Şimdi Ara

Satılık 1 GB Sandisk Memory Stick Pro DUO + Adaptör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimdeki 1GB lık Sandisk Memory Stick Pro DUO katımı ve adaptörüyle birlikte satıyorum. Bu ürün Sony Ericsson cep telefonlarında ve Sony Dijital fotoğraf makinelerinde kullanılır ben Sony DSC-S600 dijital fotoğraf makinemde 2 ay kullandım şimdi satıyorum.

Satılık 1 GB Sandisk Memory Stick Pro DUO + Adaptör

İstediğim fiyat 60YTL dir izmirde elden verebilirim diğer şehirler için kargo alıcıya aittir ilgilenen arkadaşlar PM atabilirler..

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Referanslarım: subzero_eren, R@, centerland, bahadir_bado, Rockford Fosgate, fatal22, KOND, tulukcim, sbtbilgisayar, anarchipunk, SeVeRaL, visor, reason666, owbilo, BFCYBORG, bilalarabaci, alattin_nuri, red a!ert, afowos, kaan_has, keops, marmoli, evrenshop, muhtar5, Manyackt, IeIIXIIoI, ToffieBoi, teknoshop, xtrlovely, ahmetsen19, Uno60s, m_girit, sertert, barisk2
  • yer olarak nerdesın belırtebılırmısın bırde kart hakkında bıraz bılgı verırmsın orgınal mı degılmı garantılımı nerden aldın fılan

Orjinalden alıntı: fifty_boss

yer olarak nerdesın belırtebılırmısın bırde kart hakkında bıraz bılgı verırmsın orgınal mı degılmı garantılımı nerden aldın fılan

izmir/torbalı dayım kartı burdaki bilgisayarcımdan aldım o yüzden fatura almadım ama bi sorun olursa aldığım yere görütütüm o şekilde bi garantisi var yani Kart tamamen orjinaldir sıfırından da hiçbi farkı yoktur fiyatı dışında tabi 2 ay önce aldım kartı yannız 1 ay kullanabildim kartı sony s600 kameramla birlikte almıştım sony s600 kameranın lcd sinde ölü pixel olduğu için geri yoladım ürünü bana 1 ay soora yenisini gönderdiler 1 ay kullandım şimdi de satıyorum bu kadar bilgi yeterlidir herhalde

Referanslarım: subzero_eren, R@, centerland, bahadir_bado, Rockford Fosgate, fatal22, KOND, tulukcim, sbtbilgisayar, anarchipunk, SeVeRaL, visor, reason666, owbilo, BFCYBORG, bilalarabaci, alattin_nuri, red a!ert, afowos, kaan_has, keops, marmoli, evrenshop, muhtar5, Manyackt, IeIIXIIoI, ToffieBoi, teknoshop, xtrlovely, ahmetsen19, Uno60s, m_girit, sertert, barisk2

• hocam ürün duruyorsa talibim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.