Şimdi Ara

Twitter özelleştirilmiş haber kaynağı özelliğini devreye sokuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Twitter özelleştirilmiş haber kaynağı özelliğini devreye sokuyor





    Kısıtlı karakter sayısı olmasına rağmen insanların duygularını en iyi ifade ettikleri platform olan Twitter, önemli bir yeniliği daha devreye sokmaya hazırlanıyor.




    Özelleştirilmiş haber kaynağı olarak adlandırılan özellikte kullanıcılar farklı tweet'leri bir liste yaparak herhangi bir sıralamada okuma imkanına sahip oluyor. Bu hamle hali hazırda gönderileri isteğe göre listeleyebilen Storify gibi uygulamalara da rakip oluyor.




    Özelliğin anafikri ise kalabalık bir haber kaynağından kullanıcıları kurtararak daha spesifik bir gönderi listesi sunmak. Ancak kullanıcılar gönderileri tek tek seçmek durumunda. Ortak yayıncılar ve üçüncü taraf uygulamalar ise özel parametreler baz alarak listeler oluşturabilecek. Twitter bunun için bir API yayınlayacak.




    Özelleştirilmiş haber kaynağı Tweetdeck üzerinden hazırlanabiliyor. Kullanıcıların bunun için Tweetdeck hesabına da sahip olması gerekiyor. 




    Özelleştirilmiş haber kaynağı listeleri herkes tarafından erişilebilir olacak ve web sitelerinde gömülü kodlarla kullanılabilecek. Twitter önümüzdeki günlerde güncellemeyi dağıtmaya başlayacak. 

     

     



    Kaynak:https://dev.twitter.com/blog/introducing-custom-timelines







  • Özelleştirme deyince devlet Twitterı da mı satıyor dedim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.