Şimdi Ara

'HTC M8 gelecek yılın ilk çeyreğinde piyasada'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • 'HTC M8 gelecek yılın ilk çeyreğinde piyasada'





    Bu yıl One serisiyle akıllı telefon pazarında pek de istediği başarıya erişemeyen HTC'nin gelecek yıl için M8 kod adlı bir amiral gemi modeli üzerinde çalıştığı bir süredir dile getiriliyor. Sızıntılarıyla ünlü Evleaks, cihaz ile ilgili bazı yeni bilgiler paylaştı.




    Bilgilere göre HTC M8 kod adlı amiral gemi modeli yılın ilk üç ayı içerisinde 4 büyük ABD operatörü tarafından satışa sunulacak. Cihazın CES 2014 fuarı veya hemen ertesinde lansmanının yapılması bekleniyor. 




    Bilgilerden HTC One modeli gibi HTC M8 modelinin de yılın ilk aylarında lansmanının yapılması ve satışa sunulmasının muhtemel olduğu anlaşılıyor. HTC One modeli üretim problemi yaşayınca çok geç piyasaya çıkmıştı. Bu kez lansman sonrasındaki ilk bir ay içerisinde cihazın büyük pazarlarda boy göstereceği belirtiliyor.




    HTC M8 ile ilgili donanım tarafında çok az şey biliniyor : 5-5.2 inçlik Full HD ekran, Snapdragon 800 yongaseti, 3GB RAM, 32GB/64GB depolama kapasitesi, microSD desteği şimdilik tahmin edilen özellikler olarak sıralanıyor. 

     

     



    Kaynak:http://www.androidheadlines.com/2013/11/htc-m8-one-successor-coming-four-carriers-q1-2014.html







  • Yq fhd yerine 1280x720 koyup Full hd nin gereksiz olduğunu açıklasalar ne olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte HTC'nin gerçek gücü

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 37memo

    işte HTC'nin gerçek gücü

    4 eylulde ayni donanimla note3 cikti zaten 5-6 ay sonra yapinca mi guclu oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PwaGG

    quote:

    Orijinalden alıntı: 37memoişte HTCnin gerçek gücü
    4 eylulde ayni donanimla note3 cikti zaten 5-6 ay sonra yapinca mi guclu oluyor


    Ben note3 çok seven bir kişiyim ama HTC'nin kalitesi başka özellikle ses kalitesi

  • Umarım ultra piksel dayatması olmaz yine, en kötü sensation daki kamerayı koyun yine ultra piksel koymayın... Ama atı alan üsküdarı geçti, bundan sonra sadece uygun fiyatlı olursa satabilir Htc telefonlarını... Şu an ONE ları 1700 den aşağı bulunamazken buna da en az 2500 isterler...Bir sonraki haberde htc yılın ilk çeyreğinde yine zarar etti...
  • Snapdragon 800 ile geleceğini sanmıyorum muhtemelen quallcomm un ces te tanıyacağı işlemcilerinden biri ile gelecektir bkz. Htc one

  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurboCore

    Yq fhd yerine 1280x720 koyup Full hd nin gereksiz olduğunu açıklasalar ne olur


    Bu yine iyi.2014 amiral gemilerinin çoğunun yine çözünürlüklerinin artması bekleniyormuş.Htc one kullanıyorum ve piksel görmek neredeyse imkansız.Birde bunun üstüne el kadar ekranda 2560x1440 çözünürlük saçma olduğu kadar işlemci ve pilede ekstra yüktür.Gelde bunu firmalara ya da yüksek rakamları görünce ağzının suyu akan müşterilere anlat.

  • Htc cihazları çok kaliteli piyasanın Htc'ye ihtiyacı var umarım durumu düzelir

  • Birakin ilk ceyregi ilk ay Avrupaya gelmesi lazim.

  • micro SD varsa oh be diyorum umarım tam istediğim gibi çıkar hep birşeyler eksik çıkıyordu eğer eksiksiz çıkarsa anında alırım.

  • Ultrapixel ile gelecekse en az 6mp ile gelmeli o bile çare olurmu şüpeli

  • Kırmızı çizgiler Paint sayesinde varlar.

  • Htc nin ilk çeyrekte yeni bir model çıkarması hata olur. Bknz:Htc one X çok erken çıktı.satamadi. Xperia Z erken çıktı satamadi (işlemci yüzünden)



    Qualcom yine yeni bir işlemci çıkaracak(adreno 4xx) Htc yine bi önceki işlemciyi kullanacak...



    Şimdi birileri çıkar yok adreno 330 full hd de yeterlidir.. Madem telefon alıyorsun en iyisi olsun.. Bu donanım yok bu çözünürlük yeterlidir diyenlere kalsaydık şimdi nokia nin eski telefonlarına kaldırdık..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolf silver -- 10 Kasım 2013; 14:34:23 >
  • One ı satıp alıyorum abii
  • Htc one s4 pro ile gelecek demişlerdi s600 ile geldi bu da s800 ile geleck diyorlar muhtemelen adreno 400 ve s1000 ile gelecektir çünkü bu tasarıma bu kadar zaman sonra 6-7 ay öncenin işlemcisini yerleştirmek xperia z nin hatası gibi olur umarım bizi bu konuda yaniltmaz htc. Asıl bombayı mali t 760 ve exynos 6 ile s5 yapar eğer htc qualcommun ağzına bakarsa. Çünkü mali t760 320 gflops gücünde ps3 un 1.5 katı adreno 400 ise adreno 330 un % 20 daha hızlı hali deniyor yani 150-160 gflops bu da iki katı fark demek eğer samsung bu iki katlik farkı salakca 2k/4k ekran koyarak mahvetmezse seneye telefonunuzdan god of war , gta 5 , ac 4 gibi konsol oyunlarını oynarsınız yok aynı kafa devam ederlerse o deli gibi çözünürlükte bu gpu yu rezil ederler kasım kasım mc4 oynarız artık. Htc artık quallcommun ağzına bakmadan piyasada daha güçlü noktalara odaklanmali arm hatta gerekirse nvidia ya da (tegra 5 400 gflops) imagination firmaları ile anlaşmaya gitmeli. Quallcomm çok iyi bir firma ama bence cpu konusunda geride . Neden derseniz rakiplerinin 1.2 ghz de verebildiği performansı 2.3 ghz de 4 cekirdekle veremiyor sadece her modelde aynı mantıkla yerleştirilmiş cpu cekirdeklerine hız asirtiyor bu kafa ile snapdragon 2000 4 ghz cpu 1000mhz gpu ya sahip olur deli gibi ısınır arm mali gpularda 400/500 mhz de 300-350gflops u yakalamış cortex a50 serisi ile iphone da 1.2 ghz de deli gibi hız sunuyor size . Yani firma tekelciliginden kurtulmalı htc yoksa bu şekildeki bir ilişkide piyasa tekel şirketlere paralel büyüme sağlar her sene %20 hızlanan islemcilere %20 artan batarya ve büyüyen ekran boyutlarından başka birşey eşlik etmez oyuzden ben kim daha fazlasını verirse o diyorum fanboy olmak en büyük zarariniz olur.





  • Bir HTC One kullanıcısı olarak telefonda ki en sıkıntılı yer kesinlikle kamera. Belki ilk bakışta düzgün gözüküyor ama note 3 ile çektiğim resimlerde kıyaslayınca cidden çöp gibi duruyor. Onun dışında donanımı geliştirip, FHD'nin üzerine çıkmadıkları sürece senenin en başarılı telefonu olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leskodjer -- 10 Kasım 2013; 16:47:20 >
  • micro sd imkansız :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: yunusfurkanayse

    Htc one s4 pro ile gelecek demişlerdi s600 ile geldi bu da s800 ile geleck diyorlar muhtemelen adreno 400 ve s1000 ile gelecektir çünkü bu tasarıma bu kadar zaman sonra 6-7 ay öncenin işlemcisini yerleştirmek xperia z nin hatası gibi olur umarım bizi bu konuda yaniltmaz htc. Asıl bombayı mali t 760 ve exynos 6 ile s5 yapar eğer htc qualcommun ağzına bakarsa. Çünkü mali t760 320 gflops gücünde ps3 un 1.5 katı adreno 400 ise adreno 330 un % 20 daha hızlı hali deniyor yani 150-160 gflops bu da iki katı fark demek eğer samsung bu iki katlik farkı salakca 2k/4k ekran koyarak mahvetmezse seneye telefonunuzdan god of war , gta 5 , ac 4 gibi konsol oyunlarını oynarsınız yok aynı kafa devam ederlerse o deli gibi çözünürlükte bu gpu yu rezil ederler kasım kasım mc4 oynarız artık. Htc artık quallcommun ağzına bakmadan piyasada daha güçlü noktalara odaklanmali arm hatta gerekirse nvidia ya da (tegra 5 400 gflops) imagination firmaları ile anlaşmaya gitmeli. Quallcomm çok iyi bir firma ama bence cpu konusunda geride . Neden derseniz rakiplerinin 1.2 ghz de verebildiği performansı 2.3 ghz de 4 cekirdekle veremiyor sadece her modelde aynı mantıkla yerleştirilmiş cpu cekirdeklerine hız asirtiyor bu kafa ile snapdragon 2000 4 ghz cpu 1000mhz gpu ya sahip olur deli gibi ısınır arm mali gpularda 400/500 mhz de 300-350gflops u yakalamış cortex a50 serisi ile iphone da 1.2 ghz de deli gibi hız sunuyor size . Yani firma tekelciliginden kurtulmalı htc yoksa bu şekildeki bir ilişkide piyasa tekel şirketlere paralel büyüme sağlar her sene %20 hızlanan islemcilere %20 artan batarya ve büyüyen ekran boyutlarından başka birşey eşlik etmez oyuzden ben kim daha fazlasını verirse o diyorum fanboy olmak en büyük zarariniz olur.

    S1000 ve adreno 400'un cikip cikmayacagi bilinmiyorken nasil yorum yaziyorsunuz? Daha adamlar bismillah s800 verdiler. Ayrica htc batiyor artik. S1000 c8ksa bile asla telefona koyacak durumda degil. Cunku maddi kaynak yetersizligi yuzunden sirketin ceo'su orta alt sinifa onem verecegiz dedi. 2014'un ortalarina kadar s800 ve exynos 5420 ile devam. Ta ki 64 bit isslemciler cikana kadar. [simage][/simage]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: wolf silver

    Htc nin ilk çeyrekte yeni bir model çıkarması hata olur. Bknz:Htc one X çok erken çıktı.satamadi. Xperia Z erken çıktı satamadi (işlemci yüzünden)



    Qualcom yine yeni bir işlemci çıkaracak(adreno 4xx) Htc yine bi önceki işlemciyi kullanacak...



    Şimdi birileri çıkar yok adreno 330 full hd de yeterlidir.. Madem telefon alıyorsun en iyisi olsun.. Bu donanım yok bu çözünürlük yeterlidir diyenlere kalsaydık şimdi nokia nin eski telefonlarına kaldırdık..



    Sen wqhd ne demek biliyor musun? Masaustu sistemlerde bile o cozunurlurluk tercih edilmez. Cunku en basit oyunlar bile kasilir. Gpu'yu zora sokar. Telefonlardaki gpu'lari dusun bir de. Rezillik diz boyu olur. Sonra yazarsin temple run kasiyor abi yardim? Adreno 330 fazlasiyla yeterli full hd icin. Ula adreno 225 bile full hd Her oyunu akici calistiriyor. Biz adreno 330dan bahsediyoruz. Hayvan gibi gpu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.