Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
PHİLİPS 768 ler BURAYA (Başka başlık açmayı)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> PHİLİPS 768 ler BURAYA (Başka başlık açmayı) Sayfa: [1] 2 3 4   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
dream25

29 Temmuz 2006; 12:14:16 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Philips 768 süper bir telefon. Ancak pek bilinmiyor.

bu telefon hakkında internet sitelerini ve telefon ayarlarını bu forumda paylaşalım

Contranarya

29 Temmuz 2006; 12:39:19 

Hocam çok kullananı olduğunu sanmıyorum forumda

Paradan Silinir ama Tarihten Asla...
Mr_Thunder

29 Temmuz 2006; 18:56:01 

PHILIPSLER BAŞA BELA !

BU TELEFON TÜRKİYE'DE TEKNİK VE AKSESUAR YEDEK PARÇA DESTEKLERİ EN BERBAT OLAN TELEFONLARDAN BİRİDİR. SEBEBİ İSE PHILIPS FİRMASININ CİDDİ VE KALICI ÖNLEM ALMAKTAN UZAK KALMASI İLE BU ALANDA KÖTÜ ŞÖHRETE SAHİP "BAŞARI" DİYE BİR SERVİSİ BULUNMASIDIR.

MESELA GPRS ÖZELLİĞİ PHILIPSLERDE BEYHUDEDİR. ÇÜNKÜ DATA KABLOSU VS. SERVİSLERDE BİLE BULUNMAZ ! DİĞER İKİNCİL AKSESUAR PİL, KULAKLIK, ARAÇ ŞARJI HATTA KILIF VE YEDEK PARÇAYI HAYAL BİLE ETMEYİN , ŞANS İLE BULSANIZ BİLE FİYATLAR ÇOK UÇUK (YENİ TELEFON ALIN DAHA İYİ).
ZATEN BIKIP USANIP SATMAK İSTEDİĞİNİZDE DE KİMSE PHILIPS TELEFONA 5 KURUŞ FİYAT VERMİYOR

ONA GÖRE ! PHILIPS MARKASINA VE ŞIK DİZAYNINA KANIP PARANIZLA KENDİNİZİ REZİL ETMEYİN , DESTEĞİ İYİ OLAN KALİTELİ MARKALARDAN VE TEK SERVİSİ "BAŞARI" OLMAYAN GÜZEL BİR TELEFON ALIN.

PHILIPS FİRMASINA VE BAŞARI'YA

dream25

29 Temmuz 2006; 18:59:56 

İşin tuhaf tarafı Türkiye dahil dünyanın birçok ülkesindeki philips web adreslerinde 768 modelini bulamadım bile. Bu telefonu kim üretir, kim satar adamlar sanki illegal örgütler gibi el altından çalışıyorlar. Philips gibi bir markaya yakısmayan hareketler bunlar.

Kıdemli

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

12 Aralık 2006; 18:15:39 

teknosa da bile satılıyor!. üstelik 1.3 ve Bluetooth var. hafıza kartı desteğide. tam bana göre

buzkan

12 Aralık 2006; 20:30:31 

philipsler piyasada bayağı iddaalı pes etmiyorlar son dönemde güzel modeller cıkardılar

DELİKANLI ADAMIN NÜFUS KAĞIDINDA TUTTUĞU TAKIMIN İSMİ YAZAR... TRABZON/akçaaabatlı_61....Raks:R667 mekan:34
bugidi

22 Aralık 2006; 23:41:00 

telefonu kullanan varm?birebir arkadaslar almayı dusunuyorum özellikler fiyatına göre cok iyi teknosada 400 ytl....ama tuslar gec basıyo diye şikayetler varmıs hızlı msj ytazılamıyomuş diye yorumlar okudum...ama ben forumuma güvenirim... kullanan arkadaslardan cvp bekliyorum tuslar hakkında

DÜNYANIN EN PAHALI İNTERNETİNİ KULLANIYORUZ...EYLEM ŞARTTTTTTT....
ufubo

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

24 Aralık 2006; 4:45:02 

philipslerde genelde olan bi sorundu bu yavaş çalışma, etkilere geç tepki verme fln, ama mobimagde okuduğum 1-2 incelemeden sonra (hangi modelden itibaren olduğunu unuttum) bu konuda artık sorun kalmadığını okumuştum. 768 de o sıralarda piyasaya öıkan bi telefon aslında, emin değilim.

Raks Mobile Kullanıcı Platformu

6 Ocak 2007; 19:05:06 

Cevap için kusura bakmayım konuyu yeni gördüm.Bende var ve ben özellik fiyat olarak gayet başarılı buluyorum.Problemleri ise nokia kullandıktan sonra mesaj olayında bana baya yavaş gelmişti ama kullandıkça pekde problem olmadığını anladım.Bluetoot ise 350 kilobayt dan fazla veriyi göndermiyor yada almıyor.Ben bilgisayar ile senkronize ettiğim için buda bence problem değil ama herkesin bilgisayarı yok :( .
Güzel yanları ise kutusuyla beraber aksesuarlarıda geliyor.Boyun askısı,kulaklık ( sesi çok iyi ),yazılım cd si,128 panasonic hafıza kartı gibi.Yazılımı kurduktan sonra istediğinize bilgisayardan mesaj atıp butun tel özelliklerini kontrol edebiliyorsunuz isterseniz telefonu başka bir yazılıma gerek kalmadan pc kamera olarak kullanabilir yada usb bellek olarak el altında tutabilirsiniz.Resim kalitesi iyi 1280/1024 resim çekiyor ve açık alanda 1,3 kameralar arasında sonucundan memnun kaldığım ender telefonlardan biri.Bir arkadaş pili biterse bulunmaz vsvs yazmış philips pil problemi başlasa dahi bu en az satın aldıktan 1 yıl sonra olur ve o zamana kadar bu modelin hükmü geçer istemesekte yeni modellere bakmaya başlarız . Pil demişken pil performansı kafadan 4-5 gün gidiyor ama müzik dinlerseniz ve oyun oynarsanız 3 günde pil kendini bırakıyor.Şu ana kadar çok kasmama rahmen henüz pil problemi yaşamadım.Video kalitesi ise standart 3gp yani kullanmasanızda olur :)

-bu telefona vindowzz zp profesyönel kurulurmu abi?
-anlıyorum çekirge ... relaks ol çekirge...
aVaRe86

28 Ocak 2007; 12:20:04 

quote:

Orjinalden alıntı: pedros

Ben bilgisayar ile senkronize ettiğim için buda bence problem değil ama herkesin bilgisayarı yok :(

Senkronize etme olayını açıklar mısınız? Böylece 350 kb den büyük dosyaları gönderebiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aVaRe86 -- 28 Ocak 2007; 12:22:06 >

Scorpion_tr

4 Şubat 2007; 15:38:02 

Varmı Philips 768 Kullanan ???

Dh 2006 Üyeleri

Scorpion_tr

7 Şubat 2007; 14:59:41 

Sonunda Sipariş Verdim Yarın Elimde Teknosadan Aldım 299 Ytl

Dh 2006 Üyeleri

telefonumabak

7 Şubat 2007; 16:21:19 

299 ytl çok iyi br fiyat gercekten

3-4 YILLIK DONANIMHABER ÜYELİĞİMDEN anlayışı kıt, küfür etmeyi,sevenlerin yüzünden ayrılıyorum.
aderes vermeyeceğim. beni bilen nerde bulacağını biliyor
Scorpion_tr

7 Şubat 2007; 16:48:48 

quote:

Orjinalden alıntı: telefonumabak

Evet Çok ii Fiyat 1 Hafta Önce 359 Ytl di. bAYA bi indi Fiyatı Ama Halen Telefonu 1 sene Önceki Fiyatından Satanlar Mesela Teknolojix.com da 480 ytl

Dh 2006 Üyeleri

telefonumabak

8 Şubat 2007; 10:05:25 

quote:

Orjinalden alıntı: Mj_Esty

quote:

Orjinalden alıntı: telefonumabak

Evet Çok ii Fiyat 1 Hafta Önce 359 Ytl di. bAYA bi indi Fiyatı Ama Halen Telefonu 1 sene Önceki Fiyatından Satanlar Mesela Teknolojix.com da 480 ytl

Philipsin 2 adet distrubutoru var tr de. bunu alanlar diğer distrubutorden almışlardır.
zaten teknosadaki fiyat balonmuş. 1 günde stokta bitti.
sikayet ettiğim bir daha yapmayacaklarına söz verdikleri işgüzarlığı tekrar yaptılar.
ellerinde 3-5 adet kalınca fiyatı yarıya indirdiler. 1 hafta sonra gümmm. stokta yok
tam bir işgüzarlık. haksız rekabet.

3-4 YILLIK DONANIMHABER ÜYELİĞİMDEN anlayışı kıt, küfür etmeyi,sevenlerin yüzünden ayrılıyorum.
telefonumabak

8 Şubat 2007; 10:08:16 

iki distrubutorden de fiyat aldım. toptanına birisi 295 ytl dedi. diğeri 344 ytl dedi. parekende olsa birisi 350ytl diğeri 400 ytl civarı satar. banka vade farklarıda eklenince

sungur 13