100.yıl topicinin 16.sayfası bana kısmetmiş kime niyet kime kısmet ne kdr da çok sayfa varmış maşallah nazar değmesin... missyou bırak onları sayfayı kaptırdınız başlığa ne yazıyım EN BÜYÜK BJK YAZIYIMMI
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reıko -- 11 Ağustos 2006; 23:39:14 >
ellerin ellerimden ayrılmasın sevgilim, gözlerin gözlerimden ayrılmasın azize ah azize ah azize yalvarırım gel gitme çok mesudum ben seninle ah azize ah azize beni terk etme, beni terk etme sev diyorsun azizem seni nasıl seveyim, vefakar olduğunu ben nerden bileyim.
bunları bırak şimdi..fb gençler birliğini yencekmi onu düşünüyorum onun içinde dua ettinizmi?gençler birliği fbyi yencez demişş siz dualara başlayın anca biter
Ankaraspor T.D Uğur da : "Fenerbahçe'yi yenerek lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" demişti, 6 yediler. Her yenecez diyene inanma sen Gençlerbirliği tereddütsüz zorlayacak bizi zor da olsa kazanırız düşüncesindeyim.
Bu arada bende kaçim, erken kalkacam yarın sınav var, sonra da dersane başlıyo
Hadi iyi geceler, SARILACİVERT rüyalar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause_of_death -- 11 Ağustos 2006; 23:41:31 >
ellerin ellerimden ayrılmasın sevgilim, gözlerin gözlerimden ayrılmasın azize ah azize ah azize yalvarırım gel gitme çok mesudum ben seninle ah azize ah azize beni terk etme, beni terk etme sev diyorsun azizem seni nasıl seveyim, vefakar olduğunu ben nerden bileyim.
Bilgisayarı halletım arkadaslar Biraz zor oldu ama topladım sonunda. Misafirin evladı bana ne dıyor bılıyor musunuz: Alp abi senın kasanın yanından gecerken bi tekme attım bılgısayar kapandı ulan ne dıye tekme atıyorsun
Bilgisayarı halletım arkadaslar Biraz zor oldu ama topladım sonunda. Misafirin evladı bana ne dıyor bılıyor musunuz: Alp abi senın kasanın yanından gecerken bi tekme attım bılgısayar kapandı ulan ne dıye tekme atıyorsun
waktiyle bizim ewe gelen misafir çocuğu powerın voltajını 110wolta aldı az elektrik harcasın diye allahtan board yanmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazosist -- 12 Ağustos 2006; 13:15:31 >