Şimdi Ara

Republique'nin önümüzdeki ay içerisinde yayınlanması planlanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Republique'nin önümüzdeki ay içerisinde yayınlanması planlanıyor



     

    Camouflaj Studios'un PC ve tablet odaklı oyunu Republique'nin önümüzdeki ay oyuncularla buluşturulması planlanıyor.




    Geçtiğimiz yıl bir Kickstarter projesi olarak karşımıza çıkan Republique, hatırlayacağınız üzere yaklaşık 555 bin dolarlık bir bağış toplayarak hayata geçmişti. Republique, başlangıçta iOS platformu için duyurulmuş olsa da hedeflenen bağış miktarına ulaşılması için projenin çıkış yapacağı platformlara Mac ve PC de eklenmişti.




    Normalde geçtiğimiz yaz döneminde yayınlanması beklenen Republique'nin geliştirilme aşaması beklenildiği gibi gitmemiş olacak ki, henüz net bir çıkış tarihi verilmiyor. Ancak, projenin başındaki isim olan Ryan Patton'un belirttiğine göre, oyun önümüzdeki ay yayınlanacak.





    Büyük şirketler tarafından yönetilen, özgürlüklerin kısıtlandığı bir dünyada geçecek olan yapım, oyuncuları özgürlükleri için mücadele eden insanların hikayesine ortak edecek. Farklı hikayesini kaliteli bir görsel sunum eşliğinde sunacak olan Republique'nin nasıl bir deneyim sunacağını ise, önümüzdeki ay içerisinde hep birlikte göreceğiz.  







     


    Kaynak:http://www.camouflaj.com/







  • pc ve mac'De oynanacak bş oyun mu bilmiyorum ama tabletler için çok iyi olacak , ipad , mac ve pc için bile bu kadar uzun sürdüyse , Android için hayatta optimize edemez bunlar

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.