Şimdi Ara

KURE.TV video indirme Hds Downloader

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
4
Favori
35.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kure.tv startv. ntvmsnbc ve tvyo sitelerindeki videoları bu şekilde hattınızın desteklediği maksimum hızda download edebilirsiniz.

Gerekli Programlar
    Hds Link Detector =https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/hds-link-detector/
    Php =https://yadi.sk/d/Bq2pmw6e38YbAY

Video Anlatım.

Edit : php linki yenilendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonulbas -- 12 Ocak 2017; 10:49:36 >

• teşekkürler
  • hocam hds link bulmuyor enable yapıyorum ama tık yok. O sorun nedir acaba . yardımcı olursanız sevinirim. Günlerdir araştırıyorum. Küre.tv indirme
  • rastgele bir video denedim tekrar herhangi bir sorun yok. hangi video lazım ise link yazın. kontrol edeyim.
  • T e ş e k k ü r l e r

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler. Sanırım bu yöntem ffmeg'den hızlı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gonulbas

rastgele bir video denedim tekrar herhangi bir sorun yok. hangi video lazım ise link yazın. kontrol edeyim.

Oldu . T E Ş E K K Ü R L E R ......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Youtube-dl ile Playlist İndirme
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet. ffmpeg videoyu izler gibi kayıt yapıyor. Bu ise bildiğin download. Hattınızın hızı ne kadar destekliyorsa o kadar download yapıyor.

Üstelik ffmpeg de m3u8 linkini düzenlemeniz gerekiyor ve her siteden m3u8 yakalamak epey zor. Bu yöntemde m3u8'e gerek kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonulbas -- 18 Kasım 2013; 8:27:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gonulbas

Evet. ffmpeg videoyu izler gibi kayıt yapıyor. Bu ise bildiğin download. Hattınızın hızı ne kadar destekliyorsa o kadar download yapıyor.

Üstelik ffmpeg de m3u8 linkini düzenlemeniz gerekiyor ve her siteden m3u8 yakalamak epey zor. Bu yöntemde m3u8'e gerek kalmıyor.

Tamam hallettim, Teşekkürler, bu yöntem diğer yöntemden daha kolay daha hızlı, bu arada netd sitesinde olmuyor herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kef14 -- 18 Kasım 2013; 11:37:56 >
  • evet netd sitesi yukarıda yazdığım siteler ile aynı mantıkla yayın yapmıyor. Bu yöntemin işe yaraması için sitenin ".f4m" yayıp yapması gerekiyor.
  • gonulbas kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam php.rar'ı başka siteye taşırmısın. sadece premium indirebiliyormuş.
  • s_mail S kullanıcısına yanıt
    http://s3.dosya.tc/server15/qVepuW/php.zip.html
  • Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_mail

merhaba hocam php.rar'ı başka siteye taşırmısın. sadece premium indirebiliyormuş.

Bu siteye de bir şey upload etmeyeceğimizi öğrenmiş oldum. Kef14 yardımcı olmuş size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonulbas -- 17 Aralık 2013; 21:01:13 >
  • Merhaba ben de hds linkini bulamıyorum. aktif yaptığım halde videoyu açtığımda çıkmıyo. aile rehberi videolarının hds linki lazım
  • teşekkürler yararlı bilgi
  • herşey tamam ama mozillada video açılmıyor ?
  • Video youtube dan telif hakkı sebebiyle kaldırılmış. Daha önceden video'yu indiren varsa dailymotion gibi telif hakkı zımbırtısını sorun etmeyen bir siteye upload edin lütfen.
  • http://www.kure.tv/aktualite/968-davetsiz-misafir/davetsiz-misafir-ardahan/105-Bolum/145421/

bunu indirebilecek biri var mı? nasıl yapabilirim burdaki siteden yapamadım premium üyelik istiyor
  • YARDIM LÜTFEN

hds link detector ile küre tv ve star tv den video indirebiliyorm.Ama youtube gibi videoları da aynı program ile nasıl indirebilirm yardımcı olur musunuz=?(idm de indirebiliyorum ama ben hds link detector ile indirmek istiyorum)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.