Şimdi Ara

Envato & ThemeForest Authors

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Forumda biraz aradım ama böyle bir konuya rastlamadım. Bu içerikte bir konu varsa ya da konuyu yanlış yere açtıysam şimdiden özür dilerim.

    Başlıkta da belirttiğim gibi aramızda Envato Author olanlar bu konuda toplanıp gerek tecrübelerimizi, başımızdan geçenleri paylaşır, gerekse de birbirimize yardımcı olabiliriz. Envato profil linki paylaşmak forum kurallarına aykırı olur mu bilmiyorum, ama profil linklerimizi de belirtirsek kim neler yapmış vs... görebiliriz diye düşünüyorum. Ben ve arkadaşım SuitsTheme profilinin sahibiyiz. Daha yeni başladık sayılır, mayıs-haziran civarıydı. Ayrıca Envato'ya çalışma göndermek istiyorsanız, gönderdiniz ve red cevabı aldıysanız, kısacası her türlü sorularınızı da yanıtlayabilirim.

    Not: Bu konu kesinlikle reklam amaçlı değildir, yanlış anlaşılması gibi bir durum söz konusu olursa profil linkini de kaldırabilirim. Amaç yukarıda da bahsettiğim gibi birbirimize yardımcı olmak ve tecrübelerimizi paylaşmaktır.







  • Merhaba arkadaşım . Ben köpekler için şuanda özel tasarım tasmalar satıyorum . Sadece türkiyeye değil , tüm dünyada ciddi bir alıcı kitlem var ve daha da büyütmeye çalışıyorum. Bunun için bana bir websitesi gerekli tabiki . Zaten sattığım ürünlerimi de açtığım facebook grubu üzerinden yani resimlerle satıyorum . Benim şuanda ihtiyacım olan tam olarak bir e-commerce sistemi . Theme forestta baktım çok güzel sistemler var ultimo en çok rating sahibi görünüyor. Sanırım satın alacam . Bana deneyimli birisi olarak neler öğütlersin , teşekkür ederim
  • Hala devam ediyorsanız pm atabilir misiniz ? veya bu mesajı okuyan tema sahipleri bana bi dönebilirler mi ? Teşekkürler.
  • Merhaba. Benim de graphicriver portfolyomda 17 civarı tasarım var. Az da olsa getirisi güzel. Şimdi themeforest'e yöneldim basit bir comingsoon template hazırlıyorum. Temayı bitirdim, documentation kısmı kaldı.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_94322196/tm.htm STOK SISTEMLERI KONUSUNDA SORUNUZ VARSA BURADAN YADA PM ILE CEVAPLAYABILIRIM.OZELLIKLE GORSEL GRAFIK VE 3D VS ILE UGRASANLAR ICIN.
  • uurcanbulut kullanıcısına yanıt
    Selamlar, başlığı çok geç olarak görsem de böyle bir başlık gördüğüme sevindim. Bazı sorularım var ve bu soruların cevabını themeforest forumunda bile alamadım. Bunlardan birincisi HTML tema yapımında temanın altyapı olarak yeterli olup olmadığını tam olarak nasıl anlarız.
  • Arkadaşlar; beni facebooktan eklerseniz elimden geldiğince her konuda yardımcı olmaya çalışırım. ThemeForest profilimiz:http://themeforest.net/user/Kraftt

    Facebook hesabım da:https://www.facebook.com/uurcanbulut

    K.bakmayın işlerin yoğunluğundan forumu takip edemedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.