Şimdi Ara

Samsung'un bu yıl ki hedefi 100 milyondan fazla Galaxy S/Note cihazı, 40 milyondan fazla tablet satışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Samsung'un bu yıl ki hedefi 100 milyondan fazla Galaxy S/Note cihazı, 40 milyondan fazla tablet satışı


     


    Hem akıllı telefon hem de cep telefonu pazarında lider olan Samsung'un özellikle Galaxy S ve Galaxy Note serisiyle büyük satış rakamlarına ulaştığı biliniyor. Firmanın Galaxy S4 ve Galaxy Note 3 modeli ile toplamda 100 milyon satış rakamına ulaşma hedefi son gelişmelerle biraz değişmiş durumda.




    Samsung bu yıl itibariyle 80 milyon Galaxy S4 modeli, 20 milyon Galaxy Note 3 satışı yapmayı hedefliyordu. Ancak özellikle Galaxy S4 tarafında aylık satış ortalaması 7 milyona kadar inince bu hedef biraz uzak kaldı.




    Bununla birlikte halen Galaxy S3 ve Galaxy Note 2 modellerinin stokları dünya genelinde mevcut. Android 4.3 güncellemesi ile bu cihazlar tüketici ilgisini çekmeye devam ediyor. Bu bakımdan Samsung; Galaxy S3, Galaxy S4, Galaxy Note II ve Galaxy Note III modelleri ile yıl sonuna kadar toplamda 100 milyondan fazla satış yapmayı planlıyor. 




    Samsung'un tablet pazarında hedeflediği satış rakamı ise yaklaşık 42 milyon. Firma hali hazırda çeyrek yıl başına 10-13 milyon arasında Windows ve Android tablet satışı yapmayı başarıyor. Bu bakımdan hedef tutturulabilir görünüyor. 




    Güney Kore'deki analiz toplantısında bu yıl için planlarını paylaşan Samsung, gelecek yıl için pazardaki farklı markalara ait 10 inç ve üzeri tablet modellerinin 100 milyon satış yapacağına inanıyor. Firma ayrıca tablet ve PC pazarının da gelecekte birleşeceğini düşünüyor.

     

     




    Kaynak:http://www.sammobile.com/2013/11/06/samsung-expects-to-ship-100-million-galaxy-snotes-40-million-tablets-in-2013/







  • yürü be :D

  • Biraz fiyatına yakışır bir tasarım ve sağlamlık olsa vede arayüzü azcık adam olsa (bana göre en kötüsü) Samsung hedefine ulaşır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satar mı satar

  • s800 lü donanımlar bu hedefin şaşmasına sebep oldu bence.

  • param olsada iphone alsam.
  • Ben olsam S5'i seneye biraz daha geç çıkartırdım, hatta tam olarak Apple'ın iPhone lansmanından 1 hafta önce çıkartırdım. Samsung zaten özellik sayısını şişirerek son kullanıcıyı etkilemeye çalışan bir firma (S3 kullanıcısıyım, fanboy falan değilim telefonumdan da çok memnunum) Samsung'dan bir hafta sonra yeni iPhone her zamanki gibi özellik çeşitliliğine daha az vurgu yapılarak çıktığı zaman bilinçsiz kullanıcının kafasında "Samsung daha iyiydi, artık Apple'i geçti" tarzında düşünceler oluşturup bunu cihaz satmak için kullanırdım. Piyasa S3 ve S4 ile halen doyabiliyor. Bu arada elimdeki stoğun kaymağını yerim, cihazlarımı güncelleyip müşterinin güvenini kazanırım, S5'e de çok özenip kalitemi daha da yükseltmek için zamanım olurdu.



    Tabi onlar bu tarz hesapları kimbilir nasıl yapıyor, benimkiler nacizane düşünceler :)

  • Hedef yüksek. Biraz zor olabilir.

  • genel olarak nasıl bilemem ama o kadar yerde samsung yazısı ile karşılaşıyorum markayı bilmeyen yok nerdeyse. işte bundan kazanıyorlar. çoğu kişi telefonu ismi için alıyor. geçen gün otobüste iken milletteki cihazların hemen hemen hepsi samsung idi. Sadece dikkatimi çekti. Bu ülke için basit bir gözlem. gelişmiş ülkelerde özellikleri tam olarak kullanılıyor telefonların burda ise marka bilinirligi satıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sirf bu yuzden s3 ve note2 ye 4.4 kitkat vermezse ayip eder..Hos note2 ye daha 4.3 vermemesi note3 un onunu kesmemek icin olabilir diye dusunuyorum gear'ıda s3 kullanicisina satmak icin 4.3 verdi bana göre..Phablet segmentinde note2 ye 4.3 verirse note3 un onunu kesebilir diye korkuyor olabilirler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • satar.insan oğlunun ihtiyacını s3 Karşılamadığı için... 1 yıl sonra da s4 geçenler oldugu sürece :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Git-Gel -- 11 Kasım 2013; 0:51:34 >
  • Yine iyi satmış,satıyor hajı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resim de S2 ne de güzel duruyor. Tasarım açısından Note 3 ün ona benzemesi çok iyi oldu umarım o çizgide devam ederler. Habere gelirsek markayı iyi kullanıyorlar ,parayı tam olması gerektiği gibi reklama yatırıyorlar ve kazanıyorlar adamlar işi biliyor.

  • adamlar ısı bılıyor...

  • Samsung başarılı bir firma kim ne derse desin.Bir dönemin rakipsiz lideri Nokia yı bile kısa sürede alt etmeyi başardı,apple da biraz zorlansada onuda diskalifiye etmeyi başardı.

    Geçmiş yıllar bize iki şeyi çok iyi gösterdi,biri nokia nın yapmış olduğu ölümcül hata(symbianı geliştirememesi ve pazar lideri iken pazarda olup bitenlere kulak tıkaması).Apple da ise durum farklı adamlar evet kaliteli cihaz yapıyorlar ama tekdüzelikten bir türlü kurtulamıyorlar ve hızla pazar kaybediyorlar,böyle giderse nokianın akıbetine uğraması kaçınılmaz gibi(htc,lg,sony gümbür gümbür piyasada bizde varız diyor ve apple dan boşalacak koltuğa çok çabuk biri oturacak gibi)

    Özetle samsung şuan piyasanın en az hatayla yoluna devam eden firması,satış rakamlarıda bunu bize net bi şekilde gösteriyor.Ha samsung un eksileri yokmu elbette var ama kişiyi cihazından soğutacak boyutta değil bence.En büyük eleştiriyi malzeme kalitesinden samsung ama bugün artık fenomen haline gelmiş şu drop testlerine baktığımızda eleştirileri çokda hak etmediğini görüyoruz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • s4 büyük fiyasko oldu samsung için
  • Allah gozunu doyursun su satisi htc yapsa suan sabibi ve yoneticileri sampanya patlatip parayi kari kizla yemisti :)

  • 2564521 tane model çıkaracaklarına birazda tasarım ve kaliteye önem verseler bunun iki katını satarlar ama nerdee...

  • 140 milyon "ÇÖP"






    gelsin eksiler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avorlair -- 11 Kasım 2013; 2:48:41 >
  • herkeste olay şeyi sevmem
    bende olan herkeste olmayacak :)

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.