nielsen'i tanımıyorum ama iyi bi oyuncu gibi geldi.bi de uche,högh,kostadinow,okocha ve boliç'i görünce duygulandım ya.özledim hepsini.oğuz'da dünya karmasında oynamış helal olsun.
Nielsen bizdeyken aynı zamanda Danimarka milli takımında da oynardı. Kaliteli bir oyuncuydu.
quote:
Orjinalden alıntı: yavkar@fb
nielsen'i tanımıyorum ama iyi bi oyuncu gibi geldi.bi de uche,högh,kostadinow,okocha ve boliç'i görünce duygulandım ya.özledim hepsini.oğuz'da dünya karmasında oynamış helal olsun.
F.Bahçe'ye birçok futbolcu satan G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav, oğluna ait Champs to Champs isimli atı Aziz Yıldırım'a satmak istedi. Cavcav, 2. Başkan Nihat Özdemir'e "Aziz başkan atları sever. Beş milyon dolara aldığımız atı 10 milyon dolara satarım" dedi. Özdemir ise Yıldırım'ın artık atlarla ilgilenmediğini söyledi.
Beşiktaş`tan Fenerbahçemize transfer olan Tümer Metin, ``Bana inanan, güvenen, Tümer`in Tümer olduğunu hissettiren bir kulüp teklifte bulununca tercihimi bu yönde kullandım`` dedi. Tümer, Futbol Federasyonunun Tam Saha Dergisi`nin ağustos ayı sayısında yer alan röportajında, sezon içinde Beşiktaş`tan ayrılacağı, ama bunun kesinlikle yurtdışında bir takım olacağını söylediğinin hatırlatılması üzerine, ``Avrupa`ya gideceğim, bir kulüple anlaştım derken henüz imza atılmamıştı, ama elimde Hollanda`nın