Bildirim
Atatürk ün en sevdiğiniz fotoğrafı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Bunu bayağı seviyorum

_____________________________ -
Bu fotoğrafı çok sevdim.

-

_____________________________ Ezop köleyken insafsız bir efendisi varmış. Bir gün ya kızdığından ya da efendi olmanın vahşi zevkini tatmak istediğinden Ezop'un kolunu tutup kıvırmaya başlamış. Ezop, sakin bir sesle kıracaksın demiş. Efendisi aldırmadan kıvırmaya devam etmiş, Ezop bir kez daha kıracaksın diye uyarmış. Biraz daha zorlayınca kolu çat diye kırılmış, Ezop acısına rağmen sükunetini hiç bozmadan kırdın demiş. Ampul epeydir toplumun kolunu kıvırıyor. Biz, Ezop kadar sakin olmayan bir sesle kıracaksın diyoruz. Ampul zorlamaya devam ediyor. Emin olun, toplumun kolu kırıldı mı, canı çok acır. O acıyı çekmeye çok yaklaşıyoruz. Ve elimizden geldiğince uyarmaya çabalıyoruz. Kıracaksın.TÜRK, TÜRKÇÜ, ATATÜRKÇÜ, IRKÇI -
Takip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -

-
-

Kemik gozluk sanirim mavi camli fotografi vardi o cok guzel mobildeyim suan atamiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
In a world without walls and fences, who needs Windows and Gates? Python Programmer - TARAAL - Sonuna kadar SORO - METALHEAD - \m/ METALLICA \m/ -
-
oğlum hangi birini koyalım

I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36
-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dura-Ace -- 12 Kasım 2013; 23:02:10 >_____________________________ -
bu fotoğrafı gerçek mi bilmiyorum ama renklerde oynanmış. çok hoşuma gitti

ve

quote:
Orijinalden alıntı: Dura-Ace

Vay be bildiğin Jön gibi çıkmış
- kirli sakal kaç mm
- kahve likörü nasıl içilir
- risperdal kullananlar yorumları
- prompt mühendisliği nedir
- guinness rekorlar kitabı
- telegram indirim kanalları
- moonwalker ayakkabı
- bim para sayma makinesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler