Bugün Vatan Gazetesi’nde “ Forvetin adını Alex koydu” başlığını taşıyan haberde Başkanımız Aziz Yıldırım’ın Erciyes maçı sonrası soyunma odasına inerek Alex’e “ Kimi alacağız” diye sorduğu yazılmıştır. Zlatan İbrahimoviç’in transferini de oyuncunun 3,5 milyon Euro istemesi yüzünden askıya alan Vatan Gazetesi, adı geçen oyuncunun Juventus’tan yıllık 6.5 milyon Euro aldığını dikkate almadan ve araştırmadan okuyucusunu yanlış bilgilendirmektedir. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı’nın transfer konularını görüşeceği kişi Teknik Direktördür. Adı geçen oyuncuların transferi ve kiralama talepleri ile kulübümüz hiçbir girişimde bulunmamıştır.
Spor Kamuoyuna Duyurulur
bizim resmi site çok fena koymuş lafı ha bu arada zlatan ne biçim para alıyormuş yahu yıllık 6.5 milyon
yaw,sabah sabah hayır söylemez gibi olacağım ama içimden bir ses diyor ki(sabah sabah neremden çıkıyor bilemiycem artık),ülkemizi uefa kupasında temsil edecek takımlar arasında gs da olacakmış gibi geliyor.
dün gece kendime kıydım hıncalı seyrettim.gene birşey anlamadım yaw.meğerse beşiktaş'la,gs epeyce iyi oynamışlar bi biz işte balımıza 6 atan takımız.
ama öyle deme hocam, Hıncal doğru şeyler de söyledi. Millet flash transfer yok diye FB maçlarına gitmiyormuş. Bu yüzden 20 küdür b,n kombıne SATILMAMIŞ!!! Adam Gerets'in agzına mıctı resmen. Yönetiimi kötüledi yine, o değil de Hasmet orda nıye oturur anlamam. Hıncal'a o da soru soruyor "hede hödö hakkındaki yorumun nedir diyor e be adam sen de yorumcusun accık konussana Hıncal: Yogurt karadır Haşmet: aa öylemi, evet evet yogurt karadır, zift gibidir
quote:
Orjinalden alıntı: KARAKAY
hayt huyt s.a millet
yaw,sabah sabah hayır söylemez gibi olacağım ama içimden bir ses diyor ki(sabah sabah neremden çıkıyor bilemiycem artık),ülkemizi uefa kupasında temsil edecek takımlar arasında gs da olacakmış gibi geliyor.
dün gece kendime kıydım hıncalı seyrettim.gene birşey anlamadım yaw.meğerse beşiktaş'la,gs epeyce iyi oynamışlar bi biz işte balımıza 6 atan takımız.
ya gs'a laf atamazsa,bize bulaşma şansı olmuyor çünkü.o yüzden.ben bilirim o adamın huyunu,suyunu.
hıncal-yogurt karadır
haşmet-bakın,gelin birde bu açıdan bakalım.ya şimdi,hıncal abinin her söylediğine katılmakla beraber,kaymaklı yoğurt daha karadır,daha zift gibidir.ben oynamıyorum