Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: FENERBAHÇE 100. YIL TOPİĞİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Futbol >> Fenerbahçe >> Cevap: FENERBAHÇE 100. YIL TOPİĞİ Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
yavkar@fb

1 Ağustos 2006; 13:30:27 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

nielsen'i tanımıyorum ama iyi bi oyuncu gibi geldi.bi de uche,högh,kostadinow,okocha ve boliç'i görünce duygulandım ya.özledim hepsini.oğuz'da dünya karmasında oynamış helal olsun.

Ge©eKu$u

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

1 Ağustos 2006; 13:35:19 

Engin Verel (1975-1978, 1983-1986)

Müjdat Yetkiner (1979-1995)

Selçuk Yula (1979-1986) ve Mustafa Arabacıbaşı (1979-1984)

Şenol Çorlu (1984-1992)

Bakkal Gazi

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

1 Ağustos 2006; 13:37:52 

Nielsen bizdeyken aynı zamanda Danimarka milli takımında da oynardı. Kaliteli bir oyuncuydu.
quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

nielsen'i tanımıyorum ama iyi bi oyuncu gibi geldi.bi de uche,högh,kostadinow,okocha ve boliç'i görünce duygulandım ya.özledim hepsini.oğuz'da dünya karmasında oynamış helal olsun.

DH 323. DÖNEM VATAN FEDAİLERİ
Rizeli

Sisteme Gözat

1 Ağustos 2006; 13:39:02 

moldovan şimdi takımda olsaya o boyla ne kafa golleri atıyodu şimdi tam alex lik adam indirecek kafasına topları takır takır gol atardı...

boliç i görünce aklıma m.united maçı geliyo ve spikerin haykırışı...

aykutun nasıl becerdiğini birtürlü anlayamadıgım garip vuruşlu golleri... hele trabzona attıgı şampiyonluk golü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih53 -- 1 Ağustos 2006; 13:40:18 >

Satılık 2006 MEGANE II SW LİNK
ochergenc

1 Ağustos 2006; 13:45:18 

ülennn resimler geçmişe götürdü bee..bi duygulandım..nilsen, uche, högh...eeemiiill koooosstaaadinovvv dinovvvvvvvv....
jay jay, şumi..vaeyyyt bee

100 YIL
Rizeli

Sisteme Gözat

1 Ağustos 2006; 13:48:29 

fotomaçtan bir haber

Cavcav:Size atsatayım

F.Bahçe'ye birçok futbolcu satan G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav, oğluna ait Champs to Champs isimli atı Aziz Yıldırım'a satmak istedi. Cavcav, 2. Başkan Nihat Özdemir'e "Aziz başkan atları sever. Beş milyon dolara aldığımız atı 10 milyon dolara satarım" dedi. Özdemir ise Yıldırım'ın artık atlarla ilgilenmediğini
söyledi.

MeTaLiTY

1 Ağustos 2006; 14:04:33 

Cavcav eskidendi o günler. Artık 3 büyüklerden eskisi gibi para koparamazsın.
Şimdide atlardan para kazanmayamı çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTaLiTY -- 1 Ağustos 2006; 14:04:55 >

yavkar@fb

1 Ağustos 2006; 14:06:18 

iyide bu adam demedi mi fenerbahçeye aziz yıldırım'a satacak bişeyim yok diye.benden zırnık alamazlar demişti.bence balon haber

tedoa®

1 Ağustos 2006; 14:14:52 

tedoa® fb rh + Katılım zamanı: 20 Eylül 2004
Rizeli

Sisteme Gözat

1 Ağustos 2006; 14:17:09 

balun cavcavın kendisi aziz babaya boşver at satmayı bunun para için söyleyemeyecem.... bukadar para canlısı bi adam olamaz

Edit: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih53 -- 1 Ağustos 2006; 14:48:47 >

MeTaLiTY

1 Ağustos 2006; 14:31:02 

quote:

Orjinalden alıntı: tedoa®

Bakkal Gazi

1 Ağustos 2006; 15:07:00 

TÜMER METİN ROPÖRTAJI

Beşiktaş`ta Eşimin Yanında Küfür Yedim"

Beşiktaş`tan Fenerbahçemize transfer olan Tümer Metin, ``Bana inanan, güvenen, Tümer`in Tümer olduğunu hissettiren bir kulüp teklifte bulununca tercihimi bu yönde kullandım`` dedi. Tümer, Futbol Federasyonunun Tam Saha Dergisi`nin ağustos ayı sayısında yer alan röportajında, sezon içinde Beşiktaş`tan ayrılacağı, ama bunun kesinlikle yurtdışında bir takım olacağını söylediğinin hatırlatılması üzerine, ``Avrupa`ya gideceğim, bir kulüple anlaştım derken henüz imza atılmamıştı, ama elimde Hollanda`nın