Şimdi Ara

Samsung Galaxy Gear ve Round'ın satışları hala onbinlerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj






  • Samsung Galaxy Gear ve Round'ın satışları hala onbinlerde


    Samsung'un son dönemde en yenilikçi cihazları olarak dikkat çeken Galaxy Round ve Galaxy Gear, satış sayılarıyla hayal kırıklığı yarattı.


    Güney Kore'de yayın yapan Business Korea'nın sektördeki kaynaklarına dayandırdığı haberine göre 10 Ekim'de satışa sunulan ve dünyanın ilk kavisli OLED ekrana sahip mobil cihazı olan Galaxy Round'ın günlük satışları 100 adetin altına kadar düşerken, aylık kümülatif toplam satış sayısı ise 10,000'i geçemedi.


    Uzmanlar ve firmaya yakın isimler, Galaxy Round'ı Samsung yüksek satış sayılarına ulaşmayı hedeflediği bit cihaz olarak görmekten ziyade; bu alanda çözüm sunan ilk firma olmanın getireceği saygınlığı kazanmak için hazırlanan bir test ürünü olduğuna dikkat çekerken; firmaya yakın kaynakların ifadelerine göre Samsung, ilk 50,000 adetlik üretimden sonra telefonun üretimine son verecek.


    25 Eylül'den Galaxy Note 3 ile birlikte raflardaki yerini alan Galaxy Gear'da durum Galaxy Round'a göre bir nebze de olsa daha iyi olmakla beraber beklentilerin üzerinde değil. Aynı kaynakların ifadelerine göre Galaxy Gear, Note 3 ile birlikte reklamlarda ve pazarda boy göstermesine rağmen aylık kümülatif satış sayısı daha 50,000'e ulaşamazken; akıllı saatin günlük satış sayısı ise şu anda 800-900 adet seviyelerinde.


    Ülkemizde de satışta olan Galaxy Gear ile ilgili hazırladığımız ön inceleme videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz:





    Kaynak:http://www.businesskorea.co.kr/article/2219/galaxy-round-gear-are-revolutionary-products-just-pilots







  • 1 hafta şarj süresi

    Daha ince çerçeve

    Daha büyük ekran

    Çelik kordon

    Mekanik saat(ekran kapalı iken NORMAL saat gibi görünmesi için)

    Daha karizmatik çağa uygun tasarım

    Fiyat değiştirmeden note3/s4 kutu içeri olmalıydı.

    Bu sayede insanları alıştırır sonrada tek başına satardin



    Bu işleri Apple iyi yapar. Adamı kölesine çevirir resmen.

  • yeterince radyasyon ile yaşıyoruz. bir de SAR değerine sahip saatleri vücuduma yapışık kullanmam için önemli bir sebebimin olması lazım. Zaten dayanmayan telefon şarjını sürekli aktif halde saat ile bağlantıda tutarsam hem bana zarar hem şarjıma.

  • Firmadaki anlayışa bak sırf ilk olmak için test cihazını satışa sunuyor bide üstüne saygınlık kazanıyor yada kazandığını zannediyor.Benim gözümde LG daha saygın bir firma

  • Hediye edilmesine ragmen durum buysa bu urune para veren yok ozellikle 300$ lik yurtdisi fiyatina ragmen..

    Turkiye de 800 TL baslangic fiyati ile alanlara gulerim...

  • kim ne derse desin casio
  • quote:

    Orijinalden alıntı: memoseler

    1 hafta şarj süresi Daha ince çerçeve Daha büyük ekran Çelik kordon Mekanik saat(ekran kapalı iken NORMAL saat gibi görünmesi için) Daha karizmatik çağa uygun tasarım Fiyat değiştirmeden note3/s4 kutu içeri olmalıydı. Bu sayede insanları alıştırır sonrada tek başına satardin Bu işleri Apple iyi yapar. Adamı kölesine çevirir resmen.


    Fiyat sabit kalıp nasıl kutu içi olacak ? Zararına mı satacak ?

  • akıllı telefonlar bile evrim gecirmis iken eğimli olanlar hariç akıllı saatlerinde evrim gecirmesi lazım. pil konusunda hala sorunları olsada yine akıllı telefonlar önde ve firmaların büyük pil yapacaklarina şarjlı kılıf yada ekstra pil yapmaları pek etik değil. illaki teknoloji gelişecek fakat akıllı saatler için erken. Bu saate 700 - 800 lira verilmez. 2200 liraya note 3 ü sat 100 kişiye hediye ver veya 50 kişiye yok böyle bir şey . günü kurtarsin diye saat yaparsan oda anı kurtarmaz ise böyle olur. galaxy kamera ile galaxy zoom hesabı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeki mürende bizi görecek mi peki

  • quote:

    Orijinalden alıntı: memoseler

    1 hafta şarj süresi

    Daha ince çerçeve

    Daha büyük ekran

    Çelik kordon

    Mekanik saat(ekran kapalı iken NORMAL saat gibi görünmesi için)

    Daha karizmatik çağa uygun tasarım

    Fiyat değiştirmeden note3/s4 kutu içeri olmalıydı.

    Bu sayede insanları alıştırır sonrada tek başına satardin



    Bu işleri Apple iyi yapar. Adamı kölesine çevirir resmen.

    Samsung Galaxy Gear ve Round'ın satışları hala onbinlerde


    Samsung Galaxy Gear ve Round'ın satışları hala onbinlerde


    Samsung Galaxy Gear ve Round'ın satışları hala onbinlerde




  • Artık kimse saat kullanmıyor.
    "The Internship" izleyenler bilir.

  • firmaya yakın kaynakların ifadelerine göre Samsung, ilk 50,000 adetlik üretimden sonra telefonun üretimine son verecek.
    ne telefonu????

  • insanlar var olan akıllı cihazlarının şarjlarını zar zor takip ediyorlar. ben dahil çoğu kişi için akıllı saat:şarja takılacak bir cihaz daha demek. o yüzden satılmamasına şaşmıyorum. Eğer note 3 yanında verilmese onbinlerde bile satılmazdı eminim..

  • Reuters, Verge, Engadget, PhoneArena gibi siteler 800,000 adet diyor. 50,000 sadece Güney Kore'deki satış miktarı.http://www.reuters.com/article/2013/11/19/samsung-gear-idUSL4N0J41VR20131119

  • akıllı saatler henüz öyle aham şaham işlevsel değil, artı insanlar artık saat takmıyor, takan aksesuar olarak görüyor ve şık birşey takıyor, plastik saati kim niye taksın, çoluk çocuğu bilemem de en azından bir saate o kadar para verecek insan plastik takmaz ki plastik derken bir swatch estetiğide yok saatte. Koca koca şirketler bir dolu para harcayarak ürün çıkarıyorlar, bu kadarını da mı düşünemiyorlar şaşırıyorum.

  • Apple' siz yapamaz Samsung, denedi olmadi durum ortada. Once apple cikaracak, samsung kopyalayip satislarini artirma yoluna gidecek, bu hep boyle olmustur.

  • ne bekliyolardıkı saat işi kullanmı rahat bi iş değil mantıgı da yok niye millet hala kastırmaya calısıyolar anlamıs değilim...asıl iş gozluk..ekran buyukluk sıkıntısını, tasınabilirliği, kulaklık işini hal ettiği gibi geliştirilebilir ek ozellikleri var..yakın gelecek tamamen gozluklerde..keske bizim turk firmalarıda bir kez olsun daha işin basındayken diğerleri yapmadan birseyler yapsa...

  • sony smartwatch2 nin karşısında şansı yok gearin
  • Round modelini ilk yamuk telefon çıkardım demek için çıkarmış olmaları, müşterilerini önemsemeyip sadece onları kullandıklarının kanıtıdır. Haberde dediği gibi saygınlık kazanmak yerine her dakika sövdüğüm bir firmadır Samsung.!!

  • Bence fiyat olarak pahalı. Ayrıca benim kullandığım mekanik saatlerin yerini tutmaz :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.