Ben geldim Ah ulan ah tekne turundaydım dün Fenerbahçe havlum, Fenerbahçe şapkam.. Ümitli bir şekilde eğlendim turladım, ulan indim tekneden geçiyoz maç veren yerin önünden daha 2-3 dk var sanıyoken ekrana baktım: " anam o da ne 1-0 ne ara yedik lan golü" diyemeden adama müşteri olduk. Ah ulan ah o hakeme ne küfrettim varya tertemiz golümüzü yedi, tekrarını da göstermediler. Ulan öle ofsaytı kaç hakem çalar merak ediyorum peh ya tertemiz golümüzü yediler 2-2 lik maç oldu 3-1.
2. ve 3. goldeki deliliklerimi hiç saymıyorum, ilk golü göremedim yorumsuz. Rüştü saolsun yine çok da kötü değildi 5 yiyebilirdik ilk yarıdaki oyunumuzla özellikle.
Savunma çok kötü adam lazım savunmaya, daa 15. dk da defansı eleştirirken Serkan hep kırmızı yiyecek gibi geliyo bana dedim yedi de şerro hiç utandırmadı beni
Bu arada elenirsek Uefa ya kalıyoruz di mi, öyleyse elenelim Uefa daha iyi bizim için
Bu arada rüyamda İbrahimoviç Fenerbahçemize geliyordu ama işte rüya, havaalanında "İbrahimoviç Inter'de" yazısını görmemle rüyalarımın yıkılması bir oldu ah ulan ahh
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause_of_death -- 10 Ağustos 2006; 23:49:51 >
Arkadaşlar Rüştü'ye fazla yuklenildiğini düşünüyorum. Sonucta o ne kadar suclu ise önundeki de bir o kadar suclu. Yaklaşık 3 sene önce www.fenerbahce.com da yazdığım yazıyı okumanızı öneriyorum (reklama gerenk yok )
güzel yazmışsın be hocam.ben önüme gelen sayısız volakn-rüştü topicine yazdığım şeyleri tekrar etmek istemem(ne kadar faal olduğumu belirtme gereksinimi duydum)
volkan iyi bir kaleci olmasına rağmen,hiçbir zaman rüştü gibi olamayacak maalesef.zaten böyle birşeyi beklemekte,ayıp sanki.rüştü gibi kaleci,her zaman gelmiyor maalesef.oysa biz her yediğimiz golden sonra ona yüklendik,kurtardığı sayısız pozisyonu unutup.işin tuhafı,sadece rüştü'nün kurtarabilceği pozisyonlar,bize normalmiş her kaleci kurtarabilirmiş gibi görünmeye başladı.epey ayıp ediyoruz kendisine farkında olmadan.
t.f.f'nun özlü bir sözüyle,bu yazıma nokta koymak istiyorum:
lütfen