Şimdi Ara

TOSHIBA A100-192 KULLANANLARR BURAYA LÜTFENN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
1
Favori
13.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TOSHIBA A100-192 PRODUCT NUMBER : PSAA9E-03N01XTE
    ÖNCELİKLE SELAMLAR

ya ben makinayı sırf kablosuz olarak internette surf yaparak kullanıyorum pil ömrü power saver da uzun ömür modunda 90 dakika maximum kafayı y,yeceğ,m.. toshiba a100-192 usr 9108 maxg ve maxg usb adapter..

gold computerdan aldım3 temmuzda ..12 temmuzda cihazı götürdüm distribütöre gönderdiler((index bilgisayar-tnb toshiba tr-tns bilgisayar)) on günde cihaz geldi test edilmiş rapor düzenlenmiş herşey normal test ortamında dvd seyretmişler 2 saat pil ömrü tespit edilmiş. ama bende 90n dakika max .......toshiba tr telefon açtyım ve bana bugün döndüler test sürecini anlattılar herşey,n normal olduğunu söylediler..

pil model no:Lİ-İON PA3399U-2BRS PABAS076 DC 10.8V 4000 mAh

demem oki ÖNCELİKLE BU CİHAZI KULLANAN ARKADAŞLAR PİL ÖMÜRLERİ HAKKINDA YORUMLARINIZI TECRÜBELERNİZİ PAYLAŞMANIZI BEKLİYORUM VE TAİİBİKİ YETKİLİ VE ÜSTAD TEKNİK SERVİS ARKADAŞLARIMINDA.. ))(((büyük harflerle yazdığım için kusura bakmayın

şimdiden ilgi ve alakanıza çok ama çok teşekkür edrim cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum

herşey gönlünüzce olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslannn -- 30 Temmuz 2006; 4:14:40 >

• Biliyorsun ki bataryanın kullanım süresi kişiye göre değişir. wi-fi açık bir şekilde internette sadece sörf yaparken bu kadar gidiyorsa bir terslik var demektir. Göndermeden önce makineye spyware yada virüs olup olmadığını kontrol etseydin keşke. virüsler ve spyware ler işlemciye bir sürü gereksiz dos komutu göndererek işlemcinin sıkışmasına sebep olabilir. Yani anlık işlemci kullanımı %80-90 lara çıkar. Bu da sistemin çektiği güç miktarını büyük ölçüde artırır. Böylece batarya süren rahatlıkla 30-45 dakika kısalır.
  • valla hocam bende 19 temmuzda aldım bi 192.genelde elektrikle kullanıyorum ama pilde 1saat 45 dakka gidio en az.ama ekranı tam parlaklıkta kullanıyorum.gerçi banada çok uzun gitmiomuş gibi gelio pili ama bu ilk laptopum olduğu için yorum yapamıyorum.neyse bu başlığı açtığın iyi olmuş.192 kardeşliğini kuralım
  • Selam A 100-192 kardeşlerim...

Bende 25 temmuz da aldım..inş...

Tam olarak yüklememiz gereken driver lar hangileri...

çünkü tam rayına oturtamadım bilgisayarı da.. muhtemelen driver lardandır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebestcin -- 31 Temmuz 2006; 19:07:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: thebestcin

Selam A 100-192 kardeşlerim...

Bende 25 temmuz da aldım..inş...

Tam olarak yüklememiz gereken driver lar hangileri...

çünkü tam rayına oturtamadım bilgisayarı da.. muhtemelen driver lardandır...

ya ben ilk alırkenki yükledikleri driverları kullanıyorum hala ama alet bana göre yavaş gibi.benimkide oturmadı rayına denilebilir.bilen varmı en iyi performansı nası alabiliriz? ilk yüklenen driverlar yeterlimi?
  • Haftaya kismetse benimde elimde su canavardan olucak
  • bu makineyi 2 bucuk milyara felan bulabilir miyim ? en uygun ne kadara bulurum ? bir de avrupadaki toshiba sitelerine baktım böyle bir modelin varlıgından söz etmiyolar bu nasıl iş ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• quote:

Orjinalden alıntı: dreamstream

bu makineyi 2 bucuk milyara felan bulabilir miyim ? en uygun ne kadara bulurum ? bir de avrupadaki toshiba sitelerine baktım böyle bir modelin varlıgından söz etmiyolar bu nasıl iş ?

ben ankaradan 3350 ytl ye(1gb ram li halini) aldım kardeş.daha ucuzmuş makina aslında ama şu anda piyasada az olduğu için açgözlü esnaf kardeşlerimiz daha pahalıya satıyorlar.bu lafıma tüm esnaflar alınmasın lütfen.sadece yarası olanlar gocunsun
  • A100-192'nin dvd yazıcısının tam olarak modeli nedir acaba?
    aygıt yöneticisinden bakıp yazabilirmisiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslannn

TOSHIBA A100-192 PRODUCT NUMBER : PSAA9E-03N01XTE
    ÖNCELİKLE SELAMLAR

ya ben makinayı sırf kablosuz olarak internette surf yaparak kullanıyorum pil ömrü power saver da uzun ömür modunda 90 dakika maximum kafayı y,yeceğ,m.. toshiba a100-192 usr 9108 maxg ve maxg usb adapter..

gold computerdan aldım3 temmuzda ..12 temmuzda cihazı götürdüm distribütöre gönderdiler((index bilgisayar-tnb toshiba tr-tns bilgisayar)) on günde cihaz geldi test edilmiş rapor düzenlenmiş herşey normal test ortamında dvd seyretmişler 2 saat pil ömrü tespit edilmiş. ama bende 90n dakika max .......toshiba tr telefon açtyım ve bana bugün döndüler test sürecini anlattılar herşey,n normal olduğunu söylediler..

pil model no:Lİ-İON PA3399U-2BRS PABAS076 DC 10.8V 4000 mAh

demem oki ÖNCELİKLE BU CİHAZI KULLANAN ARKADAŞLAR PİL ÖMÜRLERİ HAKKINDA YORUMLARINIZI TECRÜBELERNİZİ PAYLAŞMANIZI BEKLİYORUM VE TAİİBİKİ YETKİLİ VE ÜSTAD TEKNİK SERVİS ARKADAŞLARIMINDA.. ))(((büyük harflerle yazdığım için kusura bakmayın

şimdiden ilgi ve alakanıza çok ama çok teşekkür edrim cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum

herşey gönlünüzce olsun

aynı makineden bende aldım ve aynı sorun bende de var,Fakat bu pilin tamamen yeni olmasından kaynaklanıyor 5-10 kez tam doldur/boşalt yapınca sanırım düzelir.Benimkinin 6 saatte dolması lazım 2 saatte doldu misal.İçindeki işletim sistemini uçurucam..Tüm driverları acaba nerden bulurum??

1 de not vereyim diger notebooklarda pek olmayan 4gb ve 667mhz destegi bunda var,Ortalama 1 seneye kadar fiyatlar düşünce 4 gb ram'a yükseltebiliriz.Aynı cins sonomalar bunu desteklemiyor..

• quote:

Orjinalden alıntı: irticacı

quote:

bu makineyi 2 bucuk milyara felan bulabilir miyim ? en uygun ne kadara bulurum ? bir de avrupadaki toshiba sitelerine baktım böyle bir modelin varlıgından söz etmiyolar bu nasıl iş ?

ben ankaradan 3350 ytl ye(1gb ram li halini) aldım kardeş.daha ucuzmuş makina aslında ama şu anda piyasada az olduğu için açgözlü esnaf kardeşlerimiz daha pahalıya satıyorlar.bu lafıma tüm esnaflar alınmasın lütfen.sadece yarası olanlar gocunsun

3350 ytl fazla almış insafsız esnaf(!),Bilgisayar celebi deyyus

Gold yada Vatan bilgisayarda 2500-2700 arasında opsiyona baglı bulabilirsin,Aslında bu bile pahalı gerçi ülkemiz pahalı..Benzinde yakında guinness rekorlar kitabına geçicez..

• quote:

Orjinalden alıntı: e_equal_mc2

quote:

quote:

3350 ytl fazla almış insafsız esnaf(!),Bilgisayar celebi deyyus

Gold yada Vatan bilgisayarda 2500-2700 arasında opsiyona baglı bulabilirsin,Aslında bu bile pahalı gerçi ülkemiz pahalı..Benzinde yakında guinness rekorlar kitabına geçicez..

kardeş ben 3000ytl yede razıydım ama adam biliodu kendinden başka yerde bulamayacağımı ilk sölediği bu fiyattan bi kuruş inmedi.istersen al istemezsen güle güle dedi resmen.bende internetten almaya güvenemediğim için mecburen aldım.neyse öteki tarafta helalleşiriz o esnafla!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: e_equal_mc2

su vatan bilgisayardan pesin fiyati nekadar ve pesinde indirim yapiyolar mi su iki soruyu cevaplarmisin?
  • Vatan'dan peşin para alırsan elden..
    Sanırım 1799$ 'dı normal fiyatı.
    $ kuru 1.395'ten hesaplıyorlar o da bitmediyse.Kaldırmayı düşünüyorlardı çünkü en son..
    Peşin para 2962Ytl yapar. Sana 2960'a verirler.
    Bence onun yerine A100-237 düşünebilrisin fiyat çok gelirse..
    Sonuçta aynı makine.Sadece işlemcisi 1.83 ki acayip hızlı ben kullanıyorum..
    Bir de hdd'si 80 gb A100-192deki 100gb yerine..
    1600$+kdv idi en son fiyatı. Peşin fiyatına 2630YTL olur o da sana..
    512 mb ddr2 ram ekletirsen toplam 2720ytl'ye falan gelir toplam para..Peşin olarak..
    A100-237'nin Fifa 2006 ve de logitech oyun joystiği hediyesi var..

• bi a100-192cide burda vaaarrr
    arkadaşlar bende makineyi alalı 1 hafta kadar oldu. Öncelikle şu nortonu ve catalyst control centerı silince doğal olarak pil ömrü ve performans biraz arttı. Bunlar bilgisayarı yamultan kaynak canavarı programlar çünkü. Norton yerine başka bi virüs programı kurdum belirtmekte yarar var :D

Başta banada pil ömrü kısa gelmişti ilk kullanımlarda 1,5 saat falan anca giditodu. Ama pili şarj edip boşalttıkça arttı. Şu an dolu pille 2saat 10 dakka kadar gidiyo. Pil konusunda size tavsiyem pil şarj olunca elektriği kesin pil bitene kadar kullanın pil bitince elektriğe tekrar bağlayın şarj olunca tekrar aynen devamm.

Beni hayal kırıklığına uğratan tek şey alette mikrofon olmaması
  • offf ya herseyi tastamam su iki modelin (237 ve 192) ama su pil omurleri cok kisa..en azindan 3 bucuk saat olsa..Yokmu bunun bi caresi?

sbasol1981 tesekkurler fiyatlar icin ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: mur24

bi a100-192cide burda vaaarrr
    arkadaşlar bende makineyi alalı 1 hafta kadar oldu. Öncelikle şu nortonu ve catalyst control centerı silince doğal olarak pil ömrü ve performans biraz arttı. Bunlar bilgisayarı yamultan kaynak canavarı programlar çünkü. Norton yerine başka bi virüs programı kurdum belirtmekte yarar var :D

Başta banada pil ömrü kısa gelmişti ilk kullanımlarda 1,5 saat falan anca giditodu. Ama pili şarj edip boşalttıkça arttı. Şu an dolu pille 2saat 10 dakka kadar gidiyo. Pil konusunda size tavsiyem pil şarj olunca elektriği kesin pil bitene kadar kullanın pil bitince elektriğe tekrar bağlayın şarj olunca tekrar aynen devamm.

peki kardeş sen pili şarj ederkende laptop açıkmı duruyo yoksa şarj olmasını bekleyip dolunca pillemi açıyosun?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mur24

bi a100-192cide burda vaaarrr

peki kardeş sen pili şarj ederkende laptop açıkmı duruyo yoksa şarj olmasını bekleyip dolunca pillemi açıyosun?

Pil konusunda herşey buradahttp://forum.donanimhaber.com/m_5135687/tm.htm

• yaw arkadaş o kadar taradım en iyi makinede bu bence özelliklere bakınca.

ama piyasada bulamıosun

geçen hafta $1.39 veren yerlerde 2622 ytl.ye iş bitiodu ama para yoktu. şimdi dolar arttı para 1.50oldu yeniden mi para biriktircez.

saten biriktirsen de makinayı bulamıon nası olcak bu yaw.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.