Şimdi Ara

Asus Transformer Pad TF701T, Android 4.3 güncellemesini almaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Asus Transformer Pad TF701T, Android 4.3 güncellemesini almaya başladı



     

    Asus'un hem tablet hem de beraberinde gelen klavye ile dizüstü bilgisayar formunda kullanılabilen bilgisayar modeli Transformer Pad TF701T, daha önce müjdelenen gelişme doğrultusunda şimdilik Amerika merkezli olarak Android 4.3 güncellemesini almaya başladı. Model piyasaya Android 4.2.2 sürümüyle sunulmuştu.

     

    Transformer Pad TF701T'nin teknik özelliklerini hatırlamak gerekirse karşımıza 10.1 inç 2560x1440 piksel çözünürlüğünde dokunmatik LCD ekran, 1.9GHz saat hızında çalışan Tegra 4 işlemci, 2GB RAM, 32GB depolama miktarı, microSD hafıza kartı desteği ve 5MP çözünürlüğe sahip arka kamera çıkıyor.

     






    Kaynak:http://www.androidpolice.com/2013/11/18/asus-pushing-android-4-3-to-the-transformer-pad-tf701t-november-18th/







  • Memo Pad HD7 için beklemedeyim :)

  • Tegrayı okuyunca diğer özelliklerine bakmıyorum. Nvidia ve intel mobil pazardan uzak dursunlar başka bişe istemiyoruz.

  • Özelliklerde sorun var 2560x1600 o özelik

  • Asus TF701T-1B013A tableti Media Markt dan aldım ve 33. günde klavye sol shift tuşu yerinden fırladı. İade için MediaMarkt a verdiğimde Asus firması tuşun fırlamasını kullanıcı hatası olarak değerlendirmiş ve 1000TL lik cihaza 280TL bedel talep edildiği bilgisi verildi. 20 yıllık Bilişim Sektöründe Yönetici ve firma sahibiyim, tuşun biri değil hepsi kalitesiz ve neden kullandığım cihaza zarar vereyim. MediaMarkt firmasının da bu konuda pasif kalması ve konunun üzerine gidememesi müşterisini koruyamaması gerçekten üzücü...Özetle Asus firmasının kalitesini düşürdüğünü, ürün fiyatını düşürüp servis den para kazanmayı hedefleyen bir yapıya geçtiğini, satan firmanın da pasif gözlem yaptığı sonucuna vardım. Asus ve MediaMarkt firmalarından ürün alırken satış sonrası servis ve hizmet arıyorsanız bir daha düşünün derim.
  • Hikayenin devamı :)

    MediaMarkt dan aradılar lütfen mağazamıza gidi dediler, bir koşu gittim ki ne göreyim sadece klavye deki soruna çıkarttıkları bedeli ödemiyorum dediğim için sorun olduğunu belirttiğim ve ellerimle ambalajladığım tablet aynı haliyle duruyor, adaptör sorunlu dediğim halde aynı koyduğum şekliyle yerinde hiç kontrol dahi edilmemiş.

    Görevli arkadaş buyrun diye teslim edecekken sizin sigortanız varmış dedi evet dedim söyleseydiniz ondan yaptırsdaydık dedi :)

    Ben sigortamdan değil iadesi yada garantisinden yapılmasını istediğim için tepkimi söyledim.

    Ama SONUÇ sigortamdan onarılıyor.

    Bir daha Asus Türkiye servisi mi, bir daha MediaMarkt dan alış veriş mi...Tövbe...

    Ürünün arkasında durmayan teknik anlamda inceleme bilgisi olmayan kurumlarla işim olmaz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.