Şimdi Ara

AVEA YANLIŞ TARİFEYE TAŞIDI.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • numaramı aveanın data hattı numara taşıma kampanyası ile taşımak istediğimi bayiye ilettim 12 ay taahhütlü. Bayi bana bir numara taşıma formu doldurttu öne arkaya iki imza attım. herhangi bir taahhütname imzalamadım. dedim oluyor mu böyle oluyor dedi ?? şuanki tarifemin adı 5 gb aşımsız 12 ay taahhütlü online işlemlerden bakıyorum hattınıza tanımlı herhangi bir taahhüt bulunmamaktadır diyor. mesaj geldi 6. aydan sonra 25 tl olacaktır 12 ay 19 tl olması gerekiyor kampanyaya göre. bayiyi aradım mesaj yanlış gelmiştir taahhütünüz var diyor. kardeşim bu nasıl saçmalıktır allah aşkına , avea müşteri hizmetlerini aradım ciddi söylüyorum hiçbir şey bilmiyorlar. arkadaşlar tezata bakın 12 ay taahhütlü tarifedeyim ama taahhüt yok. en son çare twitter dan yazdım genel müdürlükten aradı bir kadın dedi böyle böyle sözleşmenize bakayım bir dakika dedi sonra sözleşme görünmüyor detaylı araştırılması için bir dosya açalım dedi. şuan bekliyorum bakalım ne olacak bu işin sonu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 2ayda taahhütü görebiliyon bende de öle oldu
    online işlemlerden sonradan gözüküyor ama temsilci onu görebiliyor avea müşteri hizmetlerini ara durumu ilet istediğin tarifeye geçririler
  • data numara Taşıma Kampanyası aralık 2013 imzaladım ama avea sözleşmeye uymadı uymayarak 7nci ayda 19 tl yerine 25 tl lik fatura gönderdi. Bu konuda ikazları da dikkate almadı . Halbuki aralık 2014 de kadar 19 tl lik fatura göndermesi gerekiyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.