ya arkadaşlar hepimiz maçı izledik.anelka sanki vatan haini gibi geldi bana.bu kadarmı top öldürülür.bu kadarmı bi takıma zarar verilir.koşmaya mecali yok.alexti sanırım süper bir top attı kontrol bile edemedi.zico nasıl dayandı onuda anlamış değilim.1-1 yakalamışsın sahada ruh gibi gezen anelkayı çıkarıp selçuğu koymak bu kadarmı zordu.valla bu takım saraçoğlunda büyük ihtimalle 1 gol atar.inşallah fenerbahçede karşılığını verir.imkansız değil ama tur baya bi zor hale geldi.fenerbahçenin savunmasında sorun var ama bu sorun bence sağ ve sol bekten kaynaklanıyor.iyi geceler.
KÖTÜ BİR GÜN, DÜN NASIL OLDU DA YENİLDİK HAZMEDEMİYORUM, BİDE ŞU GS. YENDİ İNADINA SABAH SABAH İŞ ARKADAŞARIM YÜZLERİNDE YILIK BİR İFADEYLE KARŞILADILAR EN ÇOK DA ONA BOZULDUM... BİZİMKİLERDEN DAHA İYİ BİR PERFORMANS BEKLERDİM TAMAM ÇOK KÖTÜ DEĞİLLERDİ AMA YETMEDİ... ÖYLE BİR HAKEMLE BU KADAR OLUYOR... DİKKATINIZ ÇEKTİMİ BİLMEM AMA KAMERANIN ÖNÜNDEKİ SİNEKLE BİRLİKTE İZLEDİK MAÇI GELİP GELİP GİTTİ, AMA SİNEKTEN ÇOK BENİ RAHATSIZ EDEN İLKER YASİN İN VIZILTISIYDI.........
Orjinalden alıntı: KARAKAY
yaw koca mühendis olmuşsun(koca olmaya saatler kaldı hatta ),o kadarını hesapla artık.1 atıp 4 yemezsek turu geçeriz diyorsak,1 atıp 3 yediğimizde turu geçiyoruz manasına geliyor bu
allahtan senin dediğin olmuş,saniyeleri saydım,maç bu skorla bitsin diye.maç bitti,çocuklar gibi sevindim,turu geçtik diye
sedef aradı bu arada. rezervasyon ok. hadi gözün aydın kurtuldun benden. ama olur da tatilden memnun kalmazsam bu topiğe almam seni. sildiririm bu topiği. benzin döker yakarım
quote:
yaw koca mühendis olmuşsun(koca olmaya saatler kaldı hatta ),o kadarını hesapla artık.1 atıp 4 yemezsek turu geçeriz diyorsak,1 atıp 3 yediğimizde turu geçiyoruz manasına geliyor bu
allahtan senin dediğin olmuş,saniyeleri saydım,maç bu skorla bitsin diye.maç bitti,çocuklar gibi sevindim,turu geçtik diye
ulan güneş yağınıda mı ben sürecem adama bak ya
hayırlı olsun,umarım güzel geçer ne diyeyim.
mazosist kardeş,göreceğin üzere bizi germek,biraz uğraş gerektiriyor
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: alpyanar
sedef aradı bu arada. rezervasyon ok. hadi gözün aydın kurtuldun benden. ama olur da tatilden memnun kalmazsam bu topiğe almam seni. sildiririm bu topiği. benzin döker yakarım
quote:
ulan güneş yağınıda mı ben sürecem adama bak ya
hayırlı olsun,umarım güzel geçer ne diyeyim.
mazosist kardeş,göreceğin üzere bizi germek,biraz uğraş gerektiriyor