Şimdi Ara

Sony: 27 Yıldır Konsolların Ömrü Tükendi Deniliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •      Oyun dünyasında bazı dönemler PC oyunculuğunun öldüğü, bazı dönemler ise konsol oyunculuğunun öleceği konuşulur. Akıllı telefonların konsolların ve taşınabilir oyun cihazlarının yerini alacağını söyleyenlere de rastlyabiliyoruz.
     
        Sony Amerika patronu Jack Tretton ise Playstation 4'ü piyasaya sürdükleri şu günlerde konsolların ömrünün tükendiğini söyleyenlere cevap verdi. Tretton, 1986 yılından beri yani yaklaşık 27 yıldır konsolların artık sona geldiğinin konuşulduğunu söyledi. Tretton'ın açıklamaları tam olarak şu şekilde:
     
        "Bu durum gerçekten komik, çünkü bunların son konsollar olacağı sözünü 1986 yılından beri duyuyorum; çünkü ben bu mesleğe 1986 yılında atıldım. Bu son konsol nesli sözünü 27 yıldır falan duyuyorum."
     
         "Konsolların piyasada tutulmasının bir sebebi de arkadaşlarınızla birlikte büyük ekran TV'nin karşısında oyun oynamaktır. Oyunculukta bir derinlik kazanmak ve oturma odasında sosyal bir deneyim yaşamaktır. Tabletin veya akıllı telefonun etrafında toplanıp sosyal bir deneyim yaşayamazsınız."
     
         Gran Turismo 6'yı tabletlerde oynayamayacağınızı söyleyen Tretton, bunun berbat bir deneyim olacağını söylüyor. Bakalım Playstation 5 çıkarsa bu söylentiler hala devam edecek mi?
     








  • agzı olan konusuyor herkez nostradamus kesıldı
  • Bi bakıma doğru ama,oyunculuğun geleceği,istediğin yerde istediğin zaman istediğin oyunu oynamaktır.

    Bu nesil son olmayabilir ama gelecek orada.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sir Maximus

    Bi bakıma doğru ama,oyunculuğun geleceği,istediğin yerde istediğin zaman istediğin oyunu oynamaktır.<br> <br> Bu nesil son olmayabilir ama gelecek orada.


    piyasada böyle gelecekle kafayı bulmuş senin gibi çok adam var. gelecek gelecek gelecek diye diye gelecek gelirken kafayı yersiniz siz bizde şimdiki zamanda eyleniriz siz kafayı yerken.
  • adam haklı beyler. her oyuncu kitlesi farklı her cihazda oyundan alınan zevk farklı. ben konsolda onlıne multı takılırım.başkası pc de strateji oynar.bi başkası açar cepte-tablette zombi vurur vs vs

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Aynen çok doğru. Konsollar satmaya devam ettikçe Konsollar asla ölmez.
  • ''Tabletin veya akıllı telefonun etrafında toplanıp sosyal bir deneyim yaşayamazsınız."
    Harika konuşmuş. Bugünlerde bakıyorum bizim milletin yeni nesilden haberi yok. Herkes elinde telefon, dandik dandik oyunları oynayıp birbirlerine ballandıra ballandıra anlatıyolar. Oyunlar taş çatlasa ps2 grafiğini anca yakalar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle kendim de android telefon kullanmaktayım.Ancak Oyun kısmına gelirsek bir telefonun pc veya konsoldaki oyunlarla yarışması mümkün değil.Bir de zaten oyunlardan anlayan birisi oyunun konsollarda ve pcde oynandığını bilirler .Özellikle dokunmatik ekranlarda oyun oynamak tam bir işkence.Pc ve konsollar herzaman bu konuda lider olacaklardır.Bunun aksini söyleyip de kimse komik duruma düşmesin.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Konsollarin sonu gelmez yeni nesilin konsollarin satislari muhtesem hicbiryerdr stok yok, durum boyleyken bir son gelecekse bu pc olur..tabletti telefondu zaten bunlar arcade cihazlari..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle konsolda muhteşem oyunlar olduğu sürece (uncharted, heavy rain the last of us forza vs) tükenmez.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Şu an en çok para mobil cihazlara oyun geliştirmekte ama çoğu gerçek oyuncu telefon ,tablet oyunlarının yüzüne bile bakmaz ve mobil oyun oynayanların çoğu ya yaşından dolayı ya da oyunlara çok ilgisi olmadığından dolayı bu oyunlara yöneliyor ve bu oyunları sevdikçe oynadıkça AAA tarzi oyunlara PC'ye ve konsollara yönelecektir diye düşünüyorum.
  • PS4' ün 500 GB diski bana yetmez diyenler, Türkiye de ilk siz okuyun, taklitlerinden uzak durun.

    Playstation 4 de Sabit Disk değişimi nasıl yapılır. [ANA KONU]
    http://forum.donanimhaber.com/m_83968877/f_//tm.htm#83968877
  • Oyunculuk devam ettikçe ne PC yokolur ne konsollar.Zaten Tablette falan oyun oynamak fazlasıyla kötü.Telefonumda tek bir oyun var.Onu da kırk yılda bir anca oynuyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Aynen kanka bende 90 dan beri duyuyorum bu teraneleri çekemiyorlar jak bizi çekemiyorlarr heeeyy heeyyy

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sev_Snape

    ''Tabletin veya akıllı telefonun etrafında toplanıp sosyal bir deneyim yaşayamazsınız."<br>Harika konuşmuş. Bugünlerde bakıyorum bizim milletin yeni nesilden haberi yok. Herkes elinde telefon, dandik dandik oyunları oynayıp birbirlerine ballandıra ballandıra anlatıyolar. Oyunlar taş çatlasa ps2 grafiğini anca yakalar.


    +1
    Valla ya oyunculuk ölmüş adam gibi oyun oynayacaksan pc de veya konsolda oynayacaksın.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bende 91 berı denılıyor

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • konsolların sonu gelmez, cep telefonları konsol gücünde olup tvye bağlanırsa belki
  • sony iyidir dedik okunu çıkardı o zamanlar onu söyleyenler halt etmiş ama bu konsollardan sonra konsola gerek kalmaz pc ler tabletler, akıllı telefonlar hepsi bunların yerini tutacak pc ye önem veren bir firma çıksa konsol satmaz fan boyluk amaçlı olanlar hariç

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Haklı

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.