Şimdi Ara

HONDA CRV 1.6 DİZEL OTOMATİK (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
8
Favori
66.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1. dizele otomatik koymak yürek ister,söz konusu olan dizelse öyle her türlü otomatiği koyamazsın,qashqainin 1.6 dizel otomatiklerinin kokusu sonra çıkacak bekle göreceksin. Nissan resmen piyasa aracı yaptı o motora tam otomatik koyacaktı büyük yanlış yaptı. Cvt + dizel -bunu laf olsun diye söylemiyorum- başarılı bir kombinasyon değil. Her zaman mekanik dişli kaynaklı aktarma kayışla yapılan aktarmadan daha başarılıdır. Bu sebepten hondayı bekle derim; honda eski tek kavrama isiftti sanırım ismi şanzımanı artık kullanmıyor crvde 2.5 motorlu avrupada satılan dizel otomatikteki sanırım 5 ileri oranlı tam otomatik koyacaklar. Yani crv 1.6 dizel tam otomatik olacak. Zaten olmazsa ben listemden çıkarırım Tek eleştirdiğim nokta iç mekanın vasat gözükmesi ve tam otomatiğin 5 oranlı olması.

    2. Eğer honda crv 1.6 dizel ta otomatik gelirse alınıp uzun yıllar binilecek bir araç olur ama ekonomi ve akselerasyon beklemeyin araçtan




  • root_echo kullanıcısına yanıt
    Cvt dizelde bence de riskli, hatta yanılmıyorsam zamanında Ford dizel-Cvt ikilisinden çok çekmişti..

    Valla 1.6 dizel+5 ileri tam otomatik koysun, yakıtı da 8 litreden yukarıda olmasın, Honda Türkiye bugüne kadar hiç satamadığı kadar CRV satar.

    Ekonomi anlayışı kişiden kişiye değişir. Mesela bizdeki güncel kasa Civic 11-12 yerine göre 13 litre yaktığı için 8-9-10 litre yakacak bir SUV babama gayet ekonomik gelecektir. Akselerasyon içinse zaten aracı kendisi kullanacak, benim aracım ayrı olacak. Kendisi hız yapmaz, 110-120'yi pek geçmez. O yüzden 1.6 dizel otomatik bir CRV onu tatmin edecektir diye düşünüyorum.

    Bakalım hayırlısı, Honda'ya bu gelişme için 3-5 yıl maksimum zaman tanıyorum. Eğer 3-5 yıl içerisinde bu kombinasyonu oluşturamayacaksa hiç oluşturmasın daha iyi zaten.




  • evet o dediğin ford bende var halen biniyorum, ama şuna eminim crv 1.6 otomatikte ya 4x2 olur ya da akıllı 4 çeker olur ve yakıt 8 in üstüne çıkmaz şehir içi şehir dışıda 5.5 zor görürüz

    dediğin gibi yakıt olayı çok göreceli ve bizdeki kazık fiyatlarla en ekonomik araç dahi zaman zaman can sıkıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: root_echo

    aynen kardeş avrupa ve usada makyajlı cvic kaç aydır satışta ben arıyorum galeriyi yok pampa 2015 de gelecek diyorlar

    Makyajlı crv mi civic mi gelcekmiş 2015 te
  • ArabaAvı A kullanıcısına yanıt
    alıntıladığın mesajım bayağı eski civik yeni kasa rusyada sanırım 1.5 yıldır satışta her yerde bu saatten sonra honda makyajlı kasayı getirse ne olur getirmese ne olur makyajlı kasada sanırım cvt ile gelecekmiş
  • Yeni Makyajli CR-V Kullanicilara Paris motor show'da tanitildi. Yeni Far ve sis fari tasarimina sahip olan bu makyajli model ayni zamanda yeni bir tampon ve arka kapi tasarimina da sahip.

    Ayni zamanda 4x4 modeli için eski 2.2 Litre dizel motor yerine, yeni 1.6litre dizel motor versiyonu; 158bhp gucune sahip olacağı ve 9 ileri automatic sanziman da opsiyonel olarak sunulacağı belirtildi. Manuel versiyonunda 130gr/km ve otomatik versiyonda 135gr/km CO2 salınımı yapacak bu motorlar Mart 2015 itibariyle satisa sunulacagi belirtildi.
  • Beyler ototeknikveri Honda'nın 1.6 dizel otomatiği 4*4 ile kombine edeceğini yazmış, hem de 160 hp ve 350 torkla. Paris oto fuarında duyurulacak diyorlar ama o kadar süper bi kombinasyon ki pek inanasım gelmiyor. Otomatik şanzıman 9 ileri üstelik..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: babıesrar82

    Beyler ototeknikveri Honda'nın 1.6 dizel otomatiği 4*4 ile kombine edeceğini yazmış, hem de 160 hp ve 350 torkla. Paris oto fuarında duyurulacak diyorlar ama o kadar süper bi kombinasyon ki pek inanasım gelmiyor. Otomatik şanzıman 9 ileri üstelik..

    150 den aşağı olmaz. En büyük rakibi qq yine çok satar.
  • 1.6 dizel 160 HP 9 ileri tam otomatik 4WD CRV haberini okuyunca inanamadım.
    En geç 2016 başı Türkiye'de olur.

    Yapılan makyaj da CRV ye yakışmış bence.

    Benzinli Evoque 260 bin civarı iken bu aracın dolu hali (panoramik tavan, deri döşeme vs) 180-190 bin TL olması beklenebilir.
    Fakat aklıma takılan bazı konular var:

    1) Honda daha yeni ürettiği 1.6 dizeli nasıl oldu da bu kadar kısa sürede açık ara müthiş bir güce sahip oldu? (Bu kadar teknoloji vardı da neden beklediler?)
    2) Neredeyse 20 yıllık 5 ileri otomatik şanzıman bir anda 9 ileri hale dönmüş. Ve şanzıman honda tasarımıymış. (ZF değil). BMW Jaguar vs premium markalar bile üst sınıf modellerinde 9 ileri ZF şanzıman kullanabiliyor.

    Bana bu olay sanki Samsung D500 telefondan Note 4 modeline geçmiş gibi bir izlenim uyandırdı. Ama honda bu robot, jet vs... üretiyor.
    Bu ileri teknolojinin adım adım gelişmesse dayanıklılık sorunları çıkaracağını düşünüyorum. VW 10 senedir ürettiği DSG yi daha yeni yeni oturtabildi.

    İnşallah Honda bu şansı iyi kullanır yoksa piyasadan silinmesi içten bile değil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreePhone -- 1 Ekim 2014; 20:35:48 >




  • arkadaşlar bende yazacaktım tam bu konuya siz zıplatınca hatırladım ben hondanın bazı modellerinde crvde cvt kullanacağını okudum umraım dizelde cvt kullanmaz aslında hiçbir modelinde cvt kullanmasın
  • FreePhone F kullanıcısına yanıt
    Umarım 9 ileridir ben cvt haberini okudum daha 2 gün önce yabancı bir otomobil sitesinde
    9 ileri ise muhakkak zfhp9 dur
    gerçekten 1.6 dizel motordan o kadar güç aldılarsa süper bir şey
    bu yıl aldığım en güzel otomobil haberi buydu
  • root_echo kullanıcısına yanıt
    1.6 DCİ 130HP Tork 320
  • RaceKıng26 R kullanıcısına yanıt
    başlangıç paketi 95-100 bin ile başlarsa satar
    qashqainin motorları iyi olabilir ama kalite algısı yüksek değil
    qashqaiye koydukları o salak cvt dizelde 9 ileri tam otomatik kadar başarılı olamaz
  • yıllardır sahibinden comda usadan gelme otomatik araçlarda görüyorum; otomatikte iki pedal olur bu alttaki fotoda en soldaki pedal nedir ne işe yarıyor
  • el freni diye biliyorum.bu arada nekadar fiyat olcak acaba pahalı olursa satmaz.120 bg dizek otomatik olacakmı.
  • fiyat belli değil ama 100 binden başlar sanki
  • çok yakar az kaçar...
  • Baslangic olarak 140 diye dusunuyorum.

    Dead on Arrival

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trust06 T kullanıcısına yanıt
    ya bırak ne çok yakmazı zfhp9 dan bahsediyoruz
    o hondanın 1950 model 5 ileri tam otomatiğine benzemez
  • fiyatı uygun olması lazım.yoksa satmaz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.