Şimdi Ara

...:::CHEVROLET KULÜBÜ:::... (247. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.070
Cevap
11
Favori
479.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Direksiyondan vikleme sesi geliyorsa o bizimkilerde de var ama maalesef çözüm bulunamıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: samcassellsamet

herkese selamlar

aracım chevy lacetti 1.6 110hp wtcc hb modeli

bu nasıl bir arabadır her yerinden ses geliyor gaza bastığım an arabanın her yeri tıkırdıyor yan kapılardan tıkırdama sesleri direksiyonu çevirirken martı sesi benzeri uğultu çok şikayetçiyim ilk aldığımızda araç

süperdi ses yok gayet güzeldi şimdi şikayet üzerine şikayet.... sizlerde böyle şikayeti olan varmı ankara opis servisine 7500km bakımını 1hafta önce yaptırdım bütün sorunlarımı not aldılar araba 1 gün bizde

kalacak dediler tamam dedim ertesi gün arabayı aldığımda iyi ses falan gelmiyordu sonra sesler artarak yine başladı özellikle frene bastığımda ön sağ koltukmu arkadan mı gelen mi tam bilmiyorum gacırdama

sesi var eğer ankarada lacettisi olan varsa benim aracı bir denesin kafayı yiyeceğim normalmidir bayramda köye gideceğim malum yollar bozuk düz asfalta böyle sesler geliyosa bozuk yolda kim bilir arabanın

parçalarını yerden toplayacağım servis hiç yardımcı olmuyor sizlerden önerisi olna varmıdır

• selam arkadaşlar

geçen gün benzin ışığı göstergesi yanmayınca yolda kaldım.bende diyordum ki,maşallah o kadar yol gittim daha ışık yanmadı:) .

garanti kapsamındamıdır acaba sorun arkadaşlar.

saygılar...

Orjinalden alıntı: nech

selam arkadaşlar

geçen gün benzin ışığı göstergesi yanmayınca yolda kaldım.bende diyordum ki,maşallah o kadar yol gittim daha ışık yanmadı:) .

saygılar...

selam arkadaşlar benim de benzin ışığı hiç yanmadı dün yanması için alttaki kırmızı işaretin altına geldi gene yanmadı bende güvenemedim benzin aldım acaba ışığın yanması gereken yer kırmızı işaret mi yoksa biraz daha altımı bilen varsa söylesin benimki 2006 KALOS HP SX

Orjinalden alıntı: tecrübeli

quote:

Orjinalden alıntı: nech

selam arkadaşlar

saygılar...

selam arkadaşlar benim de benzin ışığı hiç yanmadı dün yanması için alttaki kırmızı işaretin altına geldi gene yanmadı bende güvenemedim benzin aldım acaba ışığın yanması gereken yer kırmızı işaret mi yoksa biraz daha altımı bilen varsa söylesin benimki 2006 KALOS HP SX

Bizimkinde kırmızı ışığın altına inmiyor. Yanlış hatırlamıyosam beyaz çizgi var sonra daha altta kırmızı var. O ikisinin arasında falan yanıyo sanırım

• quote:

Orjinalden alıntı: 1.2s AVEO 2008

Gösterge çizgilerinin bitiminde yanıyor yandıktan sonra 45 km gidiyor.

Ben tam benzin bitene kadar gidemedim ama kitapçıkta 8 litre kala yanıyor diyo. Bence doğru çünkü ben ışık yandıktan sonra 100km yapabiliyorum. Bir gün yolda kalacam ama ne zaman :))
  • selam alpi-turk şunumu demek istedin gösterge kırmızı işarete geldimi yanıyor daha doğrusu kırmızı işarete gelmeden bir üstteki beyaz çizgiile kırmızı çizgi arasında yanıyor demek istedin herhalde ben kırmızı çizginin de altına düştüm gene yanmadı daha fazla cesaret edemedim yolda kalırım diye anladığım kadarıyla kırmızı çizgiye gelince ibre benzin ışığının yanması gerekiyor herhalde yanlışım varsa düzeltin

Orjinalden alıntı: 1.2s AVEO 2008

Gösterge çizgilerinin bitiminde yanıyor yandıktan sonra 45 km gidiyor.

selam 1.2s aveo 2008 gösterge çizgilerinin altında yanıyor demekle neyi kastediyorsun ibre kırmızı çizgiyi geçince mi yanıyor tam üstündemi yanıyor kırmızı çizgiye gelmedenmi yanıyor açıklarsan sevinirim

Orjinalden alıntı: tecrübeli

selam alpi-turk şunumu demek istedin gösterge kırmızı işarete geldimi yanıyor daha doğrusu kırmızı işarete gelmeden bir üstteki beyaz çizgiile kırmızı çizgi arasında yanıyor demek istedin herhalde ben kırmızı çizginin de altına düştüm gene yanmadı daha fazla cesaret edemedim yolda kalırım diye anladığım kadarıyla kırmızı çizgiye gelince ibre benzin ışığının yanması gerekiyor herhalde yanlışım varsa düzeltin

Evet aynen söylediğiniz gibi

amreikadan radar dedektör getirtmeyi düşünüyorum...acaba dedektör türkiyede işe yararmı

http://www.buy.com/cat/radar-detectors-laser-voice-alerts/13160.html
  • merhabalar. benwww.chevroletclubtr.com alan adını satın aldım ama bir türlü vakit ayıramıyorum. alan adını satın almak isteyen veya bana yardımcı olmak isteyenler olursa bana pm atarak ulaşabilirler. bana yardımcı olmak için gelecek arkadaşların bilgisine: site php tabanlı olacaktır. içinde forum bulunacak ve chevrolet'nin türkiye'ye getirdiği araçlar detaylı bir şekilde tanıtılacaktır. bu yüzden otomobiller konusunda deneyimli ve bilgili kişiler arıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: splintercell315

Arkadaşlar 1.2 kalos hb 1200 cc var bende. lastikleri değiştirme zamanı geldi hangi ebatlarda ve hangi markayı tercih etmeliyim? ne dersiniz

185 60 14 Michelin Energy al.Yakında bende değiştiricem.
  • Arkadaşlar annemle birlikte uzun süredir arabaları araştırıyoruz daha önceki hedefimiz Dacia Sandero Laureate 1.4 idi derken Chevrolet sitesine göz atmaya karar verdik beğendiğimiz model Aveo HB 1.4 16V SX 4AB ABS ECC fiyatı da 24.642 ytl peşin ödemeyi düşünüyoruz ancak otomobil bayiinin herhangi bir indirimi olurmu ayrıca donanım özelliklerini öğrenebilirmiyim bu aracın ilginize teşekkürler...
  • Merhabalar,

Bende Chevy Tahoe (97) aracım ile aranızdayım...
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.