Şimdi Ara

PlayStation 4'ü Paramparça Ettiler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
        Savaş silahlarıyla teknolojik ürünlere 'dayanıklılık' testi uygulayan YouTube kanalı RatedRR, sıcağı sıcağına PlayStation 4'ü test masasına aldı. .50 kalibrelik sniper tüfekleriyle yapılan testte PlayStation 4, ikinci vuruşta paramparça oldu. Sonucunda ise ağır çekimde göze hoş gelen bazı sahneler ortaya çıktı.

• Baya saçma bir test olmuş , allah akıl fikir versin..

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Call of Duty nickli üye ve onun gibi diğer fanların yerine ben yazayım hemen:

Hahahaha, PS4'e ateş edince parçalanıyor hahahaha, Xbox One hayatta parçalanmaz atom bombasına bile dayanır hahahah muhahaha muha ehu ehu eh!

Tamam ben söyledim, hadi şimdi gidin çocuklar bizi rahatsız etmeyin de sohbet edek kendi aramızda. Video süper, testten ziyade bir eğlence işi ama çok güzel görüntüler.
    :D
  • Nimete vurulmaz !

• quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare_00

Baya saçma bir test olmuş , allah akıl fikir versin..

aynen katılıyorum. Beğenmediğimiz xbox o yanda hayır kurumları için para toplaya dursun açık artırmalarda falan, bu yanda böyle salaklar boş işlerle uğraşsın.

Kim ne yapsın 50 kalibrelik mermiyle ps4'ün veya xbox'un parçalanmasını.

• Canımdan can gitti :'(

• quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare_00

Baya saçma bir test olmuş , allah akıl fikir versin..

Ne Testi yaa. Youtube'da bilinen bir Kanala reklam cektirmis Sony. Daha piyasaya bile cikmadi. Gerci ben bunu PSRussia'dan beklerdim..

• Tamamen saçmalık. Başka bir açıklaması yok.

• Bari bozuk falan olsaymış gereksiz bi şey

• yazık günah be, millet çinde böbreğini satıyor onu almak için
  • Hayatımda gördüğüm en anlamsız dayanıklılık testi...

• quote:

Orijinalden alıntı: alike03

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Nightmare_00<br><br>Baya saçma bir test olmuş , allah akıl fikir versin..</blockquote><br><br>Ne Testi yaa. Youtube'da bilinen bir Kanala reklam cektirmis Sony. Daha piyasaya bile cikmadi. Gerci ben bunu PSRussia'dan beklerdim..

Bu Youtube kanalı elektronik vs tüm cihazların videosunu 2-3 el ateş ederek + güzel bir slow motion efekti koyarak Youtube daha önceden de koyuyordu. Diğer videolarına da bakarsan İpad Air İphone 5s gibi videolarını da görebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rangle -- 15 Kasım 2013; 0:45:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hik75

Canımdan can gitti :'(

Siz bir de You Tube'taki blendırcı amcaya bakın parçala madığı telefon tablet kalmadı.
    You Tube'a "Will It Blend" yazıp bakabilirsiniz.
    IPHONE 5S GOLD'a içim gitti doğrusu...

• Onu alamayanlar var lan

Edit:Barett M99 mu o?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KortX -- 15 Kasım 2013; 1:10:46 >
  • Bence dünyanın en boş-beleş adamları bunu yapanlar. Hiçbirşey açıklamıyor ve hiçbirşey test etmiyorlar. Sanatsal bir yanı da yok bence. Düşürme testleri yapanlar var. yüksekten bırakıyorlar telefonu falan onlar çok mantıklı ve cihazı harcamaya değer testler. 1 cihaz bozulur belki ama millet telefonu düştüğünde nelerle karşılaşabileceğini anlar. Ama cihazınız kurşunlara maruz kalıyorsa öncelikli olan cihazınız değil kendi can güvenliğinizdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Trapdoor

Bence dünyanın en boş-beleş adamları bunu yapanlar. Hiçbirşey açıklamıyor ve hiçbirşey test etmiyorlar. Sanatsal bir yanı da yok bence. Düşürme testleri yapanlar var. yüksekten bırakıyorlar telefonu falan onlar çok mantıklı ve cihazı harcamaya değer testler. 1 cihaz bozulur belki ama millet telefonu düştüğünde nelerle karşılaşabileceğini anlar. Ama cihazınız kurşunlara maruz kalıyorsa öncelikli olan cihazınız değil kendi can güvenliğinizdir.

Hocam test demişler de bakma test değil bu zaten. Herhangi bir alete, bırak aleti duvara bile .50 kalibrelik kurşunla ateş edildiğinde kaçarı yok onun bozulacağını - parçalanacağını zaten herkes bilir, uçak savar mermisi bu boru değil. Kevlar kurşun geçirmez zırh giydirip çıkarmıyorlar aleti piyasaya, savaş helikopteri değil bu elektronik alet. Bunlar eğleniyor işte, adına da test yazmışlar. :) Olayın görselliğine bakmak lazım o yüzden, ağır çekimde parçalanma çok güzel. Ama israf mı? Büyük israf.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear:
    Bunlar eğleniyor işte, adına da test yazmışlar. :) Olayın görselliğine bakmak lazım o yüzden, ağır çekimde parçalanma çok güzel. Ama israf mı? Büyük israf.

Tabii ki bu bir dayanıklılık testi değil, onu kastedmek istememiştim yeterince açık anlatamamışım sanırım. Benim beğenmediğim görsel bakımdan da güzel gözükmediği şeklinde. Kim n'apsın PS4'ün parçalanışını. Bunun yerine doğadaki bir olayın ya da spor müsabakalarında belirli anların phantom-cam ile kayıda alınması bence daha hoş. Fakat adamlarda para var, huzur var. İstedikleri gibi saçmalayabiliyorlar. Sen 1 yıl boyunca dişinden tırnağından artırıp PS4 alırsın, birisi gelip kaç dolarlık olduğunu bile bilmediğin bir silahla onu deler geçer. Saçma :)

• bi gidin şahane olmuş herşeye bi gerek uyduran milletimiz hiç birşey yapmadan oturur ve konusur .. Hulogg

• Olaya yazık günah diye bakarsak şuan taş devrindeydik, bir şeylerin denenmesi gerekiyor ama PS4'nü sniper mermisine tabî tutulması saçmalık ötesi o ayrı...

Görüntü ilginç, dalgalanmalar falan, klasik Amerikan işi, ekmek parayla silah bedava...

• Oha! uçaksavarla vursaydın bari

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.