü ziyaret ve erbab-ı himmeti tebrik etmeyi vazife edinmiştim. Bu vazifenin ifası ancak bugün müyesser olabilmiştir. Takdirat ve tebrikatımı buraya kayd ile mübahiyim.
bu rıcardomu ne antense aldık mı onu asrın transferine bak, hani bir tek biz değil gs liler bjk lilerde havalanına gidecektik asrın transferini karşılamaya, keşke başkanlığı bıraksaydı
nıhahahahaha rahat yendik yaw... bence lazarova yapılan penaltı değil.aurelio faul yapmak istiyo ama yapamadan adam kendini yere atıyo, bizm aurelionun da dengesi bozluyo ben bu takımı beğendim ama tümer yerine appihın solak versiyonunu bulabilrsek(tümer çok ii oyunuyo ama bence alexle değişmeli oynamalı)+semihten daha ii bi santrafor bulabilrsek+sağ(serkan) ve sol(ümit) beklerimizi daha iileriyle değişebilrsek+savunmaya(canın yerine) italyanın herhangi bi takımının stoperini alabilrsek bu takım avrupada da başarılı olur.hem de çok başarılı olur... umarım kiev den fark yemeyiz
nomnsecreteam(ne zor bi nick bu ya her defasında copy-paste yapıyom )hoşgeldin
valla bnce de.nick nası deişiyo ben bilmiyom
herhangi birinin mesajını şikayet et(örneğin benim mesajımı) oraya de şifremi değiştirmek istiyorum cart curt. ilgilenirler.
edit: ama nickin güzel ben beğeniyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIZILKURT -- 6 Ağustos 2006; 13:58:17 >
Fenerbahçe Kulübünün her tarafa mazhar-ı takdir olmuş bulunan asari mesaisini işitmiş ve bu Kulübü ziyaret ve erbab-ı himmeti tebrik etmeyi vazife edinmiştim. Bu vazifenin ifası ancak bugün müyesser olabilmiştir. Takdirat ve tebrikatımı buraya kayd ile mübahiyim.
bu rıcardomu ne antense aldık mı onu asrın transferine bak, hani bir tek biz değil gs liler bjk lilerde havalanına gidecektik asrın transferini karşılamaya, keşke başkanlığı bıraksaydı