Şimdi Ara

Homend teknik servis rezaleti. Müşteri memnuniyetsizliği içerir.Alacaklara Uyarı !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Degisim yapildi simdilik sorun yok.Fakat teknik serviste 2 gunluk bekleme suresini unutun.Arayip sormasam belki 2 hafta bile kalirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hipersonic -- 24 Aralık 2013; 3:40:10 >

• Evimde ve çevremde toplam 15-20 adet homend ürünü var şimdiye kadar en memnun olduğum marka. 2 kere servislik işim oldu 3-4 günde halloldu. Vaadettikler 48 saati sundular

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun bende homendin bir çok ürününü kullanıyorum, sırf servis olayı için aynı markanın süpürgesi de var bir defa servise gitti kargoya verdiğiminden itibaren 4. günde gelmişti
    hatta aynı ütünün beyazından kullanıyoruz neredeyse 1 sene oldu hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım
    elektronik şans işi derler ya bence böyle bişey denk gelmiş size ben şimdiye kadar 2 tv aldım biri 15 yıl tık demedi çalıştı diğeri ise aldığımın 1. haftasında bozulmuştu
  • bende başlığı görünce açıkçası şaşırdım. homendin ızgarasını kullanıyorum. resistansında sıkıntı oldu. önce yaptılar ama memnun kalmadım. direk değiştirdiler 5 gün içinde. direk muhattap buluyosunuz.
    ha bu kadar servise iş düşmesi iyimidir onu bilmem :) ama satış sonrası destek benden tam not almıştı. geçmiş olsun.
  • Çay makinesi Blender seti ve katı meyva sıkacağını kullanıyorum. Servislik bir işim olmadı. Ürünleri on numara 5 yıldız
  • bizde homend in 3 ürününü kullanıyoruz ve gayet memmunuz. herşeyden önce kaliteli ve tasarımı estetik bir Türk Malı kullanmak insana keyif veriyor.
  • bende artık homend ürünleri alıyorum kullandıkça kalitesi hoşuma gidiyor hemde türk bence birçok ürünü phılıps ayarında hemde hesaplı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akustik

bizde homend in 3 ürününü kullanıyoruz ve gayet memmunuz. herşeyden önce kaliteli ve tasarımı estetik bir Türk Malı kullanmak insana keyif veriyor.

bu yüzden homend ürün almaya çalışıyorum ben de bu sıralar :)

http://www.homend.com.tr/su_isitici.asp şu ürünlerden kullanan var mıdır acaba burada tavsiye eder misiniz
  • Kalitesi philips ayarında falan değil bence. Birkaç ay önce çay makinesi aldım, suan serviste, sular sert olduğu için Anakart değişti. Eğer bu sekilde Anakart değişimi yapacaklarsa ortalama 9 ay ömrü kaldı makinenin, her 3 ayda bir serviste 10 gün ile 1 yıl sonunda paramı geri alırım.
    48 saatte servisten çıkar ve iddialarınada uymuyorlar buarada, sebebte yılbaşı arifesinde olmamiz(servisle alakası nedir anlamadım hala)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Homend kullanıyorum inşallah ayni durumla karsilasmak istemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürünlerdeki tasarımlarıyla philips tefali bosch gibi markaları sollamış bi marka bence
  • süpürgemarket olarak bizde homendi kesin olarak tavsiye etmiyoruz, süpürgelerinden uzak durulmasında fayda var
  • seckinty kullanıcısına yanıt
    homendhttp://www.homend.com.tr/jetsteam1112.asp ütüyü mü kullanıyorsun. buhar kazanlı ütü almayı düşünüyoruz da tavsiye bekliyoruz :(
  • karti K kullanıcısına yanıt
    homendhttp://www.homend.com.tr/jetsteam1112.asp ütüyü mü kullanıyorsun. buhar kazanlı ütü almayı düşünüyoruz da tavsiye bekliyoruz :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: gidakontrol

Kalitesi philips ayarında falan değil bence. Birkaç ay önce çay makinesi aldım, suan serviste, sular sert olduğu için Anakart değişti. Eğer bu sekilde Anakart değişimi yapacaklarsa ortalama 9 ay ömrü kaldı makinenin, her 3 ayda bir serviste 10 gün ile 1 yıl sonunda paramı geri alırım.
    48 saatte servisten çıkar ve iddialarınada uymuyorlar buarada, sebebte yılbaşı arifesinde olmamiz(servisle alakası nedir anlamadım hala)

4 adet ürününü kullanıyorum baskülü geçen rafa koyayım derken pat diye fayansa düşürdüm 1.5 metreden fazlaydı hiç bir şey yok sapasağlam kettle 1 yıldır günde en az 2 kere su ısıtır sorun yok katı meyve sıkacağı az kullanıyoruz yine sorun yok. phılıpsın 3te bir fiyatına bence kalite olarak eksiği yok. peki anakart değişti demişsin phılıpsın bu kadar çabuk işlem yapacağını ya da kullanıcı hatası demeyeceği ne malum homend işi yokuşa sürmeden gönderin bakalım diyor ve ürünü sapasağlam gönderiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyzade0606 -- 22 Mayıs 2014; 19:37:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Healer

süpürgemarket olarak bizde homendi kesin olarak tavsiye etmiyoruz, süpürgelerinden uzak durulmasında fayda var

niye ucuz olup para kazandırmadığı için mi
  • günde iki kez su ısıtır kettle?bunu yazmanız komik arkadasım,bizim evde ortalama 4-5 kez çay demleniyor ve cihazın dayanma süresi 3 ay.daha önceden beko kullanıyordum,2 yılda aynı tempoyla hatasız gittik.süpürge vs için allahtan philips aldık.ilk alım maliyetinden cok sorunsuzluk önemliymiş bunu öğrendim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • homende laf ettirmem elimden düşürüp kırdığım cam kettle ı 2 günde yenisi ile değiştirdiler üstelik hiçbir ücret almadılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.