Şimdi Ara

'Galaxy S3 için Android 4.3 güncellemesi durduruldu, Galaxy Note 2 için ise ertelendi'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
201
Cevap
3
Favori
5.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 'Galaxy S3 için Android 4.3 güncellemesi durduruldu, Galaxy Note 2 için ise ertelendi'

Samsung'un uzun süredir merakla beklenen Galaxy S3 için Android 4.3 güncellemesini yayınlaması ile kullanıcıları bir heyecan dalgası sarmıştı. Ancak gelen bilgilere göre bu heyecan çok kısa sürdü.

Bölge bölge dağıtıma başlayan Android 4.3 güncellemesinde batarya ömrünün azalması, uygulama çökmeleri, dengesiz WiFi bağlantıları, yavaşlayan performans ve kilit ekranında donma gibi problemler ortaya çıktığı kullanıcılar tarafından rapor ediliyor. Bu bakımdan dağıtımın durdurulduğu belirtiliyor. 

Güncelleme uyarısının geldiği kullanıcıların bazıları bir sonraki gün kurulum yapmak istediklerinde cihazlarında en son yazılımın yüklü olduğu uyarısı ile karşılaşmaya başladı. Sorun forumlarda daha çok dile getirilmeye başlandığı için Samsung'un muhtemelen güncellemeyi çekmiş olabileceği düşünülüyor.

Galaxy S3 ile yaşanan sıkıntıların Galaxy Note 2'de de yaşanması muhtemel olduğu için tahminler Galaxy Note 2 güncellemesinin de ileri bir tarihe ertelendiği yönünde. Samsung'un soruna kısa bir süre içerisine çözüm bulması bekleniyor. 

Kaynak:http://www.phonesreview.co.uk/2013/11/12/galaxy-s3-android-4-3-update-pulled-note-2-delayed/

• apple her güncellemesine laf eden arkadaşlar nerde acaba görünmüyolar :D yoksa cihazları kurtarmayamı gittiniz

• kilit açma tuşuna basıyorum yarım saat sonra açılıyor. Batarya su gibi gidiyor. Tekrar 4.1.2 ye döndüm.

• yazıklar olsun samsunga, bir daha samsung almayacağım....

• Samsung 4.3 sorunlu olduğu için direk 4.4 u verecekmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.1996 -- 14 Kasım 2013; 23:50:02 >
  • Eksileyin kekeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.1996 -- 14 Kasım 2013; 23:48:40 >
  • Kan çıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazukan

yazıklar olsun samsunga, bir daha samsung almayacağım....

Nokia al Nokia.

• Yapacağınız güncellemeyi seveyim..

• şu bir gerçek ki yeni amiralarına gerçekten çok iyi bakıyor ama eski amiral gemilerine ilgisiz kalıyor. çünkü note3 ile s4 ün güncelleştirmeleri hemen hemen eksiksiz ama s3 bi çok sorunla karşılaştı ve note 2 ertelendi. ben bu nedenle samsung almayaya yemin ettim

• Güncelleme konusundaki bu tavrıan ben de kızıyorum bir s3 kullanıcısı olarak. Fakat güncelleme alınca telefonumuza ne olacak? bataryası 3 gün mü gidecek, kamerası 13 megapixele mi yükselecek, rami 6 gb mı olacak? Bu konuya hayati bir mesele olarak bakılmasını anlayamıyorum açıkcası.
  • Iyide guzel kardesim bu adamlar guncellemeyi denemedenmi piyasaya veriyorlar

• ben ideos x5 android 4.3 kullanıyorum 1 veya 2 ay oldu yukleyeli şimdi 4.4 deneyecem

• İzleyin şimdi cümbüşü

• HTC'ciler de "Samsung telefonlar tıkır tıkır güncelleme alıyor, biz alamıyoruz" diye ağlıyor. Güncelleme alınca da takır takır dökülüyorlar böyle
  • Gec olsun guc olmasin, Applein ios 7 ile 4s ve onun assagi modellerine yaptigi zulumu bilmeyen yoktur sanirim, Htcnin 1 yillik Htc OneXe guncelleme vermemesi vb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • başka bahaneler bulsaymış keşke samsung :D. gerçi sony lafını bile etmedi 4.3 ün ama bize
  • Dün gece yabancı kaynaklarda da duymuştuk resmiyet kazanması kötü oldu. İlla uğraştıracaklar CyanogenMod vs ıvır zıvırla..

• İyice test etmeden, bitmeden neden güncellemeyi sunarsınız anlamış değilim. Beklesin 15 gün daha ama adam akıllı olsun. Geçen gün yazılım konusunda başarısızız demişti. İleri görüşlülük bu olsa gerek.

• Güncelleme dağıtımından şu an için vazgeçilmiş. Bu da normal çünkü problemli bir dağıtımdan kimse memnun olmaz... Revize edilip problemsiz bir sürüm kullanmak daha mantıklı özellikle Stok Rom da kalmak isteyenler için. Ayrıca uzun bir zamandır bekleniyor bir süre daha gecikmesi sıkıntı yaratmaz hatta Note 2 ile beraber bile olabilir.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.