Şimdi Ara

Colorful GTX770 iGame @1380 Mhz Kullanıcı Testleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Colorfulun özel serisi olan GTX770 iGame nin neler yapabileceğini görmek için hibrit soğutma bağlayıp testler yaptım, daha gideri var ama zormalak istemedim sıcaklıklarda baya iyi ss lerde gördüğünüz üzere

-------------------------------------

• sonuçlar çok iyi. 1.4 ghz bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aysat

sonuçlar çok iyi. 1.4 ghz bekliyoruz

bu arada ASUS 780 DCII 950 TL den satılık bilginiz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

quote:

patron blok ile birlikte fiyatı çok uygundu fakat bu haliyle alınabilitesi azaldı malesef
  • Çok iyi değer elinize sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

quote:

patron blok ile birlikte fiyatı çok uygundu fakat bu haliyle alınabilitesi azaldı malesef

üzerine hibrit yada twinturbo 2 takıp o şekilde verebilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 8+8 pin olunca kart coşmuş 1500 mhz i görür mü dersiniz?

|♦|7/24/365 STABLE|♦|
    |♦|RS incelemeleri ve paylaşımları|♦|
    |♦|ROG STRIX RTX 3090 O24G GUNDAM|♦|
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyraz_371

8+8 pin olunca kart coşmuş 1500 mhz i görür mü dersiniz?

1400 de denedim testleri sorunsuz geçti ama 1500 imkansız gibi birşey gpu nun sınırı belli yani en fazla 1420 civarı olur dahada gitmez. İlla 1500 ü vurduracağım diyorsanız 1,4v+ bir gerilim uygulayıp full cover blokla soğutmanız lazım tabi şansınıza gpu nun da iyi çıkması gerekiyor, mesela ben giga 680 soc ile 1480 leri görmüştüm tabi kartda full cover blok olmasına rağmen 70 dereceye ulaşmıştı
  • Mhzin yüksek olması ilk başta herkesin aklını alabilir ama gk104 gpusunda belirli bir değerden sonraki oc getiri ve verimlilik anlamında bir işe yaramıyor.Bir ara 770 kullandım ve 3d mark 11 x skoru 1267/7800 mhz de 4150 civarıydı aradaki farkın puan anlamında az olması gpunun verimli mhz aralığınıda belirlemiş olmakta.Tabi herkesde sıvı soğutma ve oc bilgisi aynı olmadığından oyununa bakıyor bencede en doğrusu bu olmalı oc bir süre sonra oyun zevkinin önüne geçiyor.Colorful seçimide ince bir düşünce olmuş nede olsa yeni tanınan bir kart ve tanıtılmayada ihtiyacı var.
    //ASUS RTX 5080 TUF OC 16 GB GDDR7//MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4//İNTEL RAPTOR LAKE CORE İ7 14700K 20 CORE 28 THREAD 5.8 GHZ//GSKILL RİPJAWS V 32(4X8)GB DDR4 4000 MHz CL18//NZXT KRAKEN X62 280 MM AIO//KİNGSTON KC3000 1 TB PCIe 4.0 NVMe//KİNGSTON FURY RENEGADE 2 TB PCIe 4.0 NVMe//KİNGSTON KC3000 2 TB PCIe 4.0 NVMex2//SAMSUNG 850 EVO 250 GB//SAMSUNG 860 EVO 500 GB//ASUS ROG STRİX XG27AQDMG 27" W-OLED 240 Hz 2K G-SYNC HDR//CORSAİR AİR 540 WHİTE EDİTİON//SEASONIC 1000W PLATINUM//ASUS ROG STRİX SCOPE II ROG NX SNOW SWİTCH RGB//LOGİTECH G502 HERO LIGHTSYNC 25600 DPI RGB//RAZER BLACKSHARK V2 PRO 2023 WİRELESS 7.1 SURROUND//WİNDOWS 11 X64 PRO 23H2///
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur88

Mhzin yüksek olması ilk başta herkesin aklını alabilir ama gk104 gpusunda belirli bir değerden sonraki oc getiri ve verimlilik anlamında bir işe yaramıyor.Bir ara 770 kullandım ve 3d mark 11 x skoru 1267/7800 mhz de 4150 civarıydı aradaki farkın puan anlamında az olması gpunun verimli mhz aralığınıda belirlemiş olmakta.Tabi herkesde sıvı soğutma ve oc bilgisi aynı olmadığından oyununa bakıyor bencede en doğrusu bu olmalı oc bir süre sonra oyun zevkinin önüne geçiyor.Colorful seçimide ince bir düşünce olmuş nede olsa yeni tanınan bir kart ve tanıtılmayada ihtiyacı var.

evet özellikle 1300+ bu gpu nun sınırlarına oldukça yakın tabi günlük kullanım anlamında sınırı, çünkü 1.2v ile 1375mhz de çalışabilen giga 670 kullanmaıştım ve bu değerlere yakın skorlar alıyordum gerçi o kartın bellekleri 1875mhz e çıkabiliyordu , nasıl bir bellekse 1500 den 1875 e çıkabiliyor ama bu bellekleri 1750 den 1900 yapamıyorsun ilginç demekki biraz da şans olması lazım

• quote:

he he, tabii.
    bir gereksiz konu daha.
    Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...
    (Atatürk, 30 Ağustos 1925)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

quote:

he he, tabii.
    bir gereksiz konu daha.

senin şu mesajın kadar gereksiz değil...
  • bence arkadasın yaptıgı test gayet nomal sonucta insanlara sattıgı markanın iyi yönlerini gösteriyor bizzat kendisi yaparak bence gayet başarılı bir reklam hem alıcak kişinin aklındada soru işaretleri kalmamıs olur nasıl bir marka diye

Orijinalden alıntı: kankatree

bence arkadasın yaptıgı test gayet nomal sonucta insanlara sattıgı markanın iyi yönlerini gösteriyor bizzat kendisi yaparak bence gayet başarılı bir reklam hem alıcak kişinin aklındada soru işaretleri kalmamıs olur nasıl bir marka diye

Sana katılıyorum, biri çıkmış "Zengin çocuğu, sorunlu falan" demiş, Türkçeyide katletmiş, diğeri "Gereksiz konu falan"....
    Bir insanı sevmeyebilirsin fakat saygı göstermek zorundasın... Onu da istemiyorsan döner yüzünü görmezsin.
  • güzel bir inceleme test olmuş emeğine sağlık teşekkürler..

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

Resimdeki 50 derece, yüzde kaç fan ile? Hangi süre sonunda?

auto fan , test başından beridir
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.