Yeni yazılım yokmuş philips yazılım geliştirmiyormuş ben gittim yine de güncellettim yazılımı ama aynı değişen bir şey yok 350 kb sınırı java uygulamalarında da var ama yine de yetiyor bana bu telefon. 2 gb hafıza kartı sipariş ettim bakalım kaldırabilecek mi
Arkadaşlar 2 gb hafıza kartı taktım bu alete bana mısın demedi ağzına kadar mp3 doldurmama rağmen hala eski hızında mp3 lerde en ufak bir takılma bile yok. Kartın markası kingmax fiyatı 35 ytl saniyede 15 mb okuyup yazabiliyor hepsiburada.com da bulabilirsiniz.Tavsiye ederim herkese.
mrb arkadaşlar ben yeni üyeyim. bugün bir 768 aldım ve onun sayesind4e buldum forumu.
gelirgelmez bi sorum olcak; usb ile telefona mp3 yüklemek istiyorum ama bir türlü pc ye teli tanıtamıyorum. teli görüyor, cdyi yükledim. ama son aşamada toolsları yüklerken sorun oluyor ve kapatılıyor? hata nerde teli geri mi vermeliyim? sorun cd de mi? lütfen yardımmmmmmm
kardeş usb kablosunu tak sonra telefondan menüye gir sonra şuralara gir ve sorunu çöz: bağlantılar>usb>usb sürücü buradan sonra bilgisayarın telefonu görecektir ;)
Arkadaşlar bu telefonun sesi hakkında çok yazılıp çizildi ancak benim telefonum sınıfı inletiyor acaba başka çeşitlerimi var. Yoksa müzikten müziğe çokmu fark ediyor. Bide super video converter mükemmel çeviriyor tavsiye ederim. Bu arada müzik klasörüne atılmayınca müzikleri media center dan dinlenemiyor.Saygılar