beyler citroen istanbul da oyunu war da onu bileniniz warmi
ben biliorum o oyunu oyun berbat ötesi berbat grafikler,heyecan yok,modifiye yok,tek bir araba ve daha neler neler... oyunun tek artısı araçtan robota dönüşmek az da olsa marmara not:oyunu 5-10 türk yapmıstır hazırlayanlar kısmından bakabilirsiniz. eğer yine de denemek istiyorsanız www.c4robot.com şimdi bir çoğunuz bana katılmayacaktır biliyorum
s.a bende pes 5 ve 7 var kurulumu nsı oluyo yardımcı olurmusun
a.s 7yi bilmiom ama 5'i biliom yeni klasör oluştur 1.cdyi aç yeni oluşturduğun klasörü seç yüklemeye basla yükleme bitince yeni klasörü aç setup metup var onu aç tekrar yükleme yapar bitince crack varsa atarsın hadi eyvallah
Ve sonunda Crysis: Warhead PC için duyuruldu Q4 2008 de çıkıyor.
Warhead, CrySis’in konsollar için hazırlanan versiyonu bir oyun olmayacak, PC için geliştirilen oyunun senaryosu CrySis ile aynı paralelde ilerleyecek. CrySis: Warhead, CryTek’in Budapeşte stüdyolarında hazırlanacak ve oyunda CrySis’te en çok hafızalara yer eden, orjinal oyundaki karakterimiz Nomad’e göre daha hırçın ve sert karakter olan Sergeant Sykes “Psycho” gözünden olaylar tekrar bize anlatılacak. CrySis: Warhead’in bu yılın sonbaharında çıkması bekleniyor. kaynak: www.ixiroyun.com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsampiyonx -- 10 Haziran 2008; 13:51:23 >