Şimdi Ara

20 inçlik 4K ekrana sahip Toughpad 4K UT-MB5 tablet modeli Ocak ayında ülkemizde satışa çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • 20 inçlik 4K ekrana sahip Toughpad 4K UT-MB5 tablet modeli Ocak ayında ülkemizde satışa çıkıyor





    Panasonic'in dayanıklılığı ile ön plana çıkan ToughPad tablet serisine eklediği 20 inçlik 4K ekrana sahip Toughpad 4K UT-MB5, ülkemizde bugün düzenlenen bir etkinlikle resmi olarak tanıtıldı.




    Dünyanın en ince ve en hafif 20 inçlik tableti olarak tanımlanan Toughpad 4K UT-MB5, 3840x2560 piksel çözünürlük ile 230 ppi piksel yoğunluğuna ulaşıyor. Panasonic, cihaza ekran kalemi desteği de kazandırmış. Böylece profesyonellere büyük kolaylık sağlanıyor.




    Panasonic Elektronik Dokunmatik Kalem, ekrandaki her bir pikseli ayrı ayrı okumak için kızılötesi sinyaller kullanıyor ve piksellerle tablet arasındaki iletişimi Bluetooth teknolojisi üzerinden sağlıyor. Kalem böylelikle hareketlenme eğimlerini tanıyor, kaydediyor ve basıncın 2048 seviyesini yorumlayabiliyor. Bunun sonucunda da çizimler ve el yazıları en küçük ayrıntılarına kadar görülebiliyor.




    Modelde bunun yanında Intel Core i5 vPro işlemciler, 8GB'ye kadar RAM, 256GB SSD, NVIDIA GeForce grafikler, Windows 8.1 Pro, USB 3.0, SD kart yuvası, 12.5mm kalınlık ve 2.35 kg ağırlık şeklinde diğer özellikler yer alıyor. Panasonic Toughpad 4K UT-MB5 modeli Ocak ayından itibaren 6000 Avro fiyat etiketiyle satışa sunulacak. 

     

     








  • 6000 Avroluk bu cihazla hangi profesyonel ne kadar para kazanabiliyor cidden merak ettim cihazın parasını ne kadar sürede çıkarıyor ? Ona göre pahalı veya ucuz yorumunu yapmak istiyorum.

  • haberin özeti --- "6000 Avro",diyor hadi millet simdi dagilin :D

  • "Ocak ayından itibaren 6000 Avro fiyat etiketiyle satışa sunulacak." - Oldu o Zaman Bizde Kalkıyorduk Zaten.

  • Notebook kadar ağır. Alacağımdan değil ama şarj süresini merak ettim:)

  • 6000 avro az 60000 avrodan satsaydınız ulan haberi görüncede acaba dedim alsammı diye baştan yazsana 6000 avroyu okumaya gerek kalmaz

  • Alet çok güzel ama yabancı sitelerde bile pahalılığından yakınılmış.
    Bizi aşar.

  • Çok profesyonelsen yarı fiyatına retina ekralı 16 GB RAM li, 1 TB SSD li MacBook alırsın hem MacOS hem Windows takılırsın, üçtebir fiyatınada i7 işlemcili 512 SSD li, FullHD ekranlı Win 8.1 Pro'lu VaioTap 11 tablet alırsın, kalan paraylada tatile maldivlere gidersin :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BeYaBaN.

    6000 Avroluk bu cihazla hangi profesyonel ne kadar para kazanabiliyor cidden merak ettim cihazın parasını ne kadar sürede çıkarıyor ? Ona göre pahalı veya ucuz yorumunu yapmak istiyorum.

    Profesyoneller calıstıgı projeye gore iyi yada kotu para kazanır, ikinci bir secenek ürettiği eseri satma durumu .

    Öncellikli sorun '' hangi profesyonel bunu kullanır '' demek olmalıydı o fiyata CINTIQ serisi varken bunun yüzüne kim bakar (hangi pro bakar)

    SOn olarak TÜrkiye '' logoya paramı verilir yaağğğ '' diyen bir toplumdur. Bunu ölçek olarak kabul edin durumu tahlil edin.




  • Umarim 20" 4K 120hz IPS ve VA panel monitorleride onumuzdeki yillarda goruruz.

  • 6000 euro ne ya 2.el araba ilanı gibi :D

  • Araba ile takas da yapıyorlar mı?

  • teknoloji bu fiyata hic sokaga inmesin cunki bu fiyatiyla 4k 3.5 attiriyor!!!

  • Ev kullanıcısı için lüks bir ürün zaten.
  • ben bu cihazı 3.500 avroya yaparım

  • quote:

    Orijinalden alıntı: artenis

    quote:

    Orijinalden alıntı: BeYaBaN. 6000 Avroluk bu cihazla hangi profesyonel ne kadar para kazanabiliyor cidden merak ettim cihazın parasını ne kadar sürede çıkarıyor ? Ona göre pahalı veya ucuz yorumunu yapmak istiyorum.
    Profesyoneller calıstıgı projeye gore iyi yada kotu para kazanır, ikinci bir secenek ürettiği eseri satma durumu . Öncellikli sorun hangi profesyonel bunu kullanır demek olmalıydı o fiyata CINTIQ serisi varken bunun yüzüne kim bakar (hangi pro bakar) SOn olarak TÜrkiye logoya paramı verilir yaağğğ diyen bir toplumdur. Bunu ölçek olarak kabul edin durumu tahlil edin.


    Cintiq serisinin 3 cihazını kullandım 12wxin ekranı güzel diğer 21uxler beş para etmez ekranı saglam ama hep kumlu gibi görünüyor(elinizde varsa beyaz bi sayfa açınca ne kadar iğnenç bi cihaz olduğunu anlarsınız)..takmışsınız bi wacom bu ne ya.. wacom sadece ekrandır adamlar ona 10bin istiyor, panasonicin bu makinesi grafik tablet değil!!! taplet pcdir bunu anlayın önce.. wacom kadar fırsatçı bi marka olamaz, ki panasonicin kalitesi yanında wacoma beş para vermem, kullandığım için biliyorum isteyen gider sadece ekrana 11bin tl bayılır bişey diyemem.. bu arad evet panasonic de biraz uçmuş ama makine çok güzel, kalemini biraz daha ince yapsalardı tadından yenmezdi =)





  • Wacom cintiq sadece tablet ekranı o nerdeyse paradan satıyor.Bunun içinde birde sıkı bir donanım var.Tam dream machine! şu anda yeryüzünde rakipsiz bir ürün ve bu yüzden fiyatı bizim için anormalde olsa wacom ile karşılaştırıldığında makul duruyor..

  • 4K 24" Led monitör şu anda tasarım sektörünün en çok ihtiyaç duyduğu ürün. 4K lik tablet kaç kişiye hitab eder?
    peki 4K monitör istemeyen tasarımcı varmı ???

  • ekrem71 E kullanıcısına yanıt
    tablete neden para verirler anlamam.
  • fiyat olarak çok pahalı,umarım başka bu büyüklükte tabletlerde gelir.İşim gereği bana çok yarayacak bi ürün ama bu parayı bağlamam açıkçası.Rekabet artarsa fiyatlar düşecektir.Wacom cintiq serisi ile kapışabilir mi?Gelsin görelim.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.