Dostum eline klavyene saglık pc canavar oldu sayende
"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim"
Yakında: | Guitar Hero: World Tour | Midnight Club: LA | Star Wars: TFU | Resistance | COD 4 | NBA Live 10 | Tekken 6 | Gran Turismo 5 | God of War: Collection |
muhteşem bi çalışma olmuş. Ben yazdıklarını okumaya üşendim, sen bide bunları yazdın, link ekledin, vs... Valla helal olsun
rito çok güzel bir çalışma olmuş gerçekten.. ben my phone explorer kullanıyorum tel.umu yedeklemek için ama oraya koyduğum şifreyi unuttum programların içnde şifreyi kırabileceğim veya çözüm olcak bişey göremedim:( bildiğin veya işime yarıcak bi program varmı?
Arkadaşlar, Elimde avi,xvid uzantılı film ve diziler var,bunların bazılarını dvd'ye çekerek dvd palyer'da izlemek istiyorum fakat birkaç programda denedim(winavi,convertxtodvd) dönüştürme sonrasında izlediğimde ekranın ortasında reklamlarını koyuyorlar,tam sürüm lazım galiba. Ayrıca benim için kısa ve pratik olsun özellikle altyazılarda sorun yaşamak istemiyorum,bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir. Şimdiden herkese çok teşekkürler arkadaşlar. Sevgiyle,
quote:
Orjinalden alıntı: mknsrcn
rito çok güzel bir çalışma olmuş gerçekten.. ben my phone explorer kullanıyorum tel.umu yedeklemek için ama oraya koyduğum şifreyi unuttum programların içnde şifreyi kırabileceğim veya çözüm olcak bişey göremedim:( bildiğin veya işime yarıcak bi program varmı?
[font="Comic sans ms"]Arkadaşlar linkleri güncellemek çok uzun bir uğraş olacak gerçekten.Linklerin çoğu hala çalışıyor.Çalışmayanları ise programın adını Google'a yazarak çok rahat bulabilirsiniz.
Elimden geldiğince her konuya bakarak linkleri kontrol etmeye başlıyorum.Çalışmayan linkler güncellenecek.Eğer sizin bildiğiniz çalışmayan linkler varsa bana pm oalrak yollayın böylece bana yardımcı olmuş olursunuz ve daha hızlı bir güncelleme olur.
o kadar link tıkladım sapasağlam çıktılar sadece 2tanesi ölmüş onlarıda PM attım;)
Düşmanımdır seni kim.Bulursa cana yakın,Annen bile okşasaBenim bağrım kan olur.Dilerim tanrıdan kiSana açık kucaklar1daha kapanmadanKara toprakla dolsun.Kan tükürsün adını,Bensiz anan dudaklar.Sana benim gözümle,Bakan gözler kör olsun