'Tanrı, iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır. Yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Allah'ı kullanırlar. '
O nefes alan bir makinedir. Literatürde o ve diğerleri vardır.Ruhunda özgürlük ve asalet vardır. Bu yüzden sahip olunmak onun dünyasında yoktur. Siz değil o sizin sahibiniz olur!! Mustang bazı insanlar için herşeydir..Tabii ki bazıları için bir şey ifade etmez, Çünkü onlar daha o koltuğa oturmamıştır...
mevcut logonun yerine bunu yapsak nasıl olur bence mükemme bir logo tasarımı kurumsal kimliğimize yeni logo yakışır be
aslını bozmadan
O nefes alan bir makinedir. Literatürde o ve diğerleri vardır.Ruhunda özgürlük ve asalet vardır. Bu yüzden sahip olunmak onun dünyasında yoktur. Siz değil o sizin sahibiniz olur!! Mustang bazı insanlar için herşeydir..Tabii ki bazıları için bir şey ifade etmez, Çünkü onlar daha o koltuğa oturmamıştır...
Bu ne yahu açan Bakkal son sözü söyleyen bakkal. Ben başkasına özellikle Bakkal'a son sözü söyletmem
üst taraftaki konuda da pek farklı bişey yok hani, kendimizi baksak diyorum
Yukarıdaki SS ile ve "Ben başkasına" diye başlayan cümlemle ilk ve son sözü ben söylerim. İlki olmasa bile son sözü mutlaka ben söylerim demek istemiştim ama sanırım anlaşılmamış.
'Tanrı, iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır. Yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Allah'ı kullanırlar. '