Şimdi Ara

HONDA CRV 1.6 DİZEL OTOMATİK (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
8
Favori
66.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • root_echo kullanıcısına yanıt
    zf 9 ileri şanzıman 120 den başlar normal honda şanzımanı 108 den başlar. tahmin yürütüyoruz burda net birşey yok. net fiyatmış gibi daha şimdiden eleştiriyorsunuz ancak muadillerine bir bakın derim. muadil derken kalkıp ix35 sportage duster derseniz yapacak birşey kalmıyor :)
  • Aynı video altında aynı isveç test sitesinin link i var... Oradaki açılan sayfada yeni gönderilen Honda CRV test aracında 4x4 sistemin düzgün çalıştığından bahsediyor. 2014 model CRV test edilende... Honda hata yapmış sonrada düzeltmiş... Güncel 4x4'lerde bu tür bir sorun olacağını sanmıyorum... Ama 4x4 işinde honda öne çıkan bir üretici değil, japonlarda bu işin piri Subaru... 4x4 diye arazi yeteneklerine çok güvenmemek lazım Hafif off road koşulları, yağmurda çamurda karlı havalarda şehir içinde rahat edersiniz, o kadar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakamlar kesinleşmedi diyorsunuz ama otomatik için 12 bin fark insafsızca neredeyse İngiltere'de istenenin 2 katı fiyatı, orada £1780 sterlin fiyatı buarada ise 3000 bin sterlin'den fazla sizin 12 bin hesabınıza göre. Honda Türkiye'ye şikayetimizi iletin ve onlara söyleyin artık internet olduğu için herkes herşeyin farkında. 1.6 motor'a kadar İngiltere fiyatları benim referansımdır, çünkü aşağı yukarı oradaki fiyatlar ile satıyor diğer markalar, onların fiyatının aşağısına bile satan firmalar oluyor.


    İngiltere fiyatları

    120 beygir dizel
    Honda CR-V 1.6 i-DTEC SE (Honda Connect) (2wd) Man 115 C £25,570
    160 beygir dizel
    Honda CR-V 1.6 i-DTEC SE (Honda Connect) (4wd) Man 129 D £27,570
    Honda CR-V 1.6 i-DTEC SE (Honda Connect) (4wd) Auto 134 E £29,350

    http://www.autoexpress.co.uk/honda/cr-v/90363/2015-makeover-for-the-honda-cr-v-suv-prices-and-specs
    http://www.carbuyer.co.uk/news/146728/honda-cr-v-2015-facelift-prices-announced

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaş manueli komple kaldırıp 9 ileri otomatik dizeli verse Homda Türkiye 100 bin TLye tamam işte.
    Hem kendi kar eder hem millet içine sinen bir arabaya binmiş olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 tl ye full 1,6 160 bg dizel otomatik olursa satar .bu fiyattan yukarı olursa satmaz.
  • Bakiniz 4x4 dedigimiz anda bunun akillisi virti zirti yoktur reklam palavralari yapmayalim, 4x4 dedigimiz araclarinda 4 tekerinin de cekis yapabiliyor olmasi gerekir oyle yok honda sanzimani yok bilmemne sanzimani olmamasi gerekir yani bahanesi olamaz bu isin sen millete 4x4 sat sonra abi on lastikler patinaja dustumu bu araba cok akilli arkayada guc gondermiyor boyle birsey olmamali bence.

    Ayrica fiyat anlaminda sikintilar var 2.2 dizelide nerdeyse ayni fiyata satilirken 1.6 motor getirdim ayni gucte diye de aradaki vergi farkini ben cebe indiririm diyosunuz sanirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam fiyat konusunda biraz haksızlık etmişsiniz şöyleki, o zamanlar ötv zammı yeni gelmişti, eldekilerini sattılar ucuz şekilde daha sonra da 2.2 dizeli getirmediler!
    2.2 dizeli sattıklarında dolar 1.5 civarında geziyordu şimdi 2.5 civarında.

    4x4 konusunda ise, çoğu kişi bunu arazide kullanmayacak, zaten gerçek 4x4 ihtiyacı olan arazide çıkacak adam o kadarını bilip alıyordur eminim. Bu ürün şehirde kullanılacağı için yakıt tasarrufu için bu şekli daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinoka S kullanıcısına yanıt
    Şimdi fiyat seviyesine şöyle laf ediyorum 2.2 dizelleri ikinci el olarak şu sıralar 100-120 arası kim neye kimi tutturursa hesabı 2012 modeller için diyorum.

    ayrıca boş konuşmayı kaynaksız konuşmaktan nefret ederim honda crv bildiğim kadarı ile ingilterede üretilen bir model ve sterlin olarak kaynak parasını hesaba almamız gerekir diye düşündüm.Sterlin son sene itibari ile çok hareketlenmedi 2014 ün başında tavan yaptı ve sene boyunca böylece kaldı ancak %5 ötv yansıması kaç binliralar oldu hesaplayamıyacam şu an ancak bu sırf honda değil diğer tüm markalar böyle bi adeletsizlik var.2.2 dizel 2 üst vergi diliminde yer alırken bile piyasada tutunabilmek için ona göre ayar çekiyolarken şimdi 1.6 getirdim o ötv kaymağını yerim mantığı çok yanlış bence.

    Açıkladım yine yeniden yılmadan açıklayacağım bi araca 4x4 deniyor ise o aracın 4 tekeride kapatılabilir veya açılabilir bu firmanın insiyatifidir öyle bile olsa ben dönecek dediğim zaman dönecek o 4 teker arkadaş bundan bahsediyorum.4x2 diye satıcak bu seferde daha az fiyat istemesi gerekir tabi onuda yemiyor.

    Tam konuya hakim değilim zamanım kısıtlı satıcı arkadaş bu aracın rakiplerinin ix35 veya sportage olmadığını idda ediyor işin ehli birisi benide aydınlatabilirmi crv olsun ix35 sportage olsun bunlar c sınıfı suv değilmi arkadaşlar.

    Sonuç olarak tabiki seven alacak parası olan istediği gibi alıp açığını vesairesini görmezden gelebilir honda sempatizanıdır ben sadece honda ya binerim der kesinlikle bi itirazım yok alanlara kesinlikle salak veya andaval demiyorum, ancak ucuz reklam palavralarına karşıyım insanların kandırılmasına karşıyım sadece bu sadece honda değil hangi firma yapıyor ise ona karşıyım pek sayın forumdaşlarım.




  • Mesela 2012 mart döviz kuru sterlin o zamanlar 2.8 bugun ise 3.8187 bir de 2012'den sonra %2-3 ötv zammı daha yapıldı. Zaten fiyat konusunda o kadar kafa karıştırmaya gerek yok üstteki mesajda İngiltere fiyatlarını yazdım, Türkiye'de normalde İngiltere fiyatları ile aynı.
    http://www.tcmb.gov.tr/kurlar/201203/09032012.xml

    4x4 konusunda ise tercih meselesi, yerine göre işe yarayacaktır, ama CR-V'nin en büyük avantajı geniş iç hacim, bu son seri ile çok iyi bir motor ve şanzımanla geldi. Fiyat iyi olursa çok alınası bir araç.

    Daha iyisini istiyorsanız, Subaru var, çok iyi bir 4 çeker sistemi ile, ama onun da kendine göre dezavantajları var. Daha iyisini istiyorsanız, Land Cruiser halen merdiven kasa şase kullanıyor(ama şehirde kullanmak yazık) o kadar bütçe ayıramam derseniz Toyota Hilux pikap var 100 bin lira arazi canavarı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 1 yıl içinde bir araç alacağım bu araçda kuvvetli şeneklerden birisi şuan. geçen ay honda bayisinde eski versiyonuna baktım ancak yenisini bekleme kararı aldım. almak istediğim model otomatik ve dolu versiyon fakat donanım seçeneklerinin tam netleşmediği için kararımı veremiyorum.
    mesela;
    muzik sistemi eski sistem devam ediyormu yoksa dokunmatik ekranlı sistem gelecekmi.
    baktığım bayi bana cam tavan seşeneğinin yenilerde de olmayacağını söyledi. ayrıca youtube'da izlediğim testlerdede yeni kasada hiç cam tavanlı versiyon görmedim ancak sunroof'lu var. bu konuya bir açıklık getirir misiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyilmaz -- 25 Şubat 2015; 13:32:01 >
  • cyilmaz C kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    sorduğunuz sorulara istinaden cevaplandırıyım bildiğim kadarıyla;

    1- müzik sistemi değişiyor dokunmatik ekranlı "honda connect" sistemi gelecek.
    2- cam tavan seçenği olacak. zaten 4 adet donanım gelecek şuan ki gibi Dream, Premium, Elegance ve Executive donanımlarında gelenlerin aynısı olacak ve ekstradan makyaj görecek.

    araçla ilgili şundan çok eminiz müşteri peşinden koşmayacağımız kaparosunu verenin liste fiyatından alabileceği bir araç yani satış danışmanları için en keyifli dönemler. Bu böyle olmadan gelin ayırtın arabayı derim.

    detaylı bilgiyehttp://joom.ag/S7Gb?page=10#.VOstSJ7OYz9.mailto linkinden ulaşabilirsiniz.




  • sinoka S kullanıcısına yanıt
    herkes her şeyin farkında evet ama şuan ki Türkiye piyasasına baktığımızda rakam çok normal. Çünkü 1.6 4x4 dizel otm 160 beygir 350 tork 9 ileri 6 yıl garantili ve ya daha üstü özelliklere sahip bir SUV yok. Varsa onu alalım!! İngiltere'de yaşamadığımıza göre orayla burayı kıyaslamak doğru bir kıyaslama olmayacaktır.
  • Disconnectus_Erectus kullanıcısına yanıt
    2015 haziranda showroomlarda detaylı bilgi içinhttp://joom.ag/S7Gb?page=10#.VOstSJ7OYz9.mailto
  • Benim dediğim istenirse İngiltere fiyatlarına satılabilir demiştim! Diğer markalar yapıyor, sizin dediğiniz şuna geliyor evet piyasada bu şartlarda pek rakibi yok o yüzden hak ettiğinin biraz üstüne satarak daha fazla kazanmalı Honda. Haklısınız ticari işletme her zaman kar oranını maksimize etmeli temel amaçları bu. Zaten bu duruma saçma sapan vergi sistemi düzenleyen devlet/hükümet sebep oluyor, devletim beni düşünmüyor kar amacı olan firma mı düşünecek. Aslında bu bakımdan devlet'in de vergi(kar) oranını yükseltmek isteyen bir şirketten farkı yok.Derin konular...

    O yüzden en kısa zamanda Nissan qasqai ve x-trail'e 160 beygirlik motoru bekliyoruz.Diğer firmalardan da aynı şekilde Fiat'ta Freemont'a 160'lık dizel koyup zaten başka markalarında kullandığı ZF 9 ileri ile rekabete renk katması dileği ile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinoka S kullanıcısına yanıt
    Rakam sana yüksek gelmiş olabilir ancak Türkiye piyasasında rakam bence gayet makul.

    bkz: Xtrail Platinium pack 4x4 otm 137.000 TL.
    - 30 beygir daha düşük
    -30 tork daha düşük
    -0,8 sn daha yavaş
    -3 yıl daha az garanti

    ve tüm bunların yanında Honda'da ZF 9 ileri otomatik şanzumanın yer alması da cabası. böyle bir nokta da bu tahmin edilen rakamlar çok değil. BENCE.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dt1907

    100 tl ye full 1,6 160 bg dizel otomatik olursa satar .bu fiyattan yukarı olursa satmaz.

    Dediğin paraya ancak Golf geliyor be sayın üye...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • QQ fiyatlarına bakınca inanamadım otomatik dizel full almaya kalktığımda ortaya çıkan fiyat inanılmaz,adamlar o araca bu fiyatı isterken hondadan 100.000 civarı fiyat beklemekte bir o kadar inanılmaz! Haa inşallah öyle birşey olursa telefonla hemen sıraya yazılırım ama bu aracı 135.000 aşağı olur diyen hayal görmesin bana kalırsa, pekiii bu para verilir mi deseler ? Herkesin kendi parası kendi zevki kimseye neden aldın demem lakin ben vermem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdoganalyaz

    Rakam sana yüksek gelmiş olabilir ancak Türkiye piyasasında rakam bence gayet makul.

    bkz: Xtrail Platinium pack 4x4 otm 137.000 TL.
    - 30 beygir daha düşük
    -30 tork daha düşük
    -0,8 sn daha yavaş
    -3 yıl daha az garanti

    ve tüm bunların yanında Honda'da ZF 9 ileri otomatik şanzumanın yer alması da cabası. böyle bir nokta da bu tahmin edilen rakamlar çok değil. BENCE.

    "Rakam sana yüksek gelmiş olabilir ancak Türkiye piyasasında rakam bence gayet makul. ...... böyle bir nokta da bu tahmin edilen rakamlar çok değil. BENCE."
    7 kişilik x-trail düştü CRV'nin karşısına hadi bakalım... Elma-armut karşılaştırması yapmayalım... İstenen fiyat X-trail için makul değil onu belirtelim... Örnek verdiğiniz xtrail paket satışı oldukça az. Aracı Xtrail'e karşı konumlandırdıysanız, hedeflediğiniz 6 bin adetlik satışları ancak rüyanızda görürsünüz. BENCE.
    Üstte ödediğimiz vergi hakkında "babanızın hayrına" yorumunuz konusundaki sorumada cevap vermediniz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Zeytinbey Z kullanıcısına yanıt
    Babanız hayrına dediğim aracı satarken vermiş olduğun verginin bir sönüşü olmuyor ama 130 a aldıgın arabayı ona göre ssatıyorsun demek istedim. X trail değil qq ile mi kıyaslıcaz yine elma armut oldu :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Febr


    quote:

    Orijinalden alıntı: dt1907

    100 tl ye full 1,6 160 bg dizel otomatik olursa satar .bu fiyattan yukarı olursa satmaz.

    Dediğin paraya ancak Golf geliyor be sayın üye...



    tamam da golfün bir piyasası var satış olarak iyi türkiyede ve dünyada.ama honda crv nin satışları iyi değil.piyasa elde etmek için fiyatlarını uygun tutması lazım.

    135 bin lira olduktan sonra gidip benzinli premıum arac alırım.

    bence crv full dizel otomatik 100-110 arası olsun taş catlasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 25 Şubat 2015; 16:44:25 >




  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.