merhabalar saygıdeğer rietveld... http://www.fileinfo.net/ arşive bu siteyi de eklemeni rica edecektim niye diye dersen son zamanlarda şunları çok duyar oldum: -cft dosyası yardım... ncc dosyası yardım... nasıl açılır vs... bu site dosyaların hangi proglamlarla açılacağını söyleyen bir site...
garip bir dosya uzantısında karşılaştığında millet buna baksın derim ben...
belki buna benzer bişey vardır da o kadar çok şey var ki bakamadım...
Bilgi için sağol dostum.Bende o siteye bakıyordum sürekli uzantılar için.Güzel bir site.Bizim Türklerde yapsa böyle bir site güzel olacak.
AntiVir Personal Edition Classic 7 (6.35.00.16) yükledim. bütün oyunları prgramları falan sildi. nasıl halledebilirim. iğrenç bi antivirüs temiz dosyaya virüslü diyo
sata diskler için image programı lazım acronis true image ile sata olmayan disklerde sorunsuz image alabiliyorum ama sata disk li sistemlere gelince imaj almıyor özellikle sata ları destekleyen image programı arıyorum.
ayrıca sistemdeki donanimların yazılımlarını update etmeye yarayan program olabilir bilgi babında veren çok program var ama update için yönlendirirse daha güzel olur.
My son… The day you were born, the very forests of Lordaeron whispered the name… “Arthas”. My child, I watched with pride as you grew into a weapon of righteousness. Remember - our line has always ruled with wisdom and strength. And I know you will show restraint when exercising your great power… But the truest victory, my son – is stirring the hearts of your people. I te ll you this, for when my days have come to an end – you, shall be King.
Bu benim gurur gecem görsün cümle alem Yıkamaz kimse inan kalbimdir benim kalem İşte uzattığım sana yeminli elim Sımsıkı tut ki bu yolda düşmeden yürüyelim